Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Kööginõu
Kana suitsuahju aga...?
 
kanake 28. september 2008, kl 21.00
Tuttav ostis mitu kana ja suitsetas ära, andis mulle ka ühe aga tal oli see kana kuidagi ära kuivand seal ahjus, ei saand süüagi. Mees mul arvas, et kana peab enne keetma natuke. Ta lubas meile ka mõned kanad suitsetada aga tahaks teada, mida teha kanaga enne suitsu panemist, et jääks pehmem ja mahlasem. Kas kana ei panna mitte enne marinaadi? Või keetma?
 
c 28. september 2008, kl 21.39
Absuluutselt mingit keetmist pole vaja.
Määri kana soola ja soovi korral broilerimaitseainega kokku ja pane ahju. aküpsemisaeg 45 minutit - 1 tund, olenevalt ahju kuumusest.
Et kana/liha ei kuivaks, pannakse suiteega.ss vsuahju kau
 
una 28. september 2008, kl 21.40
Kana ei pea keetma enne.Paneme paariks tunniks soola, siis mässime marli sisse ja suitsu, ei tohi kuuma üle 90 kraadi anda.Minul on selline suitsuahi, millel on veeplaat all, annab hästi niiskust.
 
c 28. september 2008, kl 21.46
Tundub, et viimase lause lõpp läks hüplema.
Et kana/liha ei kuivaks, pannakse suitsuahju kauss veega.
Võib kana ka õhema riide sisse mässida või kasutada spets kana küpsetamistaldrikut,
 
kanake 29. september 2008, kl 01.06
Tnx! Arvasin ise ka, et keetmine pole hea mõte. Arvan, et tal suitsuahi liiga kuum oli ja kuivas ära.
 
keegi 01. oktoober 2008, kl 16.18
Minu vanaisa suitsetas ka maruhästi kanu ja mäletan, et määriti soolaga sisse ja marli ümber....mmm unal õige õpetus.
 
Triinu 09. oktoober 2016, kl 10.29
TALLEG , RAKVERE LIHAKOMBINAAT suitsetavad suitsuleotises ehk vedelas suitsus ja kogu lugu. LIHA ON PELAE SEDA VASTIK JA JÄLK
 
nii 09. oktoober 2016, kl 11.03
Kui kuivaks jäi, oli liiga kaua ja liiga kuumas ahjus
 
suits 09. oktoober 2016, kl 12.41
Triinu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> TALLEG , RAKVERE LIHAKOMBINAAT suitsetavad suitsul
> eotises ehk vedelas suitsus ja kogu lugu. LIHA ON
> PELAE SEDA VASTIK JA JÄLK

Väidetavalt pole vedelik nii kahjulik kui suits. Ja seda räägivad laborites spetsialistid, mitte kombinaat. Ainete järgi, mida nad leidnud on toodetest.
Aga masstoodetel pole nagunii mingit maitset ollagi.
 
siis 09. oktoober 2016, kl 21.31
kui mina kanu(supikana)suitsetasin siis küll keetsin tugevas soolvees.suitsuahju said kanad marlisse pakituna pandud
 
njahh 09. oktoober 2016, kl 22.11
no mina kahtlen küll sügavalt selles, et tunniga suitsuahjus suitsukana valmis saab...
 
aule 10. oktoober 2016, kl 14.43
pane kana marli sisse ja auruta.Pärast suitsuahju.Super.Muidugi maitsestada tuleb enne ka.
alissandra 11. oktoober 2016, kl 18.20
Ma suitsetan ka, aga mitte kanu, vaid sigarette. Kanad lähevad suitsuahju suitsutamisele.
 
maniila 13. oktoober 2016, kl 13.22
õige, viimane! keegi siin paneb SUPIKANA suitsuahju? andke abi, see kana ikke ainult supi jaoks ja siis keeda ka nagu kivi. suitsutamiseks nüüd küll enne ei keedeta, kui ahjukana teed, siis enne keedad või? muidugi tulemus sõltub suitsuahjust ja mingil juhul ei tohi üle küpsetada, enne jäägu kontide juurest natuke roosakaks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!