Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Teise naise jutt.
 
maasikas 28. mai 2015, kl 16.08
Lugu selline: minu mees suhtles oma vennanaisega telefonis vennaga seotud teemal ja too kukkus mu mehele rääkima, et mida rohkem ta teda tundma õpib, seda enam ta veendub, kui hea ja tore mees ta on. Kui kena mees ta on, et väga tubli, hoolitseb enda eest, kui seksikas ja sportlik ta on jne. Mees mul muidugi oli meelitatud sellest jutust ja teda see ei häirinud, et tema vennanaine sellist juttu talle räägib, oli veel uhkegi. Mina ise aga olen väga häiritud sellest, kui mees mulle seda rääkis ja ma ei suuda mõista seda naist, et kuidas täiskasvanud naine üldse sellist rumalat juttu saab ajada, endal mees olemas. Mees ka, rumal, et laseb end pehmemaks rääkida. Ütles mulle selle peale, kui nalja tegin, et sulle pannakse kohe konksud taha...ta vastas, et siis peadki mind hoolsamini valvama...ma vastu, et siis oled ju puhta kelgunöör, kui endale kohe taha lased haakida. Ü.s. naljaga ma sellest üle libisesin, kuid hing ei anna rahu, sest mulle endale ei tule pähegi vaadata oma sõbrannade, sugulaste või teisi mehi sellise pilguga, kuna olen ise suhtes ja teiste suhteid pean pühaks. Kuidas selle mõttega harjuda, või kas peakski? On see miskitpidi ohumärk?
 
küss 28. mai 2015, kl 16.20
miks mees sulle seda üldse pidi rääkima?
 
maasikas 28. mai 2015, kl 16.22
Seda ei oskagi öelda, miks. Ta ise hakkas seda mulle rääkima.
 
piripiiiga 28. mai 2015, kl 16.31
kas ainult sinul on luba oma meest kiita? mees oli õnnelik ja tundis headmeelt sellest, et keegi märkab tema tublidust. ehk olid vennanaisel mingid teised motiivid ka, aga selle üle praegu vimma kiskuda küll ei maksa. mees ei mõistaks sind. sul endal teeks ka tuju heaks, kui mõni teine mees sinus naist märkaks? ole üle ja ütle oma mehele, et sellel vennanaisel on tuline õigus ja sul pole mingit plaani oma kallist meest kellelegi loovutada ;)
soni 28. mai 2015, kl 16.40
maasikas Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ja ma ei suuda mõista seda naist, et kuidas
> täiskasvanud naine üldse sellist rumalat juttu saab
> ajada
Kas me siin peame nüüd arvama, et Sinu mees ei vasta sellele kirjeldusele ja tegemist oli ehtsa laimu ja valega?
 
maasikas 28. mai 2015, kl 16.51
Ei ole laim, mees mul tõesti kena ja seksikas, töökas pealekauba. Kiidan teda isegi, teistele- kui töökas, omavahel olles- kui seksikas. Miks ma arvan, et rumal jutt selle naise poolt, sest üle 40 aastane naine ei tohiks ajada nii himurat juttu minu meelest. Mul endal ei tuleks pähegi ajada sellist teksti oma mehe vendadele või teistele. See oleks minu jaoks alandav. Teiseks, ma ei võtagi lähikondseid mehi kui seksobjekte, nad on lihtsalt sõbrad või tuttavad. Meil on muustki rääkida, kui sellest, et milline keegi on, kas seksikas või mitte. Võib- olla olen vanamoeline, kuid mind ennast häiriks tegelikult kui mehe vend kukuks mulle mu seksikust kiitma.
 
Oh Jah 28. mai 2015, kl 17.11
Armukadedus on ikka hirmus haigus küll.
 
maasikas 28. mai 2015, kl 17.34
...on jah:)
 
Oh jah 28. mai 2015, kl 17.52
Aga tegelikult on hoopis suuremaks ohumärgiks sinu usaldamatus mehe suhtes.
 
no 28. mai 2015, kl 17.53
Näpista seda naist valusasti tagumikust ja räägi talle , et meestele on ta himuruse pärast silma jäänud .
 
marileenu 28. mai 2015, kl 18.11
ju siis sina pole aru saanud kui tubli ta on ega oska teda hinnata. võiksid omad järeldused teha mitte iriseda ja vinguda. uskumatu on, et inimesed elavad koos, jagavad teineteisega oma ainukest elu. aga rõõmu ei tunne, tänulik oma päevade eest ei oska olla. nagu heinu sööks.
 
miks sa nii 28. mai 2015, kl 18.19
räägid, marileenu. kust sa välja loed "irisemist ja vingumist".

oma kogemustest või...
 
misasjaaaa 28. mai 2015, kl 18.54
teine naine ajab telefonis keelt kõrva mehele ja meelitab teda ja te peate seda normiks või!!?? Ainult tundetud ja pasiivse närvisüsteemiga naised mehed peaksid seda normaalseks!!
 
Oh jah 28. mai 2015, kl 19.06
misasjaaaa: ütleme, et vennanaine on mehest huvitatud ja teeb selleks kõik, et teda voodisse saada. Ning ühel heal päeval see ka õnnestub, kas selles on süüdi

1) naine, kes mehele külge ajas
2) mees, kes ei suutnud on tillut püksis hoida
3) vend, kes ei suutnud oma naist rahuldada
4) naine, kes ei suutnud oma meest rahuldada
 
viik 28. mai 2015, kl 20.07
Lollakad!
Komplimendid ja meelitused on osadel inimestele tavaline suhtluse osa, nagu tervituseks kallistaminegi!
Antud juhul aga on suhtele kõige suuremaks ohuks sinu haiglaslik armukadedus ja usaldamatus.
 
maasikas 28. mai 2015, kl 21.54
Tundub jah, et maailm on väga kirju ja väärtused erinevatel tasanditel. Ühele on normaalne lihtsalt suhelda, teisele meelitused hõivatud mehele, kolmandale petmine. Mis teha, kui nii on. Te arvate siin, et lõhun suurest armukadedusest taldrikuid, kuid nii see ei ole. Kui mees tahab, läheb ikkagi. Ei oska lugu pidada võitlusest, mingitest võlurinippidest ja muust, mis peaks pea segamini aetud meest kinni hoidma. Kui see on segamini juba aetud, ei aita ei püssi, ega ussirohi. Lihtsalt vajasin hetkel delfikate arvamust, sest see ju mõneti läbilõige eesti rahvast või nii. nii ongi.
 
juuu 28. mai 2015, kl 22.43
maasikas Kirjutas:
----------------------------------------------------- Lihtsalt vajasin hetk
> el delfikate arvamust, sest see ju mõneti läbilõig
> e eesti rahvast või nii. nii ongi.

Tegelikult ei ole! Enamik sotsiaalseid gruppe ei käi kunagi delfi naistekas või esineb nende hulgas ehk mõni erand.
Reeglina vaadatakse põlastusega nii kommentaariumeid kui delfi naistekat. Lisaks on erinevad sotsiaalsed grupid, kes ei raiska üldse oma aega netis.
 
hea nõuanne 28. mai 2015, kl 22.54
Kasvage suureks ja hakake käituma nagu täiskasvanud. Praegu aga loen ju teismelistest ja nende muredest.
 
viimasele 28. mai 2015, kl 23.22
Kus see hea nõuanne jäi? Kas see vingumine, et kasvage suureks ongi või?
 
vaataja 29. mai 2015, kl 09.41
Ma arvan, maasikas, et tegid õigesti, kui huumoriga asjale lähenesid.
Ega see tõesti normaalne ole, et teine naine nii avalikult keelt kõrva ajab. Aga vaata asja sellest positiivsest poolest, et mees rääkis sulle - järelikult ta usaldab sind. Ja teie omavaheline väike nöök samal sel pole ju paha ;)
Kui mees ajab end liiga puhevile ja kujutab ette, et sina pead nüüd hakkama teda hoolsamalt valvama (s.t. teda ümmardama ja teenima jne.), siis võid ära mainida, et sulgi oleks fännklubi, kui sa sel tekkida laseksid, nii et eks temalgi tuleb sind paremini hoida. Kerge huumor on sealjuures hea.
 
ingrid 31. mai 2015, kl 11.07
Mina ei näe siin mingit huumorit.
Ise? Pole üle elanud siukst asja. Vaevalt et reageeridagi mõistaks. Ilmselt vahiks juhmil pilgul, silmad punnis peas. Las siis kudrutavad....kui arvavad nii. Suured inimesed, lõppudelõpuks. Ju. Onju? ; ) See, et mees omaenda naisele lausa kõigest räägib, on minu arvates siiski lapsik ja mitte just kõige intelligentsem.
 
hea nõuanne 31. mai 2015, kl 11.28
viimasele
28. mai 2015, kl 23.22
Kus see hea nõuanne jäi? Kas see vingumine, et kasvage suureks ongi või?

Armas laps, mine kooli ja küsi õpetajalt, mida tähendab sõna "vingumine". Sulle on ilmselt veel see sõna arusaamatu, aga arusaamatuid sõnu ei ole mõistlik kasutada - võid naerualauseks sattuda.
Aga nõuanne suureks kasvada on siinkohal ikka väga kohane. Jutt ja arusaamad on tõepoolest äärmiselt lapsikud. Täiskasvanud ju nii ei käituks. Vähemalt arengult täiskasvanu tasemel olevad inimesed mitte - vanus ei omagi tähtsust.
 
ki 31. mai 2015, kl 13.58
Sarnane lugu oli mehe sõbra naisega, mees ka nii meelitatud, kui to mehe riideid ja usinust kiitis. Sattusime ka ühte seltskonda, kus siis to naine kõikide mehi jutu sees kiita püüdis, sa oled ikka alati nii vaimukas jne. Ajas iiveldama küll :). Püüdsin ka siis oma mehe silmi avada, endal sees käärimas, minu õnneks ja rahustuseks selgus ka see, et to naine võtab üldse kõrvalt nii, et vähe pole ja peale selle info avalikuks tulekut avanesid ka minu mehe silmad. Kohe on selliseid naisi, kes siis mehi manipuleerimisega püüda püüavad. Ma ei kartnud tegelikult oma suhte pärast, aga ajas lihtsalt kurjaks, kui mõni selline manipulaator minu meest väänata püüdis.
 
tjaa 31. mai 2015, kl 15.57
Osad naised oskavad, osad ei oska. Need kes ei oska lähevad tigedaks ja kadedaks ja hoiavad meest küüntga kinni ja sõimavad oskajaid manipulaatoriteks. Kes selles võitluses peale jääb, eks arvake ise. Kui ei taipa, tehke selgeks, mis vahe on rusikas püsti vehkival põhjamaa valvefeministil ja kavalal prantslannal.
 
nagu seebikas? 31. mai 2015, kl 16.59
Mis imelikes seltskondades küll aega veedate? No ei ole küll kunagi mitte üheski seltskonnas selliseid kummalisi kujusid kohanud..... Milleks peaks naine olema "kaval prantslanna" või siis rusikatega vehklema? Milleks üleüldse tõmmelda meeste pärast? Kui mehikesele sellised tulnuk-naised ja nende nõmedused korda lähevad, siis ei lähe selline mehike mulle korda ju. See on nagu rohkem Argentiina seebiseriaalide pärusmaa.
 
njahh 31. mai 2015, kl 19.52
äkki võtaksid ka vaevaks vahel mehele mõne kiitva sõna öelda. Nägid ju, kui väga läks talle korda suvalise naise kiitus. Vaevalt ta selles kiituses midagi erootilist märkas. Juba see, et ta seda sulle rääkis näitab, et ta võttiski seda juttu üks ühele - kiitusena. Isegi kui vennanaisel mingid kahtlased tagamaad olid, ei saanud su mees sellest siis aru.

Nüüd aga näeb ta küll, et tal kodus üks armukade mamsel on. Aga see võib talle esialgu isegi meeldida.

Tegelikult on nii, et mida enam te meest omandada üritate ja mida armukadedamad olete, seda kindlamini te meest võõra naise kaissu lükkate.
 
Sandra 01. juuni 2015, kl 10.58
Ei maksa seda armukadedust nüüd kah igal võimalikul juhul kõikjal näha.
Antud juhul ületas vennanaine hea maitse piiri. Oleks ta kiitnud mehe töökust või intelligentsust, oleks kõik korras olnud, aga seksikus ei ole teema vennanaise jaoks. Me ju üldjuhul ei kiida oma vanemaid või lapsi nende seksikuse eest, sama kehtib teiste lähiringi pereliikmete kohta.

Leian, et vennanaisel napib lihtsalt taktitunnet.
 
naine 04. juuni 2015, kl 20.32
väga haige teema - ei maksa ikka nii armukade olla. ma olen ka abielus, aga ega ma sellepärat teiste seksikate meeste osas pimedaks pole jäänud. ja lausa ajan juttugi teiste meestega ka :))
 
pohl 05. juuni 2015, kl 20.41
naisele...ma loodan, et sa ikka ajad niisama juttu teiste meestega, ega aja neile salaja keelt kõrva. "Juttu" saab igasugustel teemadel ajada. Kui vastupidi, oled samasugune põrandalapp nagu see vennanainegi ja siis on ka arusaadav, et sa aru ei saa, milleks selline teemapüstitus. Teemaalgataja pole armukade, kui siis õige pisut, mis on armastava naise puhul normaalne. Mehed ju samamoodi armukadetsevad (kasvõi salamisi) kui naine neile armas ja oluline on. Vastupidi oleks imelik ja ohumärk, kui teist üldse ei huvita, kuidas vastaspoolel läheb. Loen põhiliselt tema postitusest välja imestust selle üle, milline loomaaed meid ümbritseb. Imestan ise ka seda koos temaga, kui veel lisaks mõnda kommentaari siin lugeda:)
 
Minni 15. juuni 2015, kl 19.36
Su vennanaine on uss ja madu ühes isikus. Ilmselt on ta kade sinu hea suhte peale ja on näinud läbi, et su mees on pisut lihtsameelne, ilus ja tubli, aga totuke. Nüüd ei jää sul muud üle, kui oma meest harida ja näidata talle, kui öel ja litsakas see vennanaine on. Paku mehele, et hakkad ka telefonitsi tema venda kiitma ja moosima, kas talle see meeldiks? Samuti tee see vennanaine naerualuseks, räägi, et tal on ikka terav silm meeste peale, ilmselt omab suurt kogemustepagasit, oma perest ärgu uusi ohvreid otsigu. Oma meest aga kiida ja tupsuta ise ja lase temal sama sinuga teha. See jube vennanaine peab teadma, et teie suhe on tugev kui müür.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!