kuskilt isetegijast vm Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Taigen
> 5dl piima,1 muna,2dl suhkrut,2tl soola,1
> /2tl kardemoni,50gr pärmi,1kg nisujahu,200gr marga
> riini. Kreem:250ml piima,4sl mannat,3sl suhkrut,2
> munakollast,1tl vaniljat või vanilja suhkrut,2sl v
> õid.
> Kreem tuleb keeta:
> piim ja suhkur last
> a keema,lisada manna pidevalt segades et tükke ei
> tekiks,keete pisut ja lisada munakollased segades
> miksriga,võtta tulelt maha ,lisada vanilje ja või.
> Rulliltud taignast lõigata ruudukesed,kreemi pann
> a diagonaalis teelusika täis,nurgad üksteise üle,m
> äärida munavalgega mis jäi üle kreemi valmistamise
> l ja küpsetada 175c juures kuldseks.
keemise ajal segamine nüüd küll ei aita, et manna tükki ei läheks. tükki läheb ikka suure portsuna sisse valades, tuleb aeglaselt niristada ja samal ajal segada. siis kui juba keeb, siis aitab segamine ikka põhjaminemise vastu. selline täpsustus siis.