JUUSTUTORT MAASIKATEGA
Koostisained
PÔHI:
125 g Digestive küpsiseid
50 g vôid
TÄIDIS:
200 g toorjuustu (Philadelphia)
1 dl tuhksuhkrut
2sl sidrunimahla
3 dl vahukoort
KAUNISTUS:
u 10 maasikat
1½ dl maasikamoosi Valmistusaeg
Tordi vôib eelnevalt valmistada ja jahedas hoida, kuid kaunista u 30 minutit enne serveerimist. Valmistamisaeg u 20 minutit + u 30 minutit jahedas.
Valmistusviis
1. Purusta küpsised, sulata või ja sega küpsistega.
2. Tõsta segu u 24 cm läbimõõduga vormi.
3. Sega toorjuust, tuhksuhkur ja sidrunimahl.
4. Ära väga palju sega.
5. Vahusta koor kergelt, ja sega vähehaaval juustusegule.
6. Vala saadud segu tordipõhjale.
7. Lõika maasikad viiludeks ja kata tort maasikatega.
8. Määri ettevaatlikult moos maasikatele ja tõsta u 30 minutiks jahedasse.