Halb kogemus
Reklaam filmi vahel
Eriti masendav 18. november 2003, kl 13.19 |
Eile oli film Shakespearist, kõik tore, mitu oskarit võitnud ja puha, kostüümid olid küll vägavad, aga mille eest need ülejäänud 6 anti, ei oska öelda, aga sellest ei tahtnud ma rääkida. Nimelt filmi lõpus, pärast etenduse lõppu ja enne ovotsioone oli väike reklaamipaus- huvi pärast võtsin stopperiga aega-
12 MINUTIT ja 35 SEKUNDIT!!!!!!! See ei ole ju normaalne või mis? Kohe hirmsasti tahaks TV3-lt selgitust saada....
12 MINUTIT ja 35 SEKUNDIT!!!!!!! See ei ole ju normaalne või mis? Kohe hirmsasti tahaks TV3-lt selgitust saada....
mees24 18. november 2003, kl 13.28 |
samad sõnad, nõus sinuga, reklaam oli nii pikk, et ma unustasin vahepeal ennast playboy kanalile massaaziõpetust vaatama, õnneks kestis see reklaam nii pikka aega, et kui tagasi tv3-le panin käis ikka veel reklaam :))
reklaami aga seetõttu nii palju, kuna film on ju kallis ja raha on ju vaja saada reklaami eest, et otsapidi kokku tulla.
reklaami aga seetõttu nii palju, kuna film on ju kallis ja raha on ju vaja saada reklaami eest, et otsapidi kokku tulla.
Jaanika 18. november 2003, kl 13.36 |
ähh 18. november 2003, kl 13.36 |
mees24 18. november 2003, kl 13.42 |
ähh 18. november 2003, kl 13.58 |
mees24 18. november 2003, kl 14.01 |
To ähh 18. november 2003, kl 14.02 |
ähh 18. november 2003, kl 14.22 |
mees24, minu jaoks see film küll väärtfilm ei ole. kena vaadata oli seda küll jah aga see on ka kõik.
to ähh, ei ole tõesti aga tv3 leiab nende hulgast enamasti ainult kõige halvemad.
ühesõnaga kui ikka raha pole,et legaalselt ja seaduste järgi kvaliteetset programmi näidata siis tuleks pood kinni panna. karta on,et tegelikult asjad nii pole ja lihtsalt lollitatakse endise n-liidu inimesi, kes skandinaavia bosside meelest iga asja üle õnnelikud peaks olema vms.
to ähh, ei ole tõesti aga tv3 leiab nende hulgast enamasti ainult kõige halvemad.
ühesõnaga kui ikka raha pole,et legaalselt ja seaduste järgi kvaliteetset programmi näidata siis tuleks pood kinni panna. karta on,et tegelikult asjad nii pole ja lihtsalt lollitatakse endise n-liidu inimesi, kes skandinaavia bosside meelest iga asja üle õnnelikud peaks olema vms.
kentus 18. november 2003, kl 15.06 |
lisco 18. november 2003, kl 15.17 |
ja peale selle, et pausid üha pikemaks venivad, segab reklaam üleüldse filmi süvenemist. kui ikka vaatad mõnda mõttega filmi ja jälle mingi pampers või kopraonu sekkub, siis...
ses mõttes olen etv sõber. ei kujuta ette, et keset mõnd ingmar bergmani filmi volksatab mõni domestos ekraanile.
ses mõttes olen etv sõber. ei kujuta ette, et keset mõnd ingmar bergmani filmi volksatab mõni domestos ekraanile.
mhmm 18. november 2003, kl 15.18 |
nurr 18. november 2003, kl 15.26 |
Kuna vaatsin enne Kanal 2-lt Brežnevi tütart siis hakkasin filmi vaatama üsna lõpu poole ja tõepoolest see reklaamipaus, mis sinna siis tuli oli ikka üüratu. Kuna ma nagunii polnud korralikult algusest vaadanud, siis peale 10 min reklaami vaatamist lubasin endale, et kui nüüd veel üks reklaam tuleb siis lähen magama ja muidugi tuli see reklaam ning magama ma läksingi. Jube ikka. Naudin filme ETV ja Soome 1 ja 2 pealt. Eriti tõsisema sisuga filmi puhul on ikka täiesti häirivad need sidemed ,pardid ja koprad.
ma ka 18. november 2003, kl 15.33 |
mhmm 18. november 2003, kl 15.39 |
mrs 18. november 2003, kl 15.59 |
jah. eilne film oli väga hea ja kui tuli reklaam sellise kulminatsiooni koha peal olin eriti pahane ja ma vaatasin kella ja isa läks juba magama ja ikka veel reklaam. ausalt ma olin väga pahane. sest et tegelt oli küll äästi armas film. tore et keegi selle teema üles võttis. nüüd tean et polnud ainuke kes oli veits pahane:)
pettunud 18. november 2003, kl 16.15 |
tont 18. november 2003, kl 16.38 |
maria 18. november 2003, kl 17.36 |
Ma saan aru, et kanali ellujäämiseks ja heade filmide ostmiseks on reklaamid vajalikud aga no tõesti ... see eilne viimane reklaamipaus oli uskumatu. TULEKS JUBA EL, sest EL liikmetele on ette nähtud - 12 min võib olla ühes tunnis reklaame. See, mis praegu toimub on lihtsalt üle mõistuse...
Sama oli As Good As I Gets ajal. Ainult reklaamid. Täielik allergia tekib juba. ei viitsi klõpsutada nii kaua. See, kui reklaamide vastu tekib allergia ei ole hea ei sellele firmale, kelle reklaamid jooksevad kui ka kanalile endale. kusagil peab tõesti käima mingi piir. Praegu toimuv on minu meelest juba ebaeetiline
Prindis keerad teise lehe, kui reklaam ei meeldi ja see ei häiri nii palju, aga teles paned küll teise kanali aga siis pead tagasi klõpsutama, et filmi algust mitte maha magada ja siis reklaamiagentuurid imestavad, et miks Eestis võrreldes Läti ja Leeduga reklaam teles nii hästi ei tööta
Sama oli As Good As I Gets ajal. Ainult reklaamid. Täielik allergia tekib juba. ei viitsi klõpsutada nii kaua. See, kui reklaamide vastu tekib allergia ei ole hea ei sellele firmale, kelle reklaamid jooksevad kui ka kanalile endale. kusagil peab tõesti käima mingi piir. Praegu toimuv on minu meelest juba ebaeetiline
Prindis keerad teise lehe, kui reklaam ei meeldi ja see ei häiri nii palju, aga teles paned küll teise kanali aga siis pead tagasi klõpsutama, et filmi algust mitte maha magada ja siis reklaamiagentuurid imestavad, et miks Eestis võrreldes Läti ja Leeduga reklaam teles nii hästi ei tööta
musicienne 18. november 2003, kl 20.22 |
vot 18. november 2003, kl 21.25 |
mees25 18. november 2003, kl 23.16 |
Lee 19. november 2003, kl 11.10 |
Tilluke 19. november 2003, kl 14.04 |
melli 19. november 2003, kl 17.19 |
BrS 21. november 2003, kl 15.42 |
c 23. november 2003, kl 20.24 |
Kas keegi ütleb täpselt ära koha, kus on kirjas see lubatud reklaami jaotus? Reklaamiseadus?
Minu meelest võiks siis asja kuidagi Tarbijakaitsesse suunata, aga neile on vaja vist kaebust, et saaksid asja uurima hakata...
Lõppude lõpuks on see ju minu aeg ja minu raha, mis kulub nende reklaamide ajal elektrile. Ei pane ju telekat iga reklaami ajal kinni ja sel ajal muud kasulikku ka ette ei jõua võtta.
Aga ETV võiks vahel mõne pika filmi ajal küll ühe või 2 pausi teha ja minu poolest kas või oma homset TV kava tutvustada, et saaks korra WC või köögis käia...
Minu meelest võiks siis asja kuidagi Tarbijakaitsesse suunata, aga neile on vaja vist kaebust, et saaksid asja uurima hakata...
Lõppude lõpuks on see ju minu aeg ja minu raha, mis kulub nende reklaamide ajal elektrile. Ei pane ju telekat iga reklaami ajal kinni ja sel ajal muud kasulikku ka ette ei jõua võtta.
Aga ETV võiks vahel mõne pika filmi ajal küll ühe või 2 pausi teha ja minu poolest kas või oma homset TV kava tutvustada, et saaks korra WC või köögis käia...
Nii rõve 21. juuli 2020, kl 12.26 |
.... 23. juuli 2020, kl 09.35 |
arvaksnii 23. juuli 2020, kl 10.07 |
Lisa postitus