Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
pigmendilaikude eemaldamine
 
nässu 09. juuni 2008, kl 11.53
Jagage palun kogemusi pigmedilaikude eemaldamise osas laseriga. Kas olete lasknud eemaldada ning kus ja mida nahaarstid sellest arvavad. Endal pigmendilaik näos ja need nn pleegitavad kreemid ei näi mõjuvat. Kavatsen pillide võtmise ka lõpetada, kuna tundub, et just need on laikude põhjustajaiks... :(

Suured tänud ette vastajatele!
 
k 09. juuni 2008, kl 16.13
kui päikest saad tulevad uuesti tagasi
 
hele 09. juuni 2008, kl 19.17
sain lahti nii, et rannas katsin näo rätikuga kinni või kasutasin 25faktoriga päevituskreemi. päevakreemiks oli kevadel-suvel 15 faktoriga kreem (EA punase pumbaga). kulus 2 aastat, aga lahti ma neist sain.
 
sassy 09. juuni 2008, kl 22.25
Olen proovinud eemaldada - tulemuseks oli mitu päeva põletushaavade ravi kodus, pärast seda armid seal, kus enne olid pigmnendilaigud. Ei soovita proovida. Mul on siiani tumedad laigud silmade all põsesarnal. Ilmselt liiga õrn nahk laseri jaoks.
Parem on siiski proovida valgendavaid kreeme talvisel ajal ja suvel kaitsta laike tugeva faktoriga päikesekaitsekreemiga. See tegevus on nüüd peale teist aastat hakanud tulemust andma:)
 
to sassy 10. juuni 2008, kl 10.10
Kus (kelle juures) sa käisid?
 
mul ka tulevad laigud päiksega 10. juuni 2008, kl 11.00
aga nii imelik on ju, kui kogu keha on tumepruun ja nägu valge nagu lubi.
 
nässu 10. juuni 2008, kl 11.26
näkku ma ise ka enam päikest ei lase, aga suvel võib isepäevituvaga väga ilusa jume peale saada. Ise teen just nii. noh kehale siiski lasen natuke päikest...
 
mul ka tulevad... 11. juuni 2008, kl 00.16
mina olen väga tugeva nahaga, ei lähe punaseks ja jume tuleb nagu murjanil tume. kahjuks tulevad pigmendilaigud näkku, raseduse ajal tekkisid ja siis ei läinduki enam ära, st päikesega tuleb välja. proovisin isepäevituva kreemiga, aga toonivahe oli väga kole. kuna ma ise päevitun kohvipruuniks, siis nägu oli isepäevituva kreemi tulemusel kole kollane nagu maksahaigel. soovitags eiis head kreemi, mis ei teeks kollaseks vaid jätaks ilusa pruuni jume.
 
sassy 11. juuni 2008, kl 15.07
Ma käisin Nõmme keskuses mingis ilusalongis, asus selles vanas kino majas. Aga see oli 2 aastat tagasi, seega võib-olla nad on nüüd arenenud. Või pole seda salongi enam üldse:))) Ma pole Nõmme keskuses ammu käinud:(
Siis tegi see tüdruk seda protseduuri küll vist esimesi kordi.
Igatahes alguses läksid silmaalused täiesti paiste ja kui ma tema soovituste järgi ohtralt rasvast kreemi panin, siis hakkas nahk maha tulema ja nagu põletada oleks saanud põsesarnad. Järgmisel päeval tuli ämm külla ja küsis, kas ta poeg on mind löönud:))) Mu mees selliseid asju ei tee, seda enam oli naljakas vaadata kohkunud ämma:)
Ma ei mäletagi enam, mida kõike ma sinna ei määrinud ja kaua see jama kestis, aga terve suvi määrisin tugevat Eucerini päikesepulka laikudele ja sügisest hakkasin pleegitavat kreemi panema. Järgmisel suvel taas kaitset ja sel talvel ma ei viitsinudki enam pleegitada, sest tulemus oli nõrk ja laigud ka juba suht heledad. Nagunii varjan neid alati peitepulgaga.
Nüüd sel suvel olen päikest võtnud ka ilma kaitsekreemita ja tumedamaks tagasi pole läinud.
 
täitsa jama nenede laikudega 12. juuni 2008, kl 00.19
mu õde lasi teha seda ravi, mis pani näonaha maha kooruma. kõik läks metsikult paiste ja tõesti, silmaalused olid kohutavalt paistes. ta nägi välja nagu sookoll!
nüüd kasutab ka pleegitajat ja hästi tugevat päikesekaitsekreemi.
keha on pruun ja nägu hele. aga päikest võtta näole ei julge, sest nägi nende laiukeda välja nagu kilpkonn või 100-aastane (kuigi ise aint 35). neil tulevad ka pigmendilaigud.
 
Vita Vita 20. september 2016, kl 15.25
Tere, siin on mõned pildid pigmendilaikude eemaldamisest meie kliinikus.
http://vita.ee/teenus/laserravi/pigmendilaikude-...



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Vita Vita 20.09.2016 15.26.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!