to: miia
Jutt sul jumala õige aga antud hetkel, pole mina see EMA kes seda tüdrukut kasvatnud on,küll aga olen naine, kes oma mees igal hetkel tunnustab ja ka seda tüdrukut tunnustab.
Ilmselt sa ei jaksand või ei viitsinud lugeda teemat otsast lõpuni. Mina, kes on selle tüdruku võõrasema, olen asju vaid kõrvalt näinud ja mitte iialgi tütre ja isa vestlusesse sekkunud, sest mul puuudb selleks õigus.
Ja kindlasti, ei vasta siin mõne väitede tõele,et minu mees, ehk selle tüdruku isa pole oma tütart tunnustanud, kiitunud, kallistanud või temaga pikalt rääkinud.
See isa on esimene, kes uksele vastu läheb kui tüdruk koos väikse lapselapsealasega meie juurde tuleb ja neid kallistab. Kui tütar nüüd tööle kandideeris, oli isa see kes teda julgustas mitte alla andma( kindlasti ka tema bioloogiline ema) ja ka mina. Ma ei saaks ju siia meie pere 15 aasta ajalugu kirja panna.
Lihtsalt mullle tundub see kummaline,et sellel tüdrukul on ka veel 2 venda kuid nemad peavad isa küll maailma parimaks ja hoolivamakas.
Ja veel ,keegi siin üleval pool mainis,et kas see võtab isal tüki küljes, kui ta lapse põlve peale võtaks ja temaga räägiks.
Selle peale tahaks öelda: tule taevas appi!!! Inimese isikuomadusi ei ole võimalik osta, müüa ,tellida ega ka ümber kujundada. Seda võib teadlikult mingi aeg püüda juurde pookida, aga kui sa oled sündinud näiteks valetama,varastama, olema liiderlik või OLED SA VÄIKESE JUTUGA MEES , tuleks juba 27 eluaasga jooksul sellega ära rahjuda. Inimest ei ole võimalik ümberkasvatada ega ümber muuta, need kes seda teha püüavad, avastavad varem või hiljem, et see oli ajahukk.