Halb kogemus
ETV Terevisiooni hommikukokkamine
Liisi 15. mai 2002, kl 14.41 |
Olen pettunud. Ma saan aru, et M.Sutsu idee on teha selliseid lihtsaid koduseid sööke aga no täna hommikul- pasta tomati ja hakklihakastmega?? Ega see ju laste kokandussaade pole, sellise asjaga saab ju enamik ikka ise hakkama, pole vaja õpetust, et nüüd hauta 15 min. kaane all ja siis 20 min. lahtiselt...
Marxx 15. mai 2002, kl 14.56 |
chris 15. mai 2002, kl 15.04 |
juhuu 15. mai 2002, kl 15.46 |
chris, ma ei tea, kuidas sinuga on, aga mina näiteks SÖÖN hommikuti ja siis on mul igatahes telekas lahti ja pealegi saab telkut lisaks vaatamisele ka kuulata.... :-)
mis kokkamisse puutub, siis mina olen paras käpard ja minu puhul on see hommikulne üritus päris kümnesse, pealegi ei pea nuputama hakkama, mida õhtul süüa teha - ostad poest hakkliha ja tomateid ja makarone ja vualaaaaa :-)
mis kokkamisse puutub, siis mina olen paras käpard ja minu puhul on see hommikulne üritus päris kümnesse, pealegi ei pea nuputama hakkama, mida õhtul süüa teha - ostad poest hakkliha ja tomateid ja makarone ja vualaaaaa :-)
kogenu 15. mai 2002, kl 15.52 |
juhuu 15. mai 2002, kl 15.58 |
kogenu 15. mai 2002, kl 16.02 |
rubytuesday 15. mai 2002, kl 16.02 |
juhuu 15. mai 2002, kl 16.12 |
tips 15. mai 2002, kl 16.15 |
Laura 15. mai 2002, kl 16.33 |
cat 15. mai 2002, kl 16.38 |
viletsad retseptid, teha ta ka ei oska ja oi kui kõrini on sellest, et kuna ta ilmselt midagi ei tea, siis ta korrutab lõpmatuseni neid paari lauset, mida ta teab: hakkliha ei tohi pruunistada ja vesi ei tohi välja tulla, sibul talle ei meeldi ja kasutage sibulapulbrit, saaremaa maitsetamata jogurt on kõige parem, saida kohupiim on kõige parem jne. ja kuidas ta siis jahub ja jahub ja jahub 15 minutit ümber oma ühe näruse retsepti. Tänane retsept on lausa pärl selle kõrval mis mõni päev tagasi oli - et lehttaigen ja virsik peale ja äge küll. Ta on lihtsalt rõõõõveee.
Üldkokkuvõttes - etv, vahetage see krõõp kiiresti välja.
Ükskõik kes on parem - jazz, imre kose, see tädi kes ajakirjas stiil (või anne) kokkab jne. jne.
Üldkokkuvõttes - etv, vahetage see krõõp kiiresti välja.
Ükskõik kes on parem - jazz, imre kose, see tädi kes ajakirjas stiil (või anne) kokkab jne. jne.
:) 15. mai 2002, kl 16.39 |
juhuu 15. mai 2002, kl 16.46 |
muideks, kui keegi tähele pole pannud, siis on hommikuköögi näol tegemist tegelikult selveri varjatud reklaamiga, nii et võib juhtuda, et
a) tädi on ainult selveri retseptide 'täidesaatev jõud';
b) on ta selveri retseptid siiski ise valmis treinud.
esimesel juhul ei aita ka imre kose mitte :-)
a) tädi on ainult selveri retseptide 'täidesaatev jõud';
b) on ta selveri retseptid siiski ise valmis treinud.
esimesel juhul ei aita ka imre kose mitte :-)
S. 15. mai 2002, kl 16.58 |
marii 15. mai 2002, kl 17.07 |
Olen nii mõndagi retsepti proovinud, untsu pole läinud ja lapsed on palunud, et emme, tee teinekord jälle.
Telekal on ju selline hea asi nagu on/off nupp puldi peal. Kellele ei meeldi, sellel on ju valikuvõimalus - vaadata näiteks mingil teisel päeval kuidas TV3-s tehakse köögis kõike kaunimaks, midagi untsu ei keerata ja saatejuhid muudkui kudrutavad armsalt.
Igaühele oma!
Telekal on ju selline hea asi nagu on/off nupp puldi peal. Kellele ei meeldi, sellel on ju valikuvõimalus - vaadata näiteks mingil teisel päeval kuidas TV3-s tehakse köögis kõike kaunimaks, midagi untsu ei keerata ja saatejuhid muudkui kudrutavad armsalt.
Igaühele oma!
marii 15. mai 2002, kl 17.08 |
Olen nii mõndagi retsepti proovinud, untsu pole läinud ja lapsed on palunud, et emme, tee teinekord jälle.
Telekal on ju selline hea asi nagu on/off nupp puldi peal. Kellele ei meeldi, sellel on ju valikuvõimalus - vaadata näiteks mingil teisel päeval kuidas TV3-s tehakse köögis kõike kaunimaks, midagi untsu ei keerata ja saatejuhid muudkui kudrutavad armsalt.
Igaühele oma!
Telekal on ju selline hea asi nagu on/off nupp puldi peal. Kellele ei meeldi, sellel on ju valikuvõimalus - vaadata näiteks mingil teisel päeval kuidas TV3-s tehakse köögis kõike kaunimaks, midagi untsu ei keerata ja saatejuhid muudkui kudrutavad armsalt.
Igaühele oma!
Beggy B 15. mai 2002, kl 17.24 |
lenne 15. mai 2002, kl 19.19 |
to:liisi
vaata kööginõu rubriiki ja väida siis, et suitsu teeb lastele kokasaadet. BTW: olen andnud 7. klassile kokandustunde, otse ei küsinud, aga minu silma järgi oli varem köögis peale söömise midagi muud teinud 3 tüdrukut 20-st!!! Võrdluseks: minu laps oskas 10-aastaselt putru keeta, pannkooke ja kotlette teha; praegu 5.klassis õpib koolis võileibade tegemist.....
vaata kööginõu rubriiki ja väida siis, et suitsu teeb lastele kokasaadet. BTW: olen andnud 7. klassile kokandustunde, otse ei küsinud, aga minu silma järgi oli varem köögis peale söömise midagi muud teinud 3 tüdrukut 20-st!!! Võrdluseks: minu laps oskas 10-aastaselt putru keeta, pannkooke ja kotlette teha; praegu 5.klassis õpib koolis võileibade tegemist.....
ehhee 15. mai 2002, kl 19.55 |
Minu meelest võiks ka köögilõiku tegev inimene televisioonis surema meisterlikkusega siiski olla...ja kasutada söögivalmistamises ka muud materjali peale hakkliha ja purgitomatihakke. No palju võib! rääkimata sellest et ta seletab sama asja 500 korda, no kuulge, eriti koolilapsel jääb min kymne koraga meelde, vanema inimene teab niigi ja puruvana ei suuda enivei midagi totaalselt novaatorlikku enam omaks võtta. lihtne näide: sygisest alates iga kord kui ta praeb sibulat ( ja kuna praetud sibulale järgneb enamasti ka hakkliha mis nagu ennejuba mainisin on komponent igal teisel korral)siis kuulen ma ylepäeva juttu sellest et maitseained lisage sinna sibula juurde ja miks nii hea on jnejne...kas selle peale ei tule et inimestel on suhteliselt väljakujunenudelurytm ja igal saatel oma vaatajaskond, ei ole proua Suitsul igal hommikul uus 100 000 uudistavat silmapaari teispool kaamerat, eiole!
seep 15. mai 2002, kl 21.56 |
mari 15. mai 2002, kl 22.39 |
cat 16. mai 2002, kl 09.23 |
vabsee 16. mai 2002, kl 09.34 |
Sun 16. mai 2002, kl 11.15 |
marina 16. mai 2002, kl 11.34 |
Lisa postitus