Ma ise pole küll Hispaanias elanud ja tea sealsest elu-olust selles osas midagi. Kuid deidin praegu ühe Hispaania mehega kes räägib sama juttu, et elu pole sugugi seal Hispaanias lilleline, tööpuudus on suur ja olen seda ka praegusel ajal mujalt kuulnud lisaks. Ise olen käinud kaks korda Hispaanias reisil ja inimesed on olid küll väga sõbralikud, Tenerifel oli lihtsalt eluvinge ja minule jäi äärmiselt muljeterohke reis. Meestelt saab tähelepanu kõvasti, mitte sellist labast, aga pilgud pööratakse ja kutsutakse ka päris julgelt välja. Minule see meeldis, ei meeldi meeste puhul tuimus, armastan sellist temperamenti, kuid eks playboyd võivad nad küll olla. Ma ise elan Soomes ja tagasi ei kavatse ma enam Eestisse tulla. See maa on masendav, kutsuge mind enda kodumaa reeturiks, aga iga kord kui ma tulen sinna (seda ei juhtu palju) siis inimesed on nii neetult virilad, masendunud, õelad ja teenindus on allapoole arvestust, tuimad ja vihased näod. Jestas. Igal pool mujal kus ma olen käinud tundub parem. Keegi siin mainis, et koristajate elu on igal pool jama. Miks nii? Ma olen koristaja ja ma ei saaks oma eluga rohkem rahul olla kui ma praegu olen. Ma ei saa aru sellest, et miks Eestis elavad eestlased nii hirmsasti vihkavad neid kes on ära läinud? Kas siis ise ikka ei olda oma eluga nii rahul ja kirutakse teisi kui nad on rahul välismaal oma eluga. Milleks selline sapipritsimine ja õelutsemine.