Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ilusalong
Rasked silmalaud - jumestajad ei oska arvestada :S
 
S.U. 30. detsember 2013, kl 12.46
Küsiks nõu eelkõige neilt, kellel samasugused raskete laugudega silmad nagu Jennifer Lawrence ja Catherine Zeta-Jones. Need rasked silmalaud pole mitte vanusest, vaid ongi loomupäraselt sellised.

Nii palju kui ma olen lasknud endale jumestust teha, siis olen siiani salongist sellise meigigia lahkunud, mis mind pigem ei kaunista. Mõistan, et tegemist pole just tüüpsilmadega, samas pole mul siiani õnnestunud leida jumestajat, kes suudaks teha meiki mis mu silmakujuga arvestaks. Mulle meeldivad mu silmad ja need on mu näo isikupäraseim osa mida mulle meeldib rõhutada. Tüüpiliselt teeb jumestaja aga järgmised vead:
- hakkab metsikult varjutama ja mu "kotte" peitma, et neist "normaalseid" silmi teha samas raskelt ohates! Mul ei ole oma silmadega seoses komplekse ja midagi meeleheitlikult peitma hakata pole mõtet, sest see ei jää üldsegi kaunis. Selle asemel, et raskelt ohata ootaksin ma aga, et jumestaja suudaks oma töömeetode selliste silmade jaoks kohandada. Ma ei taha "standardseid" silmi, ma tahan oma "ebanormaalseid" silmi just rõhutada kaslasliku meigiga.
- tehakse ülalaugude lainerijoon selliselt, et kui ma silmad lahti teen, siis on see joon kuskil lauvoldi vahel ja nüüd näen välja nagu aasialane, kellel üldse laugu pole.

Seega ootangi soovitusi teistelt - kas teate head jumestajat Tallinnas, kes suudab silmameigi puhul ka muud teha kui ainult see mis käe sisse harjunud on? Ma olen väsinud salongist pettunult lahkumast.
 
Soovitan Õnne Rudit 30. detsember 2013, kl 13.21
Õnne teeb ülihead meiki ja arvestab alati kliendi soovidega :)
 
hee 30. detsember 2013, kl 13.35
Ise küsin ja ise vastan.
Kui sa tead, mis sulle sobib, siis tee suu lahti ja räägi inimesele, kes jumestab. Või siis meigi ise- saad täpselt sellise tulemuse nagu tahad.
 
tüüpiline 30. detsember 2013, kl 13.47
nii nagu eesti stilistid, eriti need staarstilistid oskavad riideid selga panna ainult modellidele, oskavad ka meie jumestajad teha meiki ainult standardsele näole. see näitab muidugi nende ebaprofessionaalsust, sest standardsele kehale/näole võid peale panna mida tahes, tulemus on ikka ilus või talutav. professionaalsust näitab aga see, kui oskad teha ebastandardsest materjalist ilusa tulemuse. sama võib tegelikult öelda ka juuksurite kohta.
 
S.U. 30. detsember 2013, kl 22.15
Päris pulma päeval ei kavatse ma värisevate kätega ennast meikima hakata. Ja ma ei pea ennast ka väga osavaks meikijaks.

Mis puutub aga rääkimisse, siis olen isegi pilte viinud, millest siis korra üle libistatakse ja välja kukub ikka nii nagu alati, st tehti ikka mingit oma asja. Kaalun järgmisel korral väljaprinditud juhendiga minna! :D

Ning tänud senise soovituse eest, vaatan üle kas sobib. Kui kellegil on veel häid kogemusi, andke teada!
 
mina soovitaks 01. jaanuar 2014, kl 13.50
hakkasin mõtlema ja loogiline lahendus oleks see, kui läheksid jumestaja juurde, kellel on ka rasked silmalaud. Jumestajad meigivad ju ennast ka iga päev ja ehk oskaks selline inimene paremini teha. Saad ju googeldada ja facebookist otsida, tänapäeval lihtne leida netist inimese pilti:)
 
lilin 01. jaanuar 2014, kl 14.21
Minul ka loomupäraselt ja nüüd pisut ka vanusest tingitud raskemad laud. Meeldinud on Siiri Lauri, Mare Bachmanni ja Tiina Leesiku tööd. Kaks viimast on küll rohkem grimmikunstnikud ja ma ei tea kui kättesaadavad nad ilumeigi tegemiseks on.
 
S.U. 09. jaanuar 2014, kl 14.37
Tänud, lilin! Õnne hetkel kahjuks mingiks ajaks saadaval enam pole, seega peab teiste poole pöörduma.
 
S.U. 09. jaanuar 2014, kl 14.40
Muide, selle proovisin ka ära, et annan jumestajale lausa üksikasjaliku juhendi ette kuidas taolisi laugusid jumestada. Tulemus? Ei näinud mingit sarnasust! Masendav...
 
U.S 09. jaanuar 2014, kl 18.36
Töö on kahjuks tellija materjalist
 
soe soovitus 10. jaanuar 2014, kl 11.29
soovitan make up store pärnu mnt jumestajaid, eriti õnnelik võid olla, kui saad aja meelis krik juurde
 
Kühvel 10. jaanuar 2014, kl 15.37
Milles kühvel, võta Sangla ja asi tahe!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!