No võib ju iriseda teemal "külmutatud liha" jne.
Teemalgatajale, vasarda 3-4 cm lõigatud viilud läbi, siputa soola-pipart mõlemale poole, lao üksteise peale torni.
Klopi lahti ca 3 muna ühte kaussi, teise kaussi pane riivsai.
Kui pann koos õliga juba kuum, siis kasta lihaviil munasse, siis riivsaiasse ja pannile küpsema.
Oleneb maitsest kui kaua praadida.
Meile meeldib liha pehmem variant.
Lasen kõigepealt liha pruunistuda suuremate kraadidega, peale liha ümberkeeramist võtan kuumuse vähemaks ja panen pannile kaane peale ja hautan/praen niikaua kui oma maitse järgi valmis.
Kuum kartul ja salat kõrvale ja mees on söönud.
Sibulat praen teise panni peal lisaks.
Kui suurem lihapraadimine ees, siis iga pannitäie järel puhastan panni ära, eelmine praekord jätab ikka midagi kõrbenut põhja.