meil üsna sarnane pere (2+1), ja eelmise nädala menüü (minumeelest suht soodne ja tervislik) oli selline:
- suur potitäis borši 2 päevaks (sellist korralikku paksu, mitte mingit lurri... Keetsin lihaga kontidest puljongi, supi sisse, nagu ikka, peet-kapsas-kartul-maitseained), lisandiks täisterakuklid v must leib).
- supipäeval magustoit tõhusam, pannkoogid ühel päeval ja õunakook teisel.
- pastavorm hakkliha, suvikõrvitsa ja tomatiga, kohe tegin 2 vormi 2 päevaks. Täisteraciabatta lisandiks ja kõrvale marineeritud kurgi salat.
- pastale lisandiks õuna-ploomi kompott kohupiimakreemiga/ teisel päeval ahjuõunad.
Nii läksid tööpäevad, puhkepäevadel olid peaosas seened - kastmena, pirukana, supina.
Üldiselt - hooajalisus on minu köögi oluline tegur. Kui ikka suvikõrvitsauputus, siis seda sööme, kui õunaaeg, siis arbuusi ei osta. Õnneks aed ja mets on olemas ja ligidal.