teemaalgataja valetab.
Siin on tema vastus, palju ta raha saab ja poole sellest maksab emale kommunaalideks.
Ma ei istu päevad otsa naistekas...
Olen 23a,laps on 3a,emale maksan poole kommunalkuludest,koristan ja teen süüa.
Ema lihtsalt vihkab minu last,kuna ma keeldusin aborti tegemast ja sain last mehega,kes oli emale vastumeelt.
Lapse isa maksab mingi 100 eur kätte+lapseraha,sellest ka elamegi. Lasteaed,mis asub kodulahedal,võttab lapse alles jargmine aasta või varem,kui mõni koht vabaneb.
Teemaalgataja saab kokku 100€ + 19€ riiklik lastetoetus, kuna laps on juba 3 aastane siis emapalka ta enam ei saa.
Seega 119 : 2 = 59.50
Talvekuudel on kommunaalid oma paarsada euri,kui on ahiküttega korter siis puud maksavad hingehinda, mis maksab elekter? Mis on see väike raha 59.50, mida ta emale kommunaalide eest maksab, naeruväärne.
Kas tõesti peab teemaalgataja meid siin lollideks, kes ei oska arvutada. Mis maksavad lapse riided, jalanõud jne, kas tõesti tahab teemaalgataja väita, et selle väikese rahaga ostab ta ka oma lapsele kõik vajaliku? Kindlasti mitte.
Väga inetu sinust teemaalgataja, et sa selliste valedega oma ema vastu sõdid.
Mul ei ole sõnu, millisele tasemel mõni võib laskuda. Tuleb siia oma ema mustama, ega anna omale üldse aru, kui palju väljaminekuid emal tegelikkuses on, kõik on tema õlgadel. Ema ei saa käsi laiutada ja maksud maksmata jätta, väites et ta ei jaksa makse ära tasuda, ta peab need ära tasuma.