Küsiks nõu eelkõige neilt, kellel samasugused raskete laugudega silmad nagu Jennifer Lawrence ja Catherine Zeta-Jones. Need rasked silmalaud pole mitte vanusest, vaid ongi loomupäraselt sellised.
Nii palju kui ma olen lasknud endale jumestust teha, siis olen siiani salongist sellise meigigia lahkunud, mis mind pigem ei kaunista. Mõistan, et tegemist pole just tüüpsilmadega, samas pole mul siiani õnnestunud leida jumestajat, kes suudaks teha meiki mis mu silmakujuga arvestaks. Mulle meeldivad mu silmad ja need on mu näo isikupäraseim osa mida mulle meeldib rõhutada. Tüüpiliselt teeb jumestaja aga järgmised vead:
- hakkab metsikult varjutama ja mu "kotte" peitma, et neist "normaalseid" silmi teha samas raskelt ohates! Mul ei ole oma silmadega seoses komplekse ja midagi meeleheitlikult peitma hakata pole mõtet, sest see ei jää üldsegi kaunis. Selle asemel, et raskelt ohata ootaksin ma aga, et jumestaja suudaks oma töömeetode selliste silmade jaoks kohandada. Ma ei taha "standardseid" silmi, ma tahan oma "ebanormaalseid" silmi just rõhutada kaslasliku meigiga.
- tehakse ülalaugude lainerijoon selliselt, et kui ma silmad lahti teen, siis on see joon kuskil lauvoldi vahel ja nüüd näen välja nagu aasialane, kellel üldse laugu pole.
Seega ootangi soovitusi teistelt - kas teate head jumestajat Tallinnas, kes suudab silmameigi puhul ka muud teha kui ainult see mis käe sisse harjunud on? Ma olen väsinud salongist pettunult lahkumast.