Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Mõtisklus: reaalne elu versus virtuaalne.

alu 09. november 2012, kl 13.01
loogiline argument on olemas ja see on oma headuses tuntud aegade läbi. ja seda tunnustab enamus inimkonda soopoolele vaatamata. ka Agnes:)

ja see on, et vanem mees noorema naise kõrval on täiesti tavaline nähtus-ei midagi uut ega ebaharilikku, kõik on loomulik.
aga vanem naine noorema mehe kõrval-vot sellega on cipa teised lood. mul ei ole siin pakuda yhtegi loogilist argumenti, et seda nähtust enamusele arusaadavaks teha:)

primadonna 09. november 2012, kl 13.34
tuletan meelde, et feodaalajastu on möödas, kui naised olid praktiliselt 100% majanduslikult mehest sõltuvad ja vanemad valisid tütrele ikka võimalikult jõukama mehe. tulevik oli ju vaja ära kindlustada, mis siis, et see jõukas mees oli tavaliselt kaks või kolm korda õnnetust pruudist vanem. noored naised sisuliselt müüdi maha ja ühiskond aktsepteeris seda, kuna keegi ei suutnud ette kujutada teistsugust elukorraldust.
kummaline, et tänapäeva eestis, kus paljud naised on meestest edukamad, leidub hulgaliselt keskaegsete kompleksidega puritaane, kes oma nn. "norme" üritavad ainuõigetena teistele peale suruda. ilma ühegi loogilise argumendita....nagu alu just tunnistas:p

millisel põhjusel peaks heal järjel, atraktiivne naine soovima voodit jagada endast mõnikümmend aastat vanema, kiilaneva potentsiprobleemidega mehega? eriti kui tal juhtumisi kirglik ja toimiv suhe noore kuuma mehega...
kas ainult tuginedes arvamusele "aga nii pole kombeks"?
Agnest ei poolda samuti "midagi uut ja ebaharilikku" ehk siis feodaalide tavadest loobumist- ja tõenäoliselt jätkab uhkes üksinduses. kas see pole mitte kurb?

alu 09. november 2012, kl 13.43
millisel põhjusel-vot ei tea. no kui mõni atraktiivne emalendur "saab omale lubada" nooremat meest, siis ei tähenda see ylejäänude lõikes ju mittekuimidagi peale unistuse silmapiiril.
millegipärast lubavad naised end endiselt vanema mehe hooleks ja erilist nurinat selle yle pole kuulda. yksikud "atraktiivsed" lihtsalt ei saa aru või ei taha omale seda tunnistada. niisamamoodi nagu nende atraktiivsusest ei taheta kuidagi aru saada ja kiputakse pilkama:)

Agnes 09. november 2012, kl 13.44
No mismoodi ma siis nüüd kibestunud olen eitea? See, et tatikad mind ei eruta, ei tee minust veel kibestunud delfi kana.
Kui olla 25 aastane, siis 40 aastane mees on väga okei. Aga kui ma olen 40 aastane, siis 55 aastane on ehk natukene palju tõesti, kui tegemist pole just tervisesportlasega ;) Okei, kui oleksin suur paks tädi, siis võib olla :)

Ma olen kohanud ainult ühte paari, kelle suhe on suutnud mind kadedaks ajada.
Naine 38, sale, poolde selga blondide juustega, sõbralik, sümpaatne.
Mees 50, lühem, kiilakas, hästi sümpaatne ja lahe mees.
Kahe väikse tütre vanemad, ainus paar, kus ma ei kuule iialgi naise suust mehe aadressil vinguvaid klatshivaid sõnu ja meest oma tütardega nähes tahaks vesistama hakata.
See teeb mind nii kuradi kadedaks ja ma usun, et kui osadel ülepea kooselu õnnestub, siis just niipidi vanustega.
Ma ei alahinda seksi tähtsust suhtes, aga kooselu on midagi muud ka, kui öised karjed läbi kolme korruse, mida suudab tekitada ainult 15 a noorem mehepoeg.

Aga tegelikult on see igaühe oma asi, millist vanusevahet ta reaalses elus eelistab. Minu arvamus ja tahtmine on selline!

primadonna 09. november 2012, kl 13.51
mulle see vanema hoolitseva mehe variant kohe üldse ei sobinud. noor ja hoolitsev ikka palju magusam;p
ülejäänutele on aga see heaks näiteks, et unistused võivad täituda kui oled piisavalt enesekindel ja võib-olla ka pisut crazy:D
kummaline on see, et kui oled selle ainsa ja õige leidnud, siis nagu väga ei kotigi, kas suvaline võõras netis peab sind hullult atraktiivseks või püüab end vastupidises veenda. piisab kui istuda jumalannana selle ühe mehe pjedestaalil ja imelikul kombel ei tüütagi ära.

alu 09. november 2012, kl 13.56
" kui öised karjed läbi kolme korruse, mida suudab tekitada ainult 15 a noorem mehepoeg."

asjatu on siin noorusega mehe kilovatte mõõta. ka vanem mees saaks sellega vabalt hakkama, kuid ahvivaimustust pole, tädi kilked enesetunnet ei tõsta, sõprade ees kelkimiseks enam ei sobi ja eks neid naisi ole kah juba igasuguseid olnud:)

alu 09. november 2012, kl 14.00
"piisab kui istuda jumalannana selle ühe mehe pjedestaalil ja imelikul kombel ei tüütagi ära"

väga õige. ajupesu peab olema väga põhjalikult ning peensusteni läbi mõeldud, et ikka ehtsa armastusena välja paistaks:)
aga noh-argumente ja vastulauseid ise ju kysisid..see kas kotib või ei ausalt öeldes ei koti mind yldse:)

primadonna 09. november 2012, kl 14.07
Agnes,

eks ta ole, ideaalid on erinevad. keda erutab õllekaga kiilakas ja keda vapustava välimusega seksuaalsusest pakatav apollo. see ei tähenda, et vanade meeste ihaleja peaks alla 3-kümbiseid mehi tatikateks nimetama. kas ei reeda see pisukest kibestumust? et ise ei söanda, aga hästi öelda ju ka ei saa kui keegi teine kompleksidest vabam on.

ehk pole sinu jaoks seks kõige tähtsam, aga mida hakkaksid seksuaalsuse tipus olles 4-kümbisena peale hallineva impotendiga? kahjuks enamus 6-le kümbile lähenevaid eesti mehi seda ju on.
samas tunnistad ka ise, et 15 aastat vanema mehega üle 15 aasta koos olla ei tahaks...v.a. juhul kui oleksid suur paks lootusetu tädi. niisiis, noor mees oleks lahendus probleemile, aga sinu jaoks liiga radikaalne.
kas peab sellepärast "pedofiilideks ja tatikateks" liigitama neid, kes elavad iseenda, mitte ühiskondliku arvamuse jaoks.

alu 09. november 2012, kl 14.23
tatikaks pidamist võib võtta ka täiesti naljana. halvustamise peaks siit ekstra välja lugema ja Agnese väljendusviisist on yldiselt seda keeruline leida.

kyll aga mõne teise omast, kes vanemaid mehi konkreetselt halvustab. sellest kibestumus pole aga kaugel:)
selge ju see, et kui vanem naine panna nagu mingi ese väljakule vaatamiseks (iha tekitamiseks), siis enamus käiks lihtsalt mööda, osad irvitaks ja väga hea tulemus on, kui yksainus noorem mees on tema apollo. vastupidisel juhul oleks enamus vanemaid prouasid nooremate meeste poolt ju lihtsalt ribadeks kistud:)

Agnes 09. november 2012, kl 14.39
primadonna,

see on nii delfilik liiga kergekäeliselt tembeldada kibestunuks. Olgu, iva selles on ehk nii palju, et kui mul oleks targemat teha, siis ma aega siin nii palju ei veedaks ja ammugi ei lehvitaks ma õndsas suhtes olles infoga oma palavalt armastud mehest ja kirglikust voodielust.
Sa pole loll naine ja saad ju aru, et toimiv ja kestev suhe on haruldane nähtus ja vaid vähestel õnnestub rahulolevalt pikki aastaid koos püsida. Lõpuni väljavedamist ei tasu mainidagi.
Delfi kubiseb tutvustest, kus otsitakse kõrgharidusega pikki saledaid mehi. Minu jaoks pole 2 meetrit meest piisav, kui kõik muu igas mõttes lonkab, aga võib olla kiilaka õlleka kõrvalt ma teid siin lõbustada ei viitsigi.
Kui see hallipäine või kiilakas või misiganes ühel päeval enam ei funktisoneeri, siis lugupidamisest ja austusest oma mehe vastu ma tema tilli ümber keksima, irvitama ja näpuga näitama ei hakka. Kordan, ma ei alahinda sexi tähtsust suhtes, kuid mu rõhk on läbisaamisel ja lugupidamisel. Kurat, lugupidamine on kõige parem sõna.
Siin keskkonnas on teise kallal närimine igati kohane, kuid sinu eelistus tahta just nooremat meest mind tegelikult ei häri ja ma ei püüagi sulle "mõistust" pähe panna. Seda sama pole mõtet minuga teha, sest ma jäärapäiselt keeldun aru samast, miks on noorem parem, kui vanem. Sinule jääb sinu arvamus, minule minu.
Olen tegelikult tolerantne ja pean lugu teiste inimeste valikutest, peaasi, et nad ise sellega rahul on.

Nneka 09. november 2012, kl 15.18
Eeemmm... Mis seal vahet on, kes kui vanaga abiellub. Noh, loogiline, et paljud noored mehed tahavad vanemate naistega pigem harjutada või et teisi ei saa ja et paljud noored naised abielluvad vanema mehe kui paksema rahakotiga. See ei välista veel, et erinevate vanusegruppide vahel ei võiks tõelist armastust olla.
See selleks, aga mind ajab naerma see, et mõni peab vajalikuks delfis rääkida, kui suured jumalannad nad ikka kodus on, kuidas kodus mingi apollo (pealegi on nooruke mees rohkem nagu Hermese mõõtu või nii...) kükkab jne. On see siis tõesti nii hea ravim haiget saanud egole või :D

alu 09. november 2012, kl 17.40
ei tea kas need mõned haruldased apollod täna marti ka lastakse jooksma või on täna eriti peenetundeline kodune teraapia armastusest ja lugupidamisest?

vana mehe atraktiivsus 09. november 2012, kl 18.25
selge ju see, et kui vanem mees panna nagu mingi ese väljakule vaatamiseks (iha tekitamiseks), siis enamus käiks lihtsalt mööda, osad irvitaks ja väga hea tulemus on, kui yksainus noorem naine on tema apollo. vastupidisel juhul oleks enamus vanemaidmehi nooremate naiste poolt ju lihtsalt ribadeks kistud:)
jah vanade meeste ühishauda pole ka nagu näinud.

alu 09. november 2012, kl 19.26
võrreldes keskeas vabade naistega igas mõõdus, kaalus ja väljanägemises-mitut samaealist vaba meest ka kõrvale pakkuda siis on? irw.
yhiskond kubiseb kypsetest naistest, kes omaarust on hullu moodi häid mehi ja elu väärt valmis maha tegema kõike ja kõiki kes nende eesmärke võiks ohtu seada. no ei ole erutavad ega põnevad, ei ole:)
mõnes mõttes on õiglus maa peal kah-meestel on võimalus varem maha surra, et seda õudust mitte näha.

alule 09. november 2012, kl 20.09
mis sai valikutest?
"kas ta võiks omale paarilist otsida tudengite hulgast või võiks hoopis keskenduda juba kypsematele, positsiooniga naistele. kas valik peaks langema mõnele rõhutud, kuid kenale õpetajannale või hoopis ambitsioonikale juristihakatisele"

alu 09. november 2012, kl 21.47
valik veel tegemata. kas on pakkuda midagi?

su valik 09. november 2012, kl 21.56
aluke unustab ära, et maailm ei koosne pooltotakatest keskealistes eesti kehkenpüksmeestest. mujalt leiab normaalsema terve enesehinnanguga asjalikke mehi lademes.

virtuaalne eluõnn 09. november 2012, kl 22.00
no alu ootab oma virtuaalset elõnne juba viimased 10 aastat..ja kes peaks tahtma keskealist kõhna, viletsa sissetulekuga lapsega meest? muu maaailm on suur ja lai..

alu 09. november 2012, kl 22.35
just maailm on suur ja lai. ja kosmoses tiirleb maa orbiidil igasugu latte ning mahajäetud sojuze. sry, aga neile ma apollo kyll nõus pole olema:)

primadonna 09. november 2012, kl 22.55
alu,
teatud eas mehed kahjuks enam ei taipa, et olenemata nende nõusolekust nad lihtsalt enam mingile unelmate printsessile apolloks ei sobi. eroseks veel vähem:p

Nneka,
erinevalt sinust on enamus siin sõnavõtnuist miskipärast kindlalt veendunud, et armastus küpse naise ja noorema mehe vahel pole võimalik või on ülierandlik. kuigi enamusel näib isiklik kogemus puuduvat. mina üritan seda väärarusaama omaenese kogemuste põhjal ümber lükata. kuidas see peaks haigetsaanud egoga seostuma, ehk selgitad?

Agnes,
toimiv ja ajaproovile vastupidav kooselu on haruldaseks nähtuseks jah saanud siin eestis, kus üle poolte abieludest lahutatakse, enamus "normidel vastava" vanusevahega. niisiis ka "õige" vanusevahe ei garanteeri igavest õndsust.
lugupidamine on armastussuhtes elementaarne. või arvad, et noorest mehest, kellel viis korda päevas tõuseb kui vaja, peaks vähem lugu pidama kui väsinud kortsus onklist?
tore, et pedofiilide ja tatikate paikapanemisest jõudsime rahumeelse tolerantsuseni. minule sellest täitsa piisab:)
ainult et kunagi võid kahetseda neid asju, mis tegemata jäid- kui juba lootusetult hilja...

alu 09. november 2012, kl 23.46
elu on karm, aga õiglane:)

"teatud eas naised kahjuks enam ei taipa, et olenemata nende jumalanna seisusest nad lihtsalt mingile unelmate apollole sojuziks jäävadki"

Agnes 09. november 2012, kl 23.55
primadonna,

olgu olukord kuitahes hull, iga nurga taga on vikerkaar :))) midagi sellist ütles Jääajas Sid, ja kujuta sinna juurde veel seda häält :)
Kuuldavasti pidi delfi kubisema väärt meestest ;)

kibestumus 10. november 2012, kl 00.09
aluke, kas sind isadepäev ei rõõmustagi? oled nii apollo, et sellised sinusugused kidurad kunstkaaslased tavaelus, suurustlejad ja ajutühjad internetis, ajavad oksele.

alu 10. november 2012, kl 00.52
nooh, mõnel sojuzil, kellel apollodega kuidagi ei õnnestu põkkuda, võib ootusest lõdvestunud illuminaatoritest tõesti midaiganes välja purskuda:)

ahjaa, head isadepäeva tähistamist kah muidugi, laste isade ja mittekunagi nähtud isade meeles pidamiseks:)

kahekümpine 10. november 2012, kl 11.01
Kuna ma pole kindel, kas ma lapsi saan ning enne jalgealuse kindlustamist ma neid niikuinii ei plaani, siis mina võtaks iga kell lapsega väärt mehe - ükski nii puhas ja siiras olevus ei saa takistuseks olla.

alu 10. november 2012, kl 11.38
kahekümpine,

ykski nii puhas ja siiras olevus...akust sa tead, et keegi moor tollele enda kehvi geene pole kaasa pakkinud? trooja hobune. sinu kavatsused ja kasvatus võib ju olla paremgi kui lapse ema enda oma aga..kui hakkavad varases pubeka eas hakkavad selguma mingid käsiteldamatud iseloomujooned, mille päritolu ei ole keeruline seostada. siis on aeg kahetseda kogu projekti?:)

kahekümpine 10. november 2012, kl 11.55
Kus sa nii lollaka jutuga järsku? Mine loe mõni raamatupoiss läbi ja veendu, et enamus iseloomust kujuneb empiiriliselt, mitte geneetiliste soodumuste tõttu. Erandiks on geenirikked ja välimus.

kahekümpine 10. november 2012, kl 11.56
Ja üleüldse, kes on üldse mingi üksik indiviid, et niimoodi teist inimest või last hindava pilguga mõõdab? Kas ise oled olnud terve oma elu ideaalne?

alu 10. november 2012, kl 12.08
ideaalne ikka, ennast kiitmast ma ei väsi. geenirike oligi mõeldud kehvade geenide all, lisaks iseloomust kujundatav vähemus, kui tahad järada.
aga noh-kindel veendumus oma kasvatusvõimes on tubli enam, kui julge pealehakkamine, niiet anna minna. loodame, et lapse isa ikka kah suudab asjaga kaasas käia ja olla:)

kahekümpine 10. november 2012, kl 12.11
Kui sa ei suuda hoomata geenirikke tähendust, siis on mul sinust lihtsalt kahju. Neli kümpi möödas ja targutad ikka teemadel, millest essugi ei jaga...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!