Ütlen - päris huvitav oli lugeda kõigi kommentaare. Siin oli teaduslikke fakte, kahte erinevaid pooli toetavaid inimesi, minusuguseid ülestunnistajaid, hirmu tundjaid (siiralt palun tundke edasi :) ).
Olen raskemat sorti juhtum. Raskem kui üks ülestunnistaja. Aga mul on samuti suur rõõm, kui saan välja rääkida neid mõtteid ja olukordi. :)
Tahan vaid 2-te asja välja tuua:
1) kanep.. teekonnal aitab "avada silmi" mina/jumal/eksistensiaalsuse/elu juures. Ma tean üht haige inimese tõde. Depressioon saabus minu eesmärgi saavutamisel. Ma ei osanud seda seostada siis kanepi järgsete meelepuhangute tugevnemisega.
2) On täpselt nii tõsine, nagu seda on NNeka kirjeldanud ja olen elav erand/geneetiline või mõtteline soodumus, kel juhtuvad sarnased asjad, nagu ülestunnistajal, ainult, et mulle piisaski vaid tarbimisest.
Ma olen nii vihane ühe kommentaari üle, kus keegi ütleb ausalt välja, et ta pole lugenud kommentaare ja lihtsalt lajatab oma arvamuse pärast ühe tõelise põdeja ülestunnistust. (Pidage meeles, talle mõjus pikaajalise praktiseerimise tulemusena)
Nneka'l on õigus - need, kes tõesti kannatavad (kelle pärast kanep väärib silti narkootikum (kuigi kõike.. elus võib pidada narkoks... ühes palju kõledamas teadmises)) hoiavad kindlasti oma teada.
Mul on,, üht pidi õnnelik juhtum olnud - eelmine 2,5 kuune periood möödus, ma olin küll väga teine inimene (olen ka), aga nüüd hiljuti lollisti käitudes tulid uuesti need sümptomid ning oskasin seekord siis paremini seostada neid kanepi tarbimisega. Ma katsun teha endast kõik, et ravida oma aju tervisliku toidu, omega 3 ning magneesiumi vitamiinidega, KORRALIKU MAGAMISE ja kontsentreeritud koguse laisklemisega.
Aitab ka lugeda ning saada teadmisi juurde, kuidas "võidelda" ent samas aidata ajul see protsess ära põdeda läbi neti. Siinkohal soovitan paljudel teistelgi PÕHJALIKULT uurida foorumeid ja leida korduma kippuvaid stsenaariume inimestel. Siis teate, et risk on alati olemas ja kui meil kõigil on ainult üks elu, siis uskuge mind, KANEP EI OLE VÄÄRT RISKI. Ausalt ka, kuigi hetkel on minuga kõik hästi? (haha naljakas), siis kui see ülestunnistaja poolt kirjeldatud laine peale tuleb, siis ma pigem murraks jalaluu, kui kogeks seda veel ühekorra.
Kanep on varjatud tagajärgedega kergesti eluohtlik narkootikum. See ei nõua aega, ega ka kogust. Igaühele on see isiklik "taluvus-piir"
Kanepil on nii palju positiivset noortekultuuri seljataga toetamas (suures osas muusika), pluss spirituaalsus, pluss põnevus tunda ennast, kui korruptsiooni-vastase võitlejana (astudes mõttena või suisa füüsiliselt vastu)
Tervist kõigile!