to n43 ,Ei saanud muidugi aru, mis või kes sind hammustas või oled lihtsalt vale jalaga voodist välja astnud,kuid kindlasti ei ole see feministide foorum selleks,et kedagi mõnitada või talle mingi vaimne diagnoos panna.
Need kes siin minu teemat on kommenteerunud, aitähh neile, sest ka mina mõtlen nii, olles selle tütre võõrasema juba 15a. Tean,et rääkides hakkab minul vähemalt kergem ja saan mehel toeks olla, muidu tönnime mõlemad ja langetame mõne sellise otsuse, mida pärast kahetseme.
Kuid, ilma hea hariduseta poleks tüdruk praegu see, kes ta on. Aga jälle ,oli isa see, kes jõuga ja nõuda sundis tütrel kooli vahetama.
Tüdruk igati tubli, ei saa ühtegi sõna öelda. Kandideeris just tööle, 1 kohale oli 200 tahtjat ja sai tööle....
Rahast pole ta ise ka kunagi keeldunud, kõik mis on antud,on vastu võtnud. Näiteks,tahab suvel pulmi teha ja palus selle korraldamiseks isalt rahalist abi! Loomulikult isa oli õnnelik,et saab seda oma ainukesele tütrele pakkuda...
Miks ma sellest teemast siin räägin??? Põhjus sellles, et need jõulud olid meie peres sellised sitamaitselised.Krt, kuidas me mehega pingutasime, kuidas mööda poode lapselapsele kingutusi valisime ja õhtul jõuluvana organiseerisime....ja siis koos mõtlesime,et pulmade korraldamise raha kingime jõulukingitusega....ja siis... peale kingutuste jagamist jõululauas sellised etteheited!!! Nutt tuleb peale, ausõna!