no vähemalt sa defineerid, milline naise roll EI peaks olema. tuues põhjuseks, et ühiskond selliseid naisi ei aktsepteeri. aga mis siis kui mõnel on suva, kas enamusele tema käitumismuster peale läheb või mitte? kui on hoopis olulisem oma tee leida, ühiskonna poolt kujundatud piiranguid eirates.
oletame, et pakatadki oma kepivabas elus rahulolust (füüsiliselt terve naise puhul näib see küll pigem võltsi poosina). aga samas kadestad? (ebaloogiline moment.) mu jaoks seostub kadestamine sooviga kellegagi sarnaneda või vähemalt tema põhimõtete respekteerimist. seda viimast sinu postitustest justkui ei kuma.
piripiiiga Kirjutas:
-------------------------------------------------------sellise
> id vampnaisi on olnud läbi ajaloo inimkonna alguse
> st peale. naisi, kes ratsastavad mehi nagu parajas
> ti isu tuleb ja mehed on kõik peast segased nende
> naiste järgi. olenemata sellest, kui palju konkure
> nte naise jalgade vahelt läbi on käinud või millal
> viimane sealt lahkus. neid on siiski alati vähe o
> lnud. see roll pole lihtsalt naisele omane.
otsi see koht minu tekstist, kus ma defineerin naise rolli.
varrolane,
huvitav, kaua peab kuival istuma, et sellised templiprostituudifantaasiad tekiksid. pettumus sulle, aga jätan siiski endale õiguse valitutega seksida. riskeerides jumala armust ilmajäämisega kogen vähemalt maist jumalikku keppi. viimased aastad lausa ühe mehe naisena.
suvaline,
mind on enamasti kuulujutud külmaks jätnud. ehk seepärast, et juba 16-aastase neitsina tembeldasid toredad tädikesed mu tagaselja prostituudiks. eks aja jooksul on ses suhtes paks nahk kasvanud.
oli mul nii kõrvuni äraarmunud kui lihtsalt diskreetseid kutte. selliseid, kes poleks eliitkooli sõpradele eriti tahtnud tunnistada, et paarkümmend aastat vanema kiisukesega müramas ja oma fetišeid rahuldamas käivad. võib-olla asi ka selles, et mingite pihkuitsitajatega ei sattunud suhtlema. osad noored mehed on üllatavalt küpsed, ka vaimult ja käitumiselt.