viletsad retseptid, teha ta ka ei oska ja oi kui kõrini on sellest, et kuna ta ilmselt midagi ei tea, siis ta korrutab lõpmatuseni neid paari lauset, mida ta teab: hakkliha ei tohi pruunistada ja vesi ei tohi välja tulla, sibul talle ei meeldi ja kasutage sibulapulbrit, saaremaa maitsetamata jogurt on kõige parem, saida kohupiim on kõige parem jne. ja kuidas ta siis jahub ja jahub ja jahub 15 minutit ümber oma ühe näruse retsepti. Tänane retsept on lausa pärl selle kõrval mis mõni päev tagasi oli - et lehttaigen ja virsik peale ja äge küll. Ta on lihtsalt rõõõõveee.
Üldkokkuvõttes - etv, vahetage see krõõp kiiresti välja.
Ükskõik kes on parem - jazz, imre kose, see tädi kes ajakirjas stiil (või anne) kokkab jne. jne.