Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Millised on üldse visiitsuhtluse reeglid?
 
irww 22. november 2014, kl 00.34
Agnes on ikka väga kibestunud, et temast ilusam ja targem n46 ta suure suu kinni pani.;D
 
ilus naine 22. november 2014, kl 12.48
Ei mäleta enam teema algust, see oli ammu, :D.

Aga mina suhtun suure kahtlusega igasugustesse ettemääratud rollidesse. Iga inimene on indiviid. Samal ajal ma arvan, et aseksuaalid välja arvatud peegeldab suhtumine seksi suhtumist ellu ja vastupidi.

Kui suhtumine seksi on kuiviku oma ja pole uuele avatud, suhtub sama indiviid kogu ellu samamoodi.

Väita, et naisele omane roll on kuivik on natuke liiast mu meelest. Ma ei mõista kuivikuid ehk siis alalhoidlikke inimesi hukka, aga võtta seejuures mingi moraalne positsioon on küll liiast, et enamus teeb nii nagu meie ja teistsugune on hukka mõistetud.

See kahetsemine on ka mõttetu. Kui seiklused ei ole ikka sinu jaoks siis ei ole. See ei tee sind küll kellestki halvemaks. Aga paremaks ka mitte.
 
n46 22. november 2014, kl 13.20
ilus naine,
suhtumine seksi peegeldab tõepoolest ellusuhtumist. see lõputu n.-ö. naistele omane alalhoidlikkus mõjub nii voodis kui kõikvõimalikul eneseteostusel tegelikult pidurina.
aga selle asemel, et kompleksidest ja hirmudest üle saada, on mugavam niuksuda, kuidas elus ei vea ja vabama meelega kaaskodanikke kadestada. ja sellel "oi mina küll nii ei suudaks" pobinal on miskipärast alati mingi tobe võltsmoralistlik alatoon juures. kuigi tegelikult asi pigem kuivikute elamisejulguse ja iseseisva ajutegevuse puudumises, mitte kümnest käsust ranges kinnipidamises.
 
piripiiiga 22. november 2014, kl 13.54
see on nii nunnu, kuidas seksi ja elu õpetajad teavad kõiki paikapanna :D. laske samas vaimus edasi ja ärge mõelge, sest see ei sobi teile. kõigil teist erinevatel puudub ajutegevus. ka minul, jah! las ta jääda. või soovite siiski mulle seksi vahetult õpetada? i'm banging both ways.

kas tõesti läbi kogemuste leitud veendumus, et seksi juurde kuulub minu jaoks ka armastus, on pidurdamine? kellelegi kindlasti. mitte mulle.
 
n46 22. november 2014, kl 14.10
piripiiga, Iseseisvast ajutegevusest, õigemini selle puudumisest oli jutt. kui põhiargumendiks on a la "see pole naistele omane", "naise roll on läbi sajandite olnud meest teenida ja sünnitusmasinaks olla, mitte armastust läbi naudingute otsida ja leida", siis tegemist ikka ühiskondliku ajupesuga. iseseisvale mõtlemisele ja aususele oma keha suhtes siin palju ruumi ei jää.

kas keegi on väitnud, et hea kepi juurde armastus ei või kuuluda? suure tõenäosusega kuulubki, aga mis mõtet on seda kui kohustuslikku lisa endale kinnisideeks võtta? või takistab sul suurte tunnete puudumine orgasmimist kobeda kirgliku täkuga? minul igatahes mitte. ja mis kõige üllatavam- piiritust füüsilisest kirest võib kasvada armastus ja kõik ilus, mis sellega kaasneb.
proovi järele ja vaidleme siis edasi...
 
ilus naine 22. november 2014, kl 14.13
N46, sinu kommentaar pani mind naeratama. Nii ongi.

Piripiiga keegi pole sind õpetanud. Sina ise oled siin see kes siin rääkis naistele omasest suhtumisest ja ühiskonna hukkamõistust, :D.

Armastuse kohta küsiks et mis on armastus? Armastus võib olla väga erinev ja ühel päeval olla järgmisel mitte. Ega armastuse puudumise tõttu ei saa elu elamata jätta. Armastus on oluline, võib-olla olulisim aga ta pole kogu elu.
 
piripiiiga 22. november 2014, kl 14.15
ma ju kirjutasin, et see on kogemuste tagajärg, mitte kinnisidee. vot ei orgasmi ma ilma armastuseta. ja selle pärast ma kirjutasingi, et kadestan neid, kes seda suudavad. milleks halvustada. kanakeseks põlastada. kujutleda mind mingisse naistele ettenähtud rolli uskuvat. kohutavalt kurb on avastada, et tõepoolest - naisele on kõige suurem arvustaja ja mahategija teine naine. erinevalt teist, ei ole mina isiklikuks läinud. kui nüüd see mõtlemise mittesobimine väljaarvata :D.
 
n46 22. november 2014, kl 14.36
ilus naine, just nimelt. oleks rumal armastuse puudumise tõttu end eluaegsesse tsölibaati määrata, juba füüsilise tervise aspektist.
neljandas klassis tundus puhas armastus klassivenna vastu tähtsaima asjana maailmas. aga 15-aastaselt selgus, et.....uups, vabalt saab uppumiseni märjaks minna kuti peale, kellesse pole kunagi armunud olnudki. kui naise keha on loodus sel kombel määranud funktsioneerima, pole mõtet lapsikuid illusioone luua. justkui hingelise armastuse ootus muudaks füüsilised vajadused olematuiks või tähtusetuiks. ei muuda ju.

piripiiga,
see "vot ei orgasmi ma ilma armastuseta" just nimelt kõlabki kinnisideena, vähemalt täiskasvanud naise suust.
ok, kadestad neid, kes vabamalt võtavad. aga samas kuulutad, et oled enesega rahul ja end muuta ei taha. siin tekib vastuolu.
ma ka ausalt kadestasin ujumisoskusega inimesi, terve elu. nüüd võtsin kätte ja sain selle ilmvõimatu kunsti selgeks. enesearendus ja muutumisvõime on võtmesõnaks, taipad? "kanake" polnud halvustavalt mõeldud. või mis sobiks su meelest "vambi" vastandiks? mina muide seda hellitusnime solvanguna ei võtnud.
 
to n46 22. november 2014, kl 14.45
Ära muutu sarkastiliseks. Sulle peab ikka mees tõsiselt meeldima, et orgasmi saad. Mitteerutavaga sa ilmselt ikka ei saa.
Sisuliselt on sama, mida piripiiga kirjutab.
 
hommikukohv 22. november 2014, kl 14.54
dziiz...n46, sinul on kinnisidee!

Mis krdi asja sa üritad tõestada?
Tõesti, sa meenutad juba jehoovatunnistajat oma pideva vända- ja kepiaariaga.
 
piripiiiga 22. november 2014, kl 15.16
n46 - ajutegevuse puudumine kipub rohkem sinu, kui minu probleem olema. mina sind suudan mõista, aga sinul jookseb kuul kokku kohe, kui mina suu lahtiteen.

enesega rahul olen ma sellepärast, et olen leppinud oma olemusega ja ei püüa endale vastutöötada mööda hingelt võõraste meeste voodeid kolistades. kui see ei paku mulle endale rahuldust, siis milleks peaksin ma seda tegema?

naised on erinevad ja ka nende seksuaalsus on erinev. nii ka mehed.
 
piripiiiga 22. november 2014, kl 15.19
ah jaa! sinu tsitaat:

"see pole naistele omane", "naise roll on läbi sajandite olnud meest teenida ja sünnitusmasinaks olla, mitte armastust läbi naudingute otsida ja leida"

otsi see koht minu tekstist, kus ma defineerin naise rolli. kui ei leia, siis mõtle järgi. äkki on hoopis sind ühiskondlikult ajupestud, et sa sellist rolli naistele eeldad.
 
jeebimees 22. november 2014, kl 17.11
Agnes Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> http://foto.delfi.lv/album/89670/?view=blog
>
>
> n46 oma täkuga, väga kena paar;)


hissand kui naljakas! Sa oled täpselt samasugune loll kana nagu see n46. Üritad küll maitsekat ja kombekat(irwww) mängida, aga no ei õnnestu, tegelik olemus lööb ikka välja.

Ainuke normaalne ja mõistlik naine siin on piripiiga.
 
Agnes 22. november 2014, kl 17.59
Vat, see see on, kui libad..Vaene liba-Agnes sai nüüd minu pärast nahutada :)

Ma pole selle teemaga eriti kursis, aga kas palun saaks üle korrata, kes, millal ja millega mu suure suu kinni pani. Võtame otsast peale. Olge te tänatud!

jeebimees - ära sõida lahtiste akendega! Tõmbetuul tead..see ei tee head :)
 
varrolane 22. november 2014, kl 22.09
n46 ei ole kana, ta on amatöör avalik naine. See tähendab et ta ei ole tõeline naine. Tõeline naine on kõikidega valimatult seksiv professionaalne avalik naine, ainult ühemehe naine (ka lesk) või siis neitsi. Sa n46 peaksid rohkem valimatult erinevate meestega seksima, sinu puhul on see ainus tee mis võib viia vaimse kirgastumiseni. Ilus naine samamoodi. Nii et teie kaks, andke aga tuttidele tuld.
Issanda loomaaed on kirju ja sinna kuulub kõigile erinevate ametipidajatele lisaks ka templiprostituut, naine kellele on määratud Jumalani jõuda läbi ohjeldamatu hooramise. Ainult et poolel teel ei tohi ta pidama jääda. Kui hooramiseks juba läks, siis hoorata kas surmani või kui vaimse kirgastumiseni. Järgige oma kutset ja te leiate mida otsite.
 
suvaline to n46 22. november 2014, kl 23.02
Kas sul kunagi hirm ei tekkinud noorte meestega halba kuulsust saada? Noored mehed teadagi ei suuda suud kinni hoida ning räägivad tervele ilmale oma seiklustest l...ga ning mõtlevad veel pool juurde ka.
mansion ghost 22. november 2014, kl 23.16
Tasuta reklaam on vaid boonuseks.
Näib, et teave lihtsalt saadavast kebensist levib kulutulena.
 
varrolane suvalisele 22. november 2014, kl 23.21
Kui noored mehed räägivad tervele ilmale siis on see hea. Naise kuulsus levib ja tema juurde tuleb rohkem mehi ning templiprostituudile avaneb võimalus saada kiiremini osa Jumalikust armust. Kui noored mehed mõtlevad rääkides poole juurde, siis on see halb. See tähendab et nad olid koos naisega kes neile tõeliselt ei andunud, s.t. nad olid koos li.siga. Templiprostituut täidab tingimusteta ka meeste kõige perverssemad ja väärastunumad unistused. Ta täidab meeste kõik fantaasid selliselt et mehed ei pea oma seksikogemusest rääkides poolt juurde mõtlema. Mehed räägivad nii nagu oli ehk siis räägivad tõtt, tõde on olemuselt Jumalik. Ja seega naine kellega nad koos olid oli tõeline naine.
 
suvaline naine to n46 22. november 2014, kl 23.29
Olen oma kõrvaga kuulnud, kuidas noored mehed tervele seltskonnale räägivad seksiseiklustest vanema naisega ja kui vähegi võimalik, siis lausa näitavad daami, mispeale noormehed - neiud naerda kihistavad.
Või kui ei taheta öelda, et nemad vanemat naist pruukisid, siis mainitakse lihtsalt, et s..mutt, sellelt saab.
 
suvaline to varrolane 22. november 2014, kl 23.34
Paganama hea komm.
 
varrolane 22. november 2014, kl 23.41
Kehvasti andis siis see "daam". Tõeline naine annab poistele sellist seksi et poistest saavad mehed. Tõsised mehed kes poiste kombel enam ei itsita. Kui noormehed peale suguakti jätkuvalt itsitavad siis järelikult jäid nad vaimselt poisteks. Järelikult tõelist naist nad ei kogenud. Ja see et naist seltskonnas häbistati, oli naisele karistus selle eest et ta poistega koos olles tõeline naine ei olnud. Tõeline naine oleks poisid meheks teinud. Mehed ei häbista seltskonnas kunagi naisi.
 
suvaline to varrolane 22. november 2014, kl 23.59
Poisid ei häbista siis, kui on sügavalt armunud. Ei loe mingid vooditrikid, seda suurema hasardiga räägivad suurest elueidest ning soovitavad sõpradele ka.
 
varrolane 23. november 2014, kl 00.20
Kui poiss on armunud, siis ta tahab naist omada. Naisest ei räägi ta teistele sellepärast et tahab naist ainult endale hoida. Egoism ja saatan.
Kui poiss kogeb templiprostituudi läbi Jumalikku armastust, siis saab ta meheks. Ta hakkab naist vastu armastama. Kui armastab siis ka austab, Kui austab siis ei häbista. Kui armastab siis armastab tingimusteta. Ka mehi. Ja suurest ligimehe armastusest meeste vastu räägib templiprostituudist ka teistele poistele. Ja selle naise kuulsus levib. Ja tema juurde tuleb veel rohkem poisse kes tahavad taevalikku õndsust kogeda ja meheks saada. Kes aga ise annab, sellele antakse vastu. Ja nõnda saab tõeks see et püha läheb veel pühamaks.
 
no oled 23. november 2014, kl 09.00
jopski! juba su nimi varrolane annab teada, et oled homo, varrolasteks võib nimetada kõiki eestlasi
kõtt! minema!
 
n46 23. november 2014, kl 11.21
no vähemalt sa defineerid, milline naise roll EI peaks olema. tuues põhjuseks, et ühiskond selliseid naisi ei aktsepteeri. aga mis siis kui mõnel on suva, kas enamusele tema käitumismuster peale läheb või mitte? kui on hoopis olulisem oma tee leida, ühiskonna poolt kujundatud piiranguid eirates.
oletame, et pakatadki oma kepivabas elus rahulolust (füüsiliselt terve naise puhul näib see küll pigem võltsi poosina). aga samas kadestad? (ebaloogiline moment.) mu jaoks seostub kadestamine sooviga kellegagi sarnaneda või vähemalt tema põhimõtete respekteerimist. seda viimast sinu postitustest justkui ei kuma.

piripiiiga Kirjutas:
-------------------------------------------------------sellise
> id vampnaisi on olnud läbi ajaloo inimkonna alguse
> st peale. naisi, kes ratsastavad mehi nagu parajas
> ti isu tuleb ja mehed on kõik peast segased nende
> naiste järgi. olenemata sellest, kui palju konkure
> nte naise jalgade vahelt läbi on käinud või millal
> viimane sealt lahkus. neid on siiski alati vähe o
> lnud. see roll pole lihtsalt naisele omane.

otsi see koht minu tekstist, kus ma defineerin naise rolli.

varrolane,
huvitav, kaua peab kuival istuma, et sellised templiprostituudifantaasiad tekiksid. pettumus sulle, aga jätan siiski endale õiguse valitutega seksida. riskeerides jumala armust ilmajäämisega kogen vähemalt maist jumalikku keppi. viimased aastad lausa ühe mehe naisena.

suvaline,
mind on enamasti kuulujutud külmaks jätnud. ehk seepärast, et juba 16-aastase neitsina tembeldasid toredad tädikesed mu tagaselja prostituudiks. eks aja jooksul on ses suhtes paks nahk kasvanud.
oli mul nii kõrvuni äraarmunud kui lihtsalt diskreetseid kutte. selliseid, kes poleks eliitkooli sõpradele eriti tahtnud tunnistada, et paarkümmend aastat vanema kiisukesega müramas ja oma fetišeid rahuldamas käivad. võib-olla asi ka selles, et mingite pihkuitsitajatega ei sattunud suhtlema. osad noored mehed on üllatavalt küpsed, ka vaimult ja käitumiselt.
 
piripiiiga 23. november 2014, kl 11.49
ma ei püüdnud sind panna oma veendumusi kinnitama. püüdsin lihtsalt teist vaatenurka asjale näidata, aga ei õnnestunud.

kui ma nüüd lõpuks ka defineerin naise rolli enda jaoks, et sa ei peaks enam sõnu mulle suhu panema, siis naise roll minu silmis on jagada, luua, hoida ja nautida armastust.

ainult see tekitab minus küsimusi, et miks rahuldatud, õnnelik ja kaunis naine nii mürgine on? armastust ei paista sinust välja. igas teemas, kus sõnavõtad, sa aina vaenad ja sildistad. alati ainult ühel teemal ja kepist sinu jutt kaugemale tavaliselt ei jõua. sulle on elus kõvasti haiget tehtud ja kahjuks ei ole sa paranenud. hingehaavad lihtsalt mäkaiveri teibiga kinnitõmmanud. otsi psühholoogiast, mis põhjusel naised hakkavad põlastama mehi? just neid endavanuseid. kas põlgad nendes seda, mis sinus endas sulle ei meeldi? seda vananevat ja poolpehmet?

ma taaskord pean ausalt tunnistama, et minu huvi sinu arvamuste ja ka antud teema vastu on kadunud.
 
n46 23. november 2014, kl 12.19
piripiiga,
jagada, luua, hoida ja nautida armastust saab mitmel viisil. ka traditsioonilisi tõekspidamisi eirates. sinu vaatenurk püüdis tõestada, et õnnelik ollakse füüsiliselt rahuldamatuna ning vabameelsemaid kadestades. paraku jah mitte väga veenvalt. ilmselt mul raske mõista sellist "õnne".
hmm...kas vambiks või l.ibuks tituleerimine polegi sildistamine?
oponentide vastu vähimatki vaenu tundmata võib ka nõrkemiseni rahuldatud naine vaidlustuhinasse sattuda. või on õnnelik ja kaunis naine sinu jaoks mingi malbuse võrdkuju, kes ei tunne absoluutselt vajadust oma arvamust välja öelda?

vanamehi ei põlga(kust sa seda välja lugesid?). ehk ainult selliseid, kes arvavad, et raha ja viagra tõelist kirge asendab...
austan vägagi eakate meeste elukogemust ja karismat, kui seda antud on. 20 aastat vanema mehega abielludes hellitasin loomulikult lootust, et ehk kesine kepp aja jooksul paraneb.
aga sai selgeks, et rahuldamatus voodis täitis lõpuks ka hinge tühjusega. seks on üks abielu alustalasid, seepärast ei saa sellest üle ega ümber.
kui argumendid otsas, siis on teema vastu huvi kaotamine loomulik. ei saa seda sulle pahaks panna.
 
ilus naine "jeebimehele" 23. november 2014, kl 12.40
Lugupeetud proua, peate veel seda mehena esinemist harjutama.

Ükski mees ei kasuta väljendeid nagu "hissand" ja "mõistlik ja normaalne naine".

Jeep ka sõnadele kaalu andmiseks juurde lisatud...iga kanakese unistus...mmmm, :D.
 
varrolane 23. november 2014, kl 12.43
Kui sa, n46, valitutega seksid ja ühe mehe naisena kõrvalt võtad, siis oled lihtsalt libu. Ilma tiitlita "püha". Inimesed jäävad sind igavesti labaseks litsiks pidama. Ja neil on õigus pidada.
 
austajanna 23. november 2014, kl 13.12
n46, müts maha sinu ees, kui ma seda kannaks. Sügav kummardus sinu ees, kui sa oleksid mees;) Edu sulle su isiklikus elus, lollidega pole mõtet vaielda, veel vähem mingi Agnesega, kes on õel kõikide endast ilusamate, suuretissiliste ja paremate peale.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!