poest värske asja ostmine, et see siis sügavkülma visata on küll üks naljakas tegevus. milleks siis midagi värkset üldse osta?
--------------
tahaks ka sellele koomikule vastata.
mingis Eesti toiduajakirjas (oli see äkki sellesuvine Oma Maitse?) kirjutas, et on isegi mõttekam OSTA sügavkülmutatud marjad-juurikad, kuna tehasetöölusel näeb ette eeskiri, kui ruttu see jupeldatud kapsas külma peab jõudma.
poeriiulitel ja turul selline kontroll puudub (eriti eramüüjate puhul), seega ostes nn. "värsket" võid vabalt hoopis halvema ja viletsama kvaliteediga kauba saada.
ja mina usun täitsa seda teooriat.
teemast ka.
ma tahaks vaid ühte küsida - KAS TEIL POLE KAHJU OMA TEENISTUS LIHTSALT ÄRA SÜÜA?
müstilised summad, mis siin on...6,..7,..12 tuhat? lihtsalt ÄRA SÜÜA ja vabadada juurde - aga ma võin seda endale lubada ja ma pean ennast premeerima.
nigu krt tsirukse karu - teeb triki ära, saab suhkrutüki hambusse. siin sama - premeerin ennast siis "heaga". jajahh, väga inimlik ja loomulik. ise premeeriks ennast laheda matkaga näiteks, raamatuhuviline ehk mõne väärteosega vm. ja vahel on parim preemia õhtu omas kodus, kus ei pea midagi tegema.. (ka mitte pidevalt närima).
ma ei tea, olen kindlasti väga-väga veider kuju, aga toit on minu jaoks küte energia saamiseks. ma pole gurmaani tüüpi, et Pavlovi refleks hakkab tööle, kui mõtlen, et ooo...õhtusöögi aeg on käes! mul ei ole tõesti vahet, mida ma söön, erilisi isusid ei käi ka millegi järele. perele teen loomulikult toitu, võimalusel HEAD TOITU, aga minule endale pole söök ja söömine küll primaarsed tegevused. kokata meeldib väga, pean ennast üsna okeiks kokaks ka, aga vaat ise ei ole suurem asi sööja.
ei ela eestis, seega võrdlemine oleks kohatu, aga no sellised summad ei lähe isegi siin, kus asjad küll kallimadki.