Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Tervisemure
Meida Vaarik - tuntud selgeltnägiaja-raviaja
 
Merike Saar 21. aprill 2014, kl 20.47
Tahad sa veek Meidast rääkida. Olen siin maadlemas probleemiga.
 
riina 22. aprill 2014, kl 08.33
enne sensitiiviga ühenduse võtmist olin kannatanud rütmihäireid kokku 16 aastat ja järjest hullemaks läksid.
peale temaga ühenduse võtmist aga langes ekstrasüstolite arv mitme tuhande pealt nullini ööpäevas. aastate jooksul on tasapisi hakanud tekkima, kuid ka paarsada tükki ööpäevas on ikka tunduvalt parem tulemus kui tuhanded.
ja te tulete mulle rääkima et see on ainult mõtlemises kinni?
kuna ma ravimeid ei võtnud, sest arst kogu aeg ütles, et ravimid on viimane , millega katsetada, et saadav kasu oleks ikka suurem kui võimalik kahju. et minu rütmihäirete ravi võiks võrrelda aatompommi plahvatusega organismis.
seega vaakusingi kogu aeg , sest kellel vahelöögid olnud,s ee teab, kui häirivad nad on.
aga jah, peale sensitiivi tegevust (ei saa öelda, et see oli seanss, toimusid suured muutused ja seda päevapealt).
ma muidugi ei usu, et niiviisi teha üldse on võimalik, kuid uuringud ja muud proovid on selle tõestuseks, et saan vabalt elada. juba mitmes aasta läheb.
 
Marju 31. jaanuar 2015, kl 10.33
Lugesin natuke kommentaare ja tõdesin kui palju on negatiivseid ja eluga mitterahul olevaid inimesi, kes kogemusi omamata materdaks maha kõik! Näha , et te pole väga haiged, sest kui asi on hull tervisega,arstilt abi ei saa, otsid kõikvõimalikke alternatiivseid lahendusi! Inimene on osa loodusest, loodustooted tervendavad ja on olemas võimetega inimesi! Siis kui arstid aastaid tagasi käed üles tõstsid, et nemad mu selja ja veresoone valusid ära võtta ei oska sain abi mujalt. Nooruses ennustas selgeltnägija meie pere tulevikku. Kõik on täide läinud! Neg.inimese ajus on kortisooli tase nii kõrge, mis tekitab stressi, unetust, ka kurjust. Serotoniin on õnne-rõõmuhormoon, need peaksid balansis olema ja elu on ilus!
eid_15335147a15ac5 02. juuni 2015, kl 11.22
Tere!

Leidsin Teie väga vana vastuse kirjavahetusele.
Kas lubadus kehtib nüüd ka veel?

Palun!

T.
 
Harri 02. oktoober 2015, kl 15.18
Ka mina olen ohver. 1000 eurot läinud, kuid tolku ei midagi. Selge et olen ise süüdi, kuid mis teha . Nüüd on hilja nutta. Aga seda ma ütlen kõigile , et sellist selgeltnägijat ärge uskuge. Oli aeg kus nõiad põletati tuleriidal , kuid selliseid ei põleta vist tuli ka.
 
appikene 03. oktoober 2015, kl 16.54
1000 eurot ühe seansi eest? ja mida siis lubati? terveks ravida päevapealt?
 
hmh 04. oktoober 2015, kl 09.41
no aga ravis ju! said lollusest terveks? võttis lollilt raha ära ja oligi ka lollus läind. väga hea tulemus ju!
 
Harri 06. oktoober 2015, kl 09.27
Nii kujuneb välja jah. Ega siin enam midagi nutta ole , aga enne kui astud sammu , vaata ette kuhu astud. Võtsin sõna ainult teistele hoiatuseks. Ärge uskuge kõike mida netis kirjutatakse. Puhta kullana seda võtta ei saa. Inimesed olge valvsad.
 
Juhuslikult siia sattunu 27. detsember 2019, kl 06.37
Nii võimas proua, et kilpnääre, mis tavalisel inimesel ainsana toodab türoksiini, on temal välja opereeritud, aga hormooni tootmine kusagil ikka jätkub!

"1998a eemaldati, arstide jutu järgi täielikult minu kilpnääre ja seoses sellega määrati mulle eluaegne hormoonravi.
...Juba mõne kuu pärast märkasin, et kehakaal hakkab järsult tõusma, minu kehas algasid tekkima ebanormaalsed muudatused, milles probleem... ei osanud keegi mulle vastata...
Siis aga sain võimaluse minna õppima altrnatiivmeditsiini, kus hakkasin kohe selles suunas tegutsema, kuna kopsud olid mul juba taastatud, nüüd olin taas probleemi ees...

Ja tõepoolest 8-kuuga jõudsin tasandile, kus ma enam ei vajanud arstiravimeid. Endokriinsüsteem -sisenõrenäärmed tootsid taas kõike vajalikke hormoone, insuliini; kilpnäärme järelvalve oli samuti vajalikul tasemel. Samal ajal kadusid ka kõhuvaegused. Kasutasin vaid bioaktiivseid toidulisandeid. Nüüd aga aastaid ei vaja ma mingeid ravimeid ja veresuhkur on alati korras."

meidavaarik.pri.ee/?fbclid=IwAR3Y7AiMPECorHcX_RKxRv476d52qHNwtilWKlilMzQpVBDuX0EgzZRZx48

Muidu inimene ilma asendushormoonita annab mõne kuu pärast otsad.
 
Deff 12. jaanuar 2020, kl 22.45
Ma olin kunagi käinud Meida Vaariku seansidel aastatel 2005 või 2006, ei mäleta täpselt enam. Mul on tõsine selja haigus ja juba tol ajal oli, ma käisin tema juures 2-3 korda, ja tulemus oli neutraalne, füüsiliselt see ei mõjunud kuidagi minu tervisele, aga oli psühholoogiline positiivne effekt et olin saanud oma murest kurta ja rääkimine oli mulle vajalik tol ajal. Peale seda mõne kuu pärast ta kolis teise linna piirkonda ja siis võttis uusi patsiente seal. Sellised on lood.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!