Varia
kadaka kolumn
Täitsa Blond 07. november 2014, kl 12.24 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
kadakajupp 07. november 2014, kl 12.30 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
ahzooloog 07. november 2014, kl 12.47 |
Täitsa Blond 07. november 2014, kl 12.48 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
kadakas, peale head seksi triigin ma kogu oma pesuvirna hetkega ära, nii et naeratus ei lahku hetkekski mu näolt ja kui veel armunud olen, siis ei puutu jalad kah maad...proovi:)))
Vabandust, kui ma kedagi oma seksiteemaga jälle riivasin, aga ma ei väsi rääkimast hea seksi positiivsest mõjust inimorganismile ja-psüühikale:)
Vabandust, kui ma kedagi oma seksiteemaga jälle riivasin, aga ma ei väsi rääkimast hea seksi positiivsest mõjust inimorganismile ja-psüühikale:)
kadakajupp 07. november 2014, kl 13.02 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
ma pole eluski selle peale tulnud, et peale seksi triikida, vaimuvaene olen vist :). see devalveeriks hea seksi tähenduse, kui peaksin pärast orjama hakkama.
mina luban oma teemas seksist jahuda ja kõigest muust.
aga kui ma viimati armunud olin, siis oli see katastroof, tööl keerasin uskumatuid käkke kokku - õnneks mind ennast see ei häirinud :D.
faunateadlasel on intelligentsed tolmurullid siis :D.
mina luban oma teemas seksist jahuda ja kõigest muust.
aga kui ma viimati armunud olin, siis oli see katastroof, tööl keerasin uskumatuid käkke kokku - õnneks mind ennast see ei häirinud :D.
faunateadlasel on intelligentsed tolmurullid siis :D.
Täitsa Shrek 07. november 2014, kl 13.36 |
kadakajupp 07. november 2014, kl 13.46 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Täitsa Shrek 07. november 2014, kl 13.54 |
Täitsa Blond 07. november 2014, kl 14.03 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Täitsa Shrek Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ahsoo. Blondi pesuhunnik ja meie kliima/kultuur. M
> is sinna küll mahtuda võiks? Rahvatantsu seelik ja
> soe aluspesu, villased sokid...mul ei tõuse enam
> kunagi vist:(
:DDD
Shrek, minu pitspesu ei kannata triikimist.
Seksi osas olen ma vähenõudlik ja peale head orgasmi kohe teist raksu otsa ei vaja ja ega siis kohe pea ka triikima tormama. Teatavasti püsib seksijärgne heaolutunne kauem:)
Kui tahad mu pesu näha, siis kaeva kuskilt mu kantud pesu ja kingade hinnakiri välja....keegi siin kunagi tundis selle vastu huvi:)
-------------------------------------------------------
> Ahsoo. Blondi pesuhunnik ja meie kliima/kultuur. M
> is sinna küll mahtuda võiks? Rahvatantsu seelik ja
> soe aluspesu, villased sokid...mul ei tõuse enam
> kunagi vist:(
:DDD
Shrek, minu pitspesu ei kannata triikimist.
Seksi osas olen ma vähenõudlik ja peale head orgasmi kohe teist raksu otsa ei vaja ja ega siis kohe pea ka triikima tormama. Teatavasti püsib seksijärgne heaolutunne kauem:)
Kui tahad mu pesu näha, siis kaeva kuskilt mu kantud pesu ja kingade hinnakiri välja....keegi siin kunagi tundis selle vastu huvi:)
kadakajupp 07. november 2014, kl 14.34 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Täitsa Shrek 07. november 2014, kl 14.43 |
kadakajupp 07. november 2014, kl 14.54 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Täitsa Shrek 07. november 2014, kl 15.00 |
kadakajupp 07. november 2014, kl 15.02 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Täitsa Shrek 07. november 2014, kl 15.07 |
n46 07. november 2014, kl 15.20 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 434 |
Bond, just nii kaugelt, et see lämmatav armastus peale ei tuleks, mida sa nii kangesti kardad.
vaatan, et äärepealt oleks täku pärast rebimiseks läinud. parem tema pilti mitte avalikustada. muidu upuvad kõik delfitarid lirtsuvatesse unenägudesse.
aga triikimine peale seksi järelmänguna? no miks mitte. kui mees selle väikse asja hopsti ära teeb.
ahjaa, ämm on minust noorem. aga ise ta seda ei aima. pidasime paremaks perekonda mitte šokeerida. peaasi ju, et visuaalses mõttes j.o.k.k.
vaatan, et äärepealt oleks täku pärast rebimiseks läinud. parem tema pilti mitte avalikustada. muidu upuvad kõik delfitarid lirtsuvatesse unenägudesse.
aga triikimine peale seksi järelmänguna? no miks mitte. kui mees selle väikse asja hopsti ära teeb.
ahjaa, ämm on minust noorem. aga ise ta seda ei aima. pidasime paremaks perekonda mitte šokeerida. peaasi ju, et visuaalses mõttes j.o.k.k.
kõrvaltmuigaja 07. november 2014, kl 15.24 |
Prioriteedid Paigas 07. november 2014, kl 15.34 |
n46 07. november 2014, kl 15.40 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 434 |
kadakajupp 07. november 2014, kl 15.43 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Täitsa Shrek 07. november 2014, kl 17.50 |
thhhh 07. november 2014, kl 17.53 |
kadakajupp 07. november 2014, kl 17.56 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Täitsa Shrek 07. november 2014, kl 18.09 |
Uksi avan kas käe või jalaga muidu, aga kui nüüd diagnoosi ikka väga panna tahetakse (missiis, et patsienti polegi), siis...kas see pruuni serva, rantide ja vahuga kohvitass on peenete prouade meelest tõesti nii kaunis, et selle tagant saab veel siseilust pikki vestlusi pidada? Kui siseilu on ju kaa vähemalt ühest torust samasugune, nagu see tass?
kadakajupp 07. november 2014, kl 18.16 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
meelevaldsed võrdlused, shrek... samahästi võiks küsida, kas pooleldi söödud prae taldrik on kena koos kastmejääkidega või kakaokreemine lusikas naise käes. ja söömise juurde või lihtsalt koos olles on teemade variatiivsus pisut enamat, kui vestlus siseilust.
->> pole iialgi mõelnud, kas poolik kohvitass on ilus või kole, see ONGI poolik kohv - koos suurepärase aroomi, vahuse piima ning mõnus-tuttavliku kohvimaitsega jooki sisaldav anum.
mis papp-ja plastnõudesse puutub, siis neid ma väldin pigem. mulle ei meeldi naftatöötluse jääkroduktidega ennast koormata ning seega eelistan alati klaasi, portselani, savi, fajanssi või roostevaba terast.
->> pole iialgi mõelnud, kas poolik kohvitass on ilus või kole, see ONGI poolik kohv - koos suurepärase aroomi, vahuse piima ning mõnus-tuttavliku kohvimaitsega jooki sisaldav anum.
mis papp-ja plastnõudesse puutub, siis neid ma väldin pigem. mulle ei meeldi naftatöötluse jääkroduktidega ennast koormata ning seega eelistan alati klaasi, portselani, savi, fajanssi või roostevaba terast.
kõrvaltmuigaja 07. november 2014, kl 18.17 |
kroku 07. november 2014, kl 18.23 |
kadakasupp 07. november 2014, kl 18.39 |
n55 07. november 2014, kl 18.42 |
Lisa postitus