Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Arutele naistele kelle mehed on jahimehed!
 
Normaalne naine 28. mai 2015, kl 17.34
Postitan siia teeme kuna olen hakanud kahtlema oma terves mõistuses. Kas siin foorumis on naisi kelle mehed, abikaasad on jahimehed kes käivad ulukijahil!? Oleks nii põnev lugeda teiste naiste arvamusi! Nimelt on mul mees kellega olen praeguseks koos olnud umbes 2,5a. Meie põhiliseks probleemiks suhtes on jaht. Jaht tähendab seda, et mees on öelnudm kui sind enam pole saan ma sellest kuidagi üle aga ilma jahita ma elada ei saa! Seega olen pidanud leppima suhtes teise koha staatusega! Küsimus, kas olla mehe jaoks teasel kohal suhtes on ok? Kuidas suhtuda situatsooni kus mees lubab käia jahis üle nädala või siis kuus korra, kuid ta ei suuda pidada seda lubadust ja läheb siiski varem sinna, ultimaatumeid pole motet esitada, ühe jahilkäigu pärast võib ta sind iga kell maha jätta ja kui jahil on käidud siis kraabib tagasi paludes anudes ja nuttes! Kodu on meil praeguseks ühes eesti otsas ja jahiklubi teises otsas. Kuidas suhtuda sellesse, et mees ei julge om vanematele ära öelda, näit et ma ei lähe täna jahti või siis kalale. Nb: Isa on samuti jahimees ja kõik jutud kodus on peamiselt jahist, sigadest põtradest jne.... Mida arvata lausest, istusin siin pukis ja mõtlesin, kui tuleb siga...tuled sina ka!? Mida arvata perest kes yritab mulle selgeks teha, et mina ei sobi mehele kuna ei toeta tema hobi!? Mida arvata mehest, kes on nädala sees kodust töötõttu eemal ja nv. selle asemel et koju tulla põrutab teise eesti otsa jahti, nii et ma ei näe teda vahest terve kuu!? Mul on tunne et hobist on saanud juba ammu tugev sõltuvus, mille nimel üldse elatakse. Enne mind oli tema elus peaaegu et ainult jaht, noorel mehel ei pidusid, sõpru väljaskäimisi, tüdrukuid, talv otsa igapäev vaid jaht!Sõbrad kellega ta hetkel suhtleb on jahisõbrad, kes ei räägi kodust, naistest, lastest, kütusehindadest, nad räägivad jahist. Ma soovin et mu mees kohtuks uute inimestega, suudaks luua pere, tunneks elust rõõmu ja tunneks maailma asjade vastu huvim, et ta suudaks pühenduda ka millegile muule peale jahi. Näiteks -10 kraadiga on ta suuteline 5 h talvel siga taga ajama aga kui kodus on vaja mõni asi teha väsib ta juba peale esimest tundi ja pillub pikali puhkama. Kõige kurvem on aga asja juure see, et vanemad ei näe probleemi selles, et nende 27a poeg ei suuda kodu rajada eemale jahiklubist sest siis ta ei saa nii tihti ehk nädalas mitu korda (kõige parem kui iga pave) jahil istuda. Kui ma oma mehega kohtusin oli tema elu eesmärk trofeed! Niipalju on see nüpd muutunud et trofeedele on lisandunud ka lapsed:D Igatahes kellel on kogemusi ehk kribate:)
 
mali 28. mai 2015, kl 17.49
Naistel on üks igavene häda koguaeg, kunagi ei olda rahul. Häda kui tehakse midagi ja häda kui ei tehta. Ole õnnelik, et on hobi, hullem kui võõrastes naistes jookseks:) Ei tohiks raske olla tänapäeval kah omale huvipakkuvat tegevust leida.
soni 28. mai 2015, kl 18.28
Kellel on probleemid? Kes on vales kohas? Selline hädaldamine ei tee Sind mehe silmis mitte kuidagi väärtuslikumaks.

Andku *** Teile jõudu muutmaks seda, mida saate muuta.
Andku *** Teile kannatust leppimaks sellega, mida Te muuta ei saa.
Andku *** Teile mõistust tegemaks nende vahel vahet!

Millest puudust tunnete? Kas jõust, kannatusest või mõistusest?
 
normaalne naine 28. mai 2015, kl 18.37
Mul on hobi, mul on töö, aga ma eelistan iga kell inimsuhteid oma hobile! Mulle pakuvad elus ka muud asjad rõõmu. Jahimeeste suhtumist ma juba tean, kui pere hakkab jahilkäiku segama tuleb pere maha jätta. Ma ootaksin pigem sügavamat arutelu ja teisi vaatenurki. Ära vingu pole nagu eriline vastus:)
 
normaalne naine 28. mai 2015, kl 18.47
Mul on hobi, mul on töö, aga ma eelistan iga kell inimsuhteid oma hobile! Mulle pakuvad elus ka muud asjad rõõmu. Jahimeeste suhtumist ma juba tean, kui pere hakkab jahilkäiku segama tuleb pere maha jätta. Ma ootaksin pikemat arutelu.
 
jahimehe naine 28. mai 2015, kl 18.57
Kas see variant, kui ta veedaks nädalavahetused sinuga hing sees nutmas metsa poole olekski oluliselt parem variant...
 
Karu 28. mai 2015, kl 18.59
Ma ootaksin pigem sügavamat arutelu - mille üle siin arutleda? Kui ei sobi selline mees siis tuleb elukesega edasi minna ja leida selline kes sobib.
 
tondipüüdja 28. mai 2015, kl 19.58
Mehe hobi on siiski tugevam kui suhted!
Mehel on töö tähtsam ja mehel on hobi tähtsam. Kui sa võtad talt selle ära, siis hakkab ta jooma, muutub tigedaks, ütleb süda üles või teeb enesetapu.
Tõenäolisem küll, et jätab Sinu maha ja võtab naise, kes ei piira mehe vabadust olla ta ise!
soni 28. mai 2015, kl 21.32
Jahimees ei ole hobi, see on elustiil. Pole palju valikuid: kas leppida sellega või lahku minna. Ümber kasvatamise katsed lõpevad varem või hiljem sõjaga ja lahkuminekuga.
 
mees 28. mai 2015, kl 21.44
Siin laulus on vastus: https://www.youtube.com/watch?v=44nNvUdij_E
 
mhmm 28. mai 2015, kl 22.32
Mis mõttes - iga päev jahil? Keda ta jahib ja kus ta nii palju lube võtab?
 
jahimees 28. mai 2015, kl 22.55
Jahil käimiseks pole luba vaja!
 
normaalne naine 28. mai 2015, kl 23.23
Kas tegemist on ikka hobiga, kui inimene ei suuda sellest eemal olla ja mitte midagi elus muud rõõmu ei valmist? kas tegemist pole siis sõltuvusega!? Õiged jahimehed ei käi talvel tööl vaid jahil!?
 
notmaalne naine 28. mai 2015, kl 23.53
Hing nutab metsa!? Tal nutab iga jumala päev metsa hing! Mida selline lause üldse tähendab, kui mehel nutab hing pigem metsa kui naise järele siis a) kas ta ei armasta oma naist, lapsi peret või B) on tal sõltuvus!? Sest kuidas saab mees tahta mujale kui oma naise, pere juurde kui ta on olnud pikalt eemal!? Ma ootangi tegelt arutelu naistelt kes igapäev elavad sellise inimesega koos. Mitte jahimeestelt kes.... ega joodik ka teisele ei ytle et ta parm on....ikka kuri naine kodus kes jooma ajab:) Tahaks kuulda nende naiste arvamust kelle mees ütleb oota kõigepealt sead! ja kuidas nad toime tulevad sellega. Ma arvan kui hobi muudb inimese täiesti apaatseks muu elu suhtes siis on midagi valesti. Jahi pärast jäid tal õpingud pooleli jne... Kõik asjad olid tema elus taandunud enne mind. st ei oma kodu, ei ühtegi pruuti mitte midagi, tööl käidi niipalju et jahiks asju ostetud sai. Mina võtan seda kui haigust, sõltuvust.
 
normaalne naine 29. mai 2015, kl 00.02
tondipüüdja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mehe hobi on siiski tugevam kui suhted!
> Mehel o
> n töö tähtsam ja mehel on hobi tähtsam. Kui sa võt
> ad talt selle ära, siis hakkab ta jooma, muutub ti
> gedaks, ütleb süda üles või teeb enesetapu.
> Tõe
> näolisem küll, et jätab Sinu maha ja võtab naise,
> kes ei piira mehe vabadust olla ta ise!

Minu tutvusringkonnas on väga palju mehi kellel on esmatähtis perekond, kõik terved ja rõõmsad! Pean seda täiesti normaalseks, et hoolitsetakse eelkõige pere eest ja siis muude asjade eest. Nagu näiteks naabri mets ja kellegi kolmanda inimese põllud. Pean täiesti normaalseks kui mees hoolitseb enda kõhutäi oma pere ja alles siis sigade kõhutäie eest:)
 
normaalne mees 29. mai 2015, kl 01.57
Tänapäeva ühiskonnas liigub asi päris rappa. Kaks indiviidi saavad kokku, pole enam vahet, on need mees ja naine, naine ja naine või mees ja mees. Siit arvamusi lugedes on kurb tõdede, et mõiste suhe- kooselu on omandanud täiesti uue tähenduse. Ühiskond liigub sinna, et kaks isendit saavad kokku, elavad ühel pinnal, kumbki ei häiri teist, mõlemil on õigus teha asju just täpselt nii nagu heaks arvab, ühiskond aksepteerib juba kõiki veidrusi. Ka seda kui siga tundub atraktiivsem enamus aegadel, ja põder tekitab tugevamat kirge kui elukaaslane. Palutakse olla sallivamad, kui paarisuhtes oleva isiku hing karjub pigem metslooma järele kui oma väljavalitu. Kaks inimest ei ela enam koos, et pühenduda teineteiseke ja rõõmustada üksteist päevast-päeva, vaid eksisteerida aegajalt teineteise seltakonnas.
 
võta või jäta 29. mai 2015, kl 08.22
minu abikaasa oli kirglik kalamees, jahimehi ehk jäägreid pidas ta liiga verejanulisteks.
Väga pika abielu ajal sai mulle selgeks- kalapüük on tema hingamine, kirg jmkv. Ei saanud lapsega randa ega kuhugi külla minna, sest temal oli vaja küll paadiga Peipsil loksuda või jõekaldaid läbi vantsida.
Midagi ühist ettevõtmist meil polnudki-kuni minul sai sellest üksi kodus toimetamisest ja olemisest villand. Ma hakkasin ka kalameheks (-naiseks).
Siis oli meil jälle ühised tegemised, oli millest rääkida. Pärast olin juba mina see, kes tegi ettepaneku- läheks laupäeval jõele, mis me siin kodus passime.
 
puudega mees otsib puudega naist 29. mai 2015, kl 08.41
Tahad invaliudiga elada jää ka ise jalutuks!
 
no kurat 29. mai 2015, kl 09.11
otsi siis uus mees. minu mees laulab meeskooris - proovid, ringreisid, esinemised mööda eestit - ei tule selle pealegi et jalgu trampima hakata ja nõudma, et ei lähe!
isa on jahimees, ema soovitusel -kuna istub päevad läbi ja teeb suitsu - nüüd jookseb nagu noor sälg mööda metsa, püss seljas. ema rahul ka - nädalavahetused hea mõnus kodus toimetada. Kusjuures hooaeg kestab sügisel-talvel.
 
tjahh 29. mai 2015, kl 09.19
rumal hädaldaja naine. tüüpiline eit. lase inimesel olla vajadusel omaette ja ole ise ka. võiksid ise olla mitte vinguv hädatseja hale mammi, vaid sisukas oma aega vajav omade huvidega inimene. või tema nimetab end normaalseks naiseks. ja kui teisega ikka ei sobi siis ei elata koos.
 
aga 29. mai 2015, kl 09.22
miks sa, inimene, elad selle krdi sõltlasega?
 
lausejupp 29. mai 2015, kl 09.30
Kui sa tahad inimest muuta selliseks nagu ta ei ole, siis teie suhe ei püsi niikuinii! Kui ta sulle sellisena ei sobi, siis ei oleks tulnud temaga ka kokku minna!
Pere võib ju mehele kõige tähtsam olla, aga mitte kunagi tähtsam kui hingamine, söömine ja s....
 
normaalne naine 29. mai 2015, kl 10.50
Looma tapmine on võrde, söömise, hingamise, elamisega!? See küll normaalne jutt pole!? Kooselus võiks ikka ühes suunas vaadata see on õige! Jõudu siis ka jahineestele sel juhuk leida enda kõrvale püssiga naine:) Karulaskja kes meil siin oligi vb. Vaba veel:)
 
normaalne naine 29. mai 2015, kl 10.54
Ei armunud oma mehesse seetõttu et ta loomi laseb:)
 
päris jahimees. 29. mai 2015, kl 11.06
Jahti on võimalik pidada igapäev, see pole mingi jahimees veel, kes suudab hooaegadest kinni pidada
 
Sündinud tapjaks. 29. mai 2015, kl 12.56
Sellel mehel on suur tapahimu. Mina jätaks sellise maha, sest muuta sa teda vastu tema enda tahet ei saa. See asi võib lõppeda vaid nii nagu mu ühel tuttaval - mees sai jahil olles kaaslase kuulist pihta ja lamab nüüd halvatuna voodis. Naine kasvatab sisuliselt üksi kahte last ja hooldab meest.
 
troll 29. mai 2015, kl 14.34
Naised tahavad mehi omada!
Võiks juba aru saada, et teist inimest ei saa omada!
Sellel pole tähtsust kas mees on jahimees või vanaauto huviline või kalamees või roosikasvataja! See on tema viis lõõgastuda ja ma usun, et parem kui teleka ees päevast päeva õlut kaanida.
See pole normaalne mees, kes jäägitult pühendub perele, see tapab mehe.
 
prioriteet 29. mai 2015, kl 15.36
Imelik on tegelikult naisele kogu aega nina peale visata, et ma loobuksin sinust enne kui jahist. Täiskasvanud inimene peaks ikka ka suutma kontrollida oma tahtmisi ja kui ei suuda, siis on tegu tõesti sõltuvusega ja kui ta on nii oma pere mõju alla, siis sa peaksid ta sealt kuidagi välja saama. Vahest küll vaatan ja imestan mõne paarikese üle, et kuidas nii erinevad inimesed üldse kokku said ja kokku jäid. Mul on ka mõni südamelähedane hobi ja kui mu mees laseks valida, et kas tema ja ma ei tohi kunagi enam oma hobidega tegeleda, siis oleks keeruline küll, aga normaalses suhtes ei panda ju inimesi sellise fakti ette, et loobu ja igaveseks. Pigem on tegu ikka mõistliku koguse ja ajaga. Et mõtle ikka hoolega järgi, kas saad ta tema vana pere käest kätte ja kui ei, siis lihtsalt lõpeta see suhe.
 
piripiiiga 29. mai 2015, kl 17.39
kurb on lugeda neid teemasid, kus keegi hakkab kellegagi kooselama ja siis tuleb kurtma ning õigust otsima, kui partneri ümberkasvatuskatsed pole viljakandnud. no ei ole kõik mehed pereinimesed. sinu õnn, et see algusest peale väljapaistnud on. kui teie ettekujutus hästi elatud elust ei ühti ja ka kompromissi pole leitud aastate jooksul, siis ehk on aeg lõpetada see tühjaponnistamine?
 
suvel laagrisse 29. mai 2015, kl 18.31
Kui loomi ei tapeta, võidakse tantrahuviliste piigadega grupitantrat teha?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!