http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?11,12826915
Alati ei saa poe peale loota.
Biskviidi tegin uue retsepti järgi, nimelt siis läks lisaks harjumuspärastele koostisosadele (munad, suhkur, jahu) taignasse ka veel keev vesi. Kuigi ma varem oma biskviidiretseptiga suhteliselt rahul olnud siis nüüd seda varianti proovinuna, pean meelt muutma, nii ilusalt ja kohevat biskviiti polegi vist õnnestunud varem valmis küpsetada. Põhja kogused on antud 24cm vormi jaoks.
Põhi: 4 muna, 2dl suhkrut, 1dl keevat vett, 3 dl jahu, 1tl küpsetuspulbrit
Sega jahu küpsetuspulbriga. Vahusta munad suhkruga. Kui vaht on kohev ja valge lisa vähehaaval (vahustamist järkates) keev vesi. Lõpuks sega õrnalt juurde jahusegu. Vala taigen vormi ja küpseta 200-kraadise ahju allosas 30 minutit. Kui pind liiga tumedaks muutuma hakkab, kata vorm fooliumiga (näiteks poole küpsemise pealt).
Lõika jahtunud põhi kolmeks kihiks.