Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sport
Hea toestusega jalatsid Bodypumpi/jõusaali
 
Sireli 21. august 2013, kl 11.36
Mis jalanõusi kannate bodypumpi trennis? Et oleks tõepoolest hea toestus ja mugavus, mitte et kannate sellepärast, et kapis sellised olid ja muuks pole raha. Mul ka praegu selline seis, et kannan vist muuks otstarbeks mõeldud tosse (ilmselt tantsimiseks) ja bodypumpis no tee mis sa tahad, aga väljaasteid teha ei saa, sest tasakaal pidevalt kaob ja rohkem on see minu jaoks nagu tasakaaluharjutus.
Hakkab üle viskama see olukord ning nüüd tahan omale soetada uued jalatsid, eelistavalt Nike omad ja ilmselt tellin kuskilt netist. Oskab keegi soovitada konkreetseid mudeleid, mis sobivad just bodypumpi/jõusaali trenniks suurepäraselt? Kas ka jooksutossud sobivad selleks või peaks otsima muud? Võivad olla ka muu firma tossud, peaasi, et tõesti head oleks.
 
mine lihtsalt poodi 21. august 2013, kl 11.45
ja küsi müüjalt, mille jaoks mingid jalatsid ette on nähtud. võib ju vabalt olla, et oled vale liistuga toote soetanud (laia ja kitsa jala vahe). tantsimine nüüd küll mingi argument pole :D

näiteks Tallinnas Tondi Selveri juures on mitme spordifirma poed, saad asjatundlikumat nõu kui siit ja kohe osta ka. vahel on sel seal soodukad kuni -70%.
 
trebla 21. august 2013, kl 12.05
Tasakaal kaob sest sul pole tasakaalu või on mingid lihased nõrgad,alles vähe harjutanud .
BP või jõusaal ei vaja mingeid erijalatseid,kanna seda mis endale tundub mugav.
 
Bumpija 21. august 2013, kl 23.09
Põhiline, et ei tuleks liivaste välitossudega tundi. Kui väljaastetes kaotad tasakaalu, siis on hoopis tehnika vale.
 
khm 22. august 2013, kl 14.29
jah, pigem on tehnika ja tasakaal paigast, sest isiklikult olen ka paljajalu teinud kui tossud kogemata maha jäänud - ega treening st tegemata jää..
 
+++ 25. august 2013, kl 11.40
Kehva tantsijat munad segavad, nagu öeldakse. Kui kasutad väljaastetel kangi, vaheta see seniks vaba raskuse vastu mõlemas käes kuni õpid tasakaalu ja tehnika selgeks. Jälgi peeglist otse- ja külgvaates.
 
BP 26. august 2013, kl 16.07
Kasutan Nike üldtreeningu jalatsit. Käin nendega kõikides spordiklubi trennides, kus jalats vajalik. Enne seda olid mul ühed suvalised, kuid õige treeningjalatsiga on parem küll.
 
Styg 01. september 2013, kl 11.15
mina isiklikult kannan praegu Nike Revolution 2 jalatseid, mis on sellised head pehmed ja kerged jooksukad, ilma mingi toestuse või ma ei tea milleta. käin nendega nii combatis, kui jooksmas, kui pumpis kui jõusaalis (peale õues käimist ma loomulikult puhastan need ära).

olen ma enam kui kindel, et väljaastetel tasakaalu kadumine ei sõltu mitte tossudest, vaid valest kehahoiakust või nõrkadest lihastest. siin on lisaks jalalihastele vaja ka kerelihaseid, mis keha püsti, otse ja tasakaalus hoiavad. väljaasted ongi muide väga raske harjutus ka ilma lisaraskuseta, nii et harjutamine teeb meistriks.

lisaks vaata üle, ega sa ei püüa jalgu hoida üksteise taga (nagu poomil seisaks)? jalad peaks olema vähemalt puusalaiuses harkseisus ka väljaaste faasis.
 
Pumpija 10. september 2013, kl 18.17
Soovitan valida üldtreeningu jalanõus (Nike on parim). Mul nt jooksutossud libisevad, üldtreeninguga on kõik korras.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!