Ilusalong
Rasked silmalaud - jumestajad ei oska arvestada :S
S.U. 30. detsember 2013, kl 12.46 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 11 |
Küsiks nõu eelkõige neilt, kellel samasugused raskete laugudega silmad nagu Jennifer Lawrence ja Catherine Zeta-Jones. Need rasked silmalaud pole mitte vanusest, vaid ongi loomupäraselt sellised.
Nii palju kui ma olen lasknud endale jumestust teha, siis olen siiani salongist sellise meigigia lahkunud, mis mind pigem ei kaunista. Mõistan, et tegemist pole just tüüpsilmadega, samas pole mul siiani õnnestunud leida jumestajat, kes suudaks teha meiki mis mu silmakujuga arvestaks. Mulle meeldivad mu silmad ja need on mu näo isikupäraseim osa mida mulle meeldib rõhutada. Tüüpiliselt teeb jumestaja aga järgmised vead:
- hakkab metsikult varjutama ja mu "kotte" peitma, et neist "normaalseid" silmi teha samas raskelt ohates! Mul ei ole oma silmadega seoses komplekse ja midagi meeleheitlikult peitma hakata pole mõtet, sest see ei jää üldsegi kaunis. Selle asemel, et raskelt ohata ootaksin ma aga, et jumestaja suudaks oma töömeetode selliste silmade jaoks kohandada. Ma ei taha "standardseid" silmi, ma tahan oma "ebanormaalseid" silmi just rõhutada kaslasliku meigiga.
- tehakse ülalaugude lainerijoon selliselt, et kui ma silmad lahti teen, siis on see joon kuskil lauvoldi vahel ja nüüd näen välja nagu aasialane, kellel üldse laugu pole.
Seega ootangi soovitusi teistelt - kas teate head jumestajat Tallinnas, kes suudab silmameigi puhul ka muud teha kui ainult see mis käe sisse harjunud on? Ma olen väsinud salongist pettunult lahkumast.
Nii palju kui ma olen lasknud endale jumestust teha, siis olen siiani salongist sellise meigigia lahkunud, mis mind pigem ei kaunista. Mõistan, et tegemist pole just tüüpsilmadega, samas pole mul siiani õnnestunud leida jumestajat, kes suudaks teha meiki mis mu silmakujuga arvestaks. Mulle meeldivad mu silmad ja need on mu näo isikupäraseim osa mida mulle meeldib rõhutada. Tüüpiliselt teeb jumestaja aga järgmised vead:
- hakkab metsikult varjutama ja mu "kotte" peitma, et neist "normaalseid" silmi teha samas raskelt ohates! Mul ei ole oma silmadega seoses komplekse ja midagi meeleheitlikult peitma hakata pole mõtet, sest see ei jää üldsegi kaunis. Selle asemel, et raskelt ohata ootaksin ma aga, et jumestaja suudaks oma töömeetode selliste silmade jaoks kohandada. Ma ei taha "standardseid" silmi, ma tahan oma "ebanormaalseid" silmi just rõhutada kaslasliku meigiga.
- tehakse ülalaugude lainerijoon selliselt, et kui ma silmad lahti teen, siis on see joon kuskil lauvoldi vahel ja nüüd näen välja nagu aasialane, kellel üldse laugu pole.
Seega ootangi soovitusi teistelt - kas teate head jumestajat Tallinnas, kes suudab silmameigi puhul ka muud teha kui ainult see mis käe sisse harjunud on? Ma olen väsinud salongist pettunult lahkumast.
Soovitan Õnne Rudit 30. detsember 2013, kl 13.21 |
hee 30. detsember 2013, kl 13.35 |
tüüpiline 30. detsember 2013, kl 13.47 |
nii nagu eesti stilistid, eriti need staarstilistid oskavad riideid selga panna ainult modellidele, oskavad ka meie jumestajad teha meiki ainult standardsele näole. see näitab muidugi nende ebaprofessionaalsust, sest standardsele kehale/näole võid peale panna mida tahes, tulemus on ikka ilus või talutav. professionaalsust näitab aga see, kui oskad teha ebastandardsest materjalist ilusa tulemuse. sama võib tegelikult öelda ka juuksurite kohta.
S.U. 30. detsember 2013, kl 22.15 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 11 |
Päris pulma päeval ei kavatse ma värisevate kätega ennast meikima hakata. Ja ma ei pea ennast ka väga osavaks meikijaks.
Mis puutub aga rääkimisse, siis olen isegi pilte viinud, millest siis korra üle libistatakse ja välja kukub ikka nii nagu alati, st tehti ikka mingit oma asja. Kaalun järgmisel korral väljaprinditud juhendiga minna! :D
Ning tänud senise soovituse eest, vaatan üle kas sobib. Kui kellegil on veel häid kogemusi, andke teada!
Mis puutub aga rääkimisse, siis olen isegi pilte viinud, millest siis korra üle libistatakse ja välja kukub ikka nii nagu alati, st tehti ikka mingit oma asja. Kaalun järgmisel korral väljaprinditud juhendiga minna! :D
Ning tänud senise soovituse eest, vaatan üle kas sobib. Kui kellegil on veel häid kogemusi, andke teada!
mina soovitaks 01. jaanuar 2014, kl 13.50 |
hakkasin mõtlema ja loogiline lahendus oleks see, kui läheksid jumestaja juurde, kellel on ka rasked silmalaud. Jumestajad meigivad ju ennast ka iga päev ja ehk oskaks selline inimene paremini teha. Saad ju googeldada ja facebookist otsida, tänapäeval lihtne leida netist inimese pilti:)
lilin 01. jaanuar 2014, kl 14.21 |
S.U. 09. jaanuar 2014, kl 14.37 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 11 |
S.U. 09. jaanuar 2014, kl 14.40 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 11 |
soe soovitus 10. jaanuar 2014, kl 11.29 |
Lisa postitus