Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Jututuba Marika ???
 
Jutukas 10. jaanuar 2017, kl 12.02
Kes on see Marika kes praegu jututoas räägib ? Kas keegi on abi saanud, pole teda varem näinud ?
 
oks 10. jaanuar 2017, kl 14.11
Minu arust väga asjalik. Soovitab raviteesid kohe haiguste puhul. Täpsemalt ei tea minagi, aga arvan, et abi saab. Tal on vastuvõtt ka.
 
Nali 10. jaanuar 2017, kl 14.25
Te olete ise sama naljahambad, kui need otud, kes jututoas.Kas tõesti arvate, et see seal tõsi on.Saage ometi aru, raha tarvis välja pumbata!!!!!!!!!!
 
naima 10. jaanuar 2017, kl 14.31
Pole midagi nad raharöövijad. Saab ikka abi ka. Kui midagi ei taipa, siis pole vaja alati kõike vaja maha teha.
 
Nali 10. jaanuar 2017, kl 14.43
Keegi ei keela, usu usu!!!!
 
teadja 10. jaanuar 2017, kl 18.37
mulle meeldib eriti see tädi jututoas kes vehib käega üle ekraani ja ütleb, et Ufo kohe tuleb ja ravib sind. ja helistajad, enamuses üle 50 aastased muudkui helistavad ja paluvad et neile ikka ka ufot saadaks. kõik need energiate liikumised, parandamised ja haigustega võitlemised on tegelikult ka kõik olemas. aga meil kasutatakse neid raha väljapumpamiseks, tõesti. sest kui oleks võimalik naksti inimest terveks teha niiviisi läbi ekraani, siis oleks savisaarel jalg alles ja nii mõnigi mees või naine siiamaani elus. lihtsalt võimendatakse üle võime inimese energiavälja puhastada ja uuendada ja afiseeritakse seda kui tervendamist. see ei käi siiski nii lihtsalt nagu sealt ekraanilt meile püütakse sisendada. ja nõid Marika teeb seansse ainult kliendi kodus, ise võite nüüd arvata, miks ta siis endale mingit kindlat paika ei leia igas linnas vaid kangesti koju kipub. sealt on ju täpselt näha, mis järje peal inimene on ja palju temalt välja pumbata annab. raviteesid haiguste puhul soovitab ka apteeker, aga teda me millegipärast ei usu. Marika on laupäeva Pärnus vastu võtmas. tervendamine on pikk ja keeruline protsess, seda ei saa teha ekraani ees nagu omal ajal vene Kaspirovski tegi, kuigi just tema aitas minu pojal loetud tundidega ravida seni aastaid käe peal olnud põletushaava. lihtsalt mõni tund peale televiisori seanssi, oli haav käe peal mitte paranenud vaid kadunud. kui enne seda oli alles veritsev ja lägane koht sidemete all ... aga jututoa esinejad ei ole ka kaugeltki mitte Kaspirovski võimetega.
 
maniila 10. jaanuar 2017, kl 18.51
Polnud sel Kaspirovskil mingeid võimeid. Ma lihtsalt huvi pärast üritasin tema telekaseanssi läbi teha - no ei toiminud. Ju olen Siiriuselt tulnud:)
 
Jutukas 12. jaanuar 2017, kl 19.56
Teadja, sul on asjalik jutt !
Kogemusi neil ei ole, see on sulatõsi, see soolapuhumine seal kanal 12 on nii popiks läinud, et varsti on kõik seal kellel rahapuudus, muudkui vehi kätega ja mutid usuvad ja helistavad, nii kallis kõneminut ka veel.
Selle Marika jutt tundus küll natuke usutavam, aga see Andres seal ajab küll täitsa udu. Kunagi keegi kirjutas, et pidi mingi jota olema, ja purjuspeaga ütles, et no kui nad mind usuvad siis on ju hea, raha ma pean ju kuskilt saama.
 
teadja 14. jaanuar 2017, kl 11.34
juba minu ema ütles nii et lollidelt tulebki raha ära korjaga ja see kehtib tänapäeval väga. kõige lihtsalt äri on vahendus. ostad ühelt ja müüd teisele. ise ei pea midagi tootma ega tegema. mida lihtsamat saab olla. tean vahendajat kes väikeses linnas ühes linna otsas poest ostis ja müüs samas linnas maha 360 protsendilise kasumiga. kusjuures see kes ostis oli suur firma ja neil polnud sooja ega külma, et oleks firma töömees läinud ise poest ostma, oleks saanud ilma juurdehindluseta ju viis korda nii palju ... kui raha on ülearu, siis miks mitte see kokku korjata. ja uskuge mind neid korjajaid on palju ja nad on väga nutikad. alustame igasuguste imenippidega, mis meid kiirituse vastu kaitsevad, igasugused toidulisandid ja salendavad seemned ja tooted ... no kas meie maal elavad miljonärid siis sureksid kunagi? kas oleks neist keegi paks? või mis miljonärid, on ka madalama sissetulekuga inimesi, kelle teenistus võimaldaks ikka igasuguseid imetooteid ükskõik kust ükskõik mis hinnaga kätte saada. ütlete et nad on liiga laisad. vaevalt, kui inimese elu on küsimärgi all, siis lennatakse või kuule, peaasi et aitaks. ja nii meie kohalikud eesti vaesuse piiril elavad vanainimesed üritavadki oma elunatukest pikendada kanal2 jututuppa helistades ja sealt justkui abi saades. sest pange nüüd tähele , mitte keegi ei ütle, kuidas oleks selle inimese elupäevad veerenud, kui ta poleks helistanud. kas oleks paar päeva lisaks antud või oleks vanajumal need otsast maha saaginud ... kuna seda kontrollida ei ole võimalik ja jutt tundub olema tõesti nii võrd ulme, et seda on kerge uskuma jääda, sest eestlased ju ei hiilga oma hariduse ja harituse tasemega selles vallas, siis on neid üsna lihtne uskuma saada, et võlur kanalis aitab. ja usk on see, mis üldse aitab, kui aitabki ... aga seda ei ole kuidagi võimalik tõestada. ja ongi kogu tõde minu arvates. olen ise kunagi ennustanud, kaartidega. no ja sai ikka igasugust paska suust välja aetud. vahel isegi kirjutasin tekstid enne valmis et meelest ära ei läheks ja et kahele järjestikusele inimesele sama jutt ei tuleks ... kõik uskusid ja kiitsid ja käisid ja käisid. siis sai villand petmisest ja kartsin ka et nii mõnigi on rahulolematu, et sellise raha pidi välja käima ja läheb kaebab kuskile. tol ajal võis sellise asja eest lausa trellide taha sattuda. aga te ei kujuta ette, kuidas on inimest võimalik panna uskuma sellist pada, et vähe pole. hakka või uuesti lollidelt raha ära korjama...
 
Jutukas 17. jaanuar 2017, kl 23.18
Jaa Teadja see on sulatõsi .Need mutikesed ainult sinna helistavad ja usuvad kõigest hingest seda möla,usuvadki et saab parem ja kui usud siis on ongi nii ise usuvad ennast terveks ja maksavad kallist hinda .Varsti vehivad kõik seal kanal 12 kätega .Hahahahhaaaaaaaaaaaaaa.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!