Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Miks on nii?
 
:) 08. juuli 2012, kl 23.41
Eelmisele, no mida sa ajad. Igas teemas sama jama.
Tead väga hästi, et eestis pole vabu ja vallalisi naisi. Miks sa ikka jonnid ja üritad seda joru ajada. Kas see on mingi alateadlik soov enda tõrjutust õigustada(oled sa ehk üksikema ? )


Haritud , silesäärne ning vallaline naine on täielik müüt. Selline naine on üksik ainult omal tahtel, et karjääri vms taga ajada. Kui haritud ja silesäärne naine tahab meest, saab ta selle vähem kui tunniga.Ma olen kõrgkoolis käinud. Enamus naisi olid juba gümnaasiumi lõpuks hõivatud. Ülikooli esimesel kursusel mõned üksikud vallalised naised olid, ning ülikooli viimasel aastal ..olid enamus mehed endiselt vallalised, samas kui pea kõik naised olid hõivatud. Ma isegi ei mäleta, millal omaealist vallalist naist nägin. Kui uusi suhteid tahan, pean sihtgrupiks valima endast 8a nooremad naised, a-la 17 - 18a.


Pealegi numbrite vastu vaielda ei saa.
Fakt on et kui on 5 naist, ja 10 meest, siis naistele on kõva konkurents, ning erinevalt meestest, on neil valida. Ja näha on ka et naised valivad ikka korralikult....lasevad sadadel meestel enda numbreid küsida, pugeda ja välja teha, enne kui ühe vbl ära võtavad. Mehed seevastu võtavad iga paksukese ja suitsetava ja alkoholist läbiimbunud naise ka kohe ära.



"Miks naised joodikuga elavad? Mõtle! Elavad seetõttu, et normaalseid mehi ei jätku ja siis ahastuses üritatakse kasvõi sitast saia teha."

Ei.
naised elavad joodikutega sest nad on lollid ning täpselt nagu mehedki, on oma ürginstinktide orjad. Enamus naisi pole, aga need kes joodikuid ja vägivaldseid mehi ihaldavad, annavad oma ürginstinktidele järgi.

Miks nii ...sest ma näen ümber ringi. Head, toredad, sõbralikud, töökad mehed istuvad üksi, ning ajavad naisi tikutulega taga, samas kui küla joodikutel, kaklejatel ja muidu pättidel on naised olemas....ja õige pea lapsed ka. Ning siis jäädakse muidugi üksikemaks, ja hakatakse otsima mõnda rahulikumat meest, kes vbl aitaks tõupulliga tehtud lapsed üles kasvatada.

Nö, naise jaoks on "Õige" mees see kes omale midagi öelda ei lase, paneb kohe molli kõigile, ning ega õige mees peab 10l õlut ja L viina ära laskma ilma, et ära ei vajuks. Muidu pole õigem ees.

Ja õige mees pole see kes on haritud. Kes koolis häid hindeid saab, ja õpib on ju mõttetu nohik, sellistest ei tehta väljagi. Ikka need kes poole kursuse pealt välja kukuvad, on hinnas, tõeliselt tahetud. Naised ise on need kes ühiskonnas vägivalda ja lollust propageerivad, evolutsiooni tõttu.

Ma ise ka aeg ajalt mõtlen, et peaks jooma hakkama, ikka tsükliliselt ja kõvasti, vähemalt tuleks naised ka siis. Aga ei, ei hakka oma tervist tapma selle pärast.
 
to :) 08. juuli 2012, kl 23.48
Ära räägi lollust. Statistika järgi mida kõrgem on mehe haridus, seda suurema tõenäosusega ta ka abielus on. Peast üteldes on 9-kl põhiharidusega mehel kordades suurem tõenäosus üksikuks jääda kui kõrgharidusega mehel.
 
eli 09. juuli 2012, kl 00.02
Minu arust on kõige naljakam see, kui mingi kergelt närvihaige mees mõtleb, et naised teda ei taha kuna ta on tark ja korralik :D
 
:) 09. juuli 2012, kl 00.12
"Minu arust on kõige naljakam see, kui mingi kergelt närvihaige mees mõtleb, et naised teda ei taha kuna ta on tark ja korralik :D"
Kui see oli mulle mõeldud siis ei, ma pole öelnud et ma tark oleks. Koolis võisid mul küll normaalsed ja üle keskmise hinded olla, aga sellegi poolest ei pea ma end targaks. Närvihaige pole ma kohe kindlasti, pigem täielik vastand, ülim rahu ise.

Aga üldiselt ei saand aru mis selle eelmise postituse mõte oli.
 
to :) 09. juuli 2012, kl 00.51
Ilmselt pidasid mind silmas, aga see on mul tõesti selles teemas esimene komm.
Hämmastav on see, et sa arvad, et ainult üks inimene kirjutab. Kirjutan praegu muudest asjadest hoopis.
 
to trulla 23.06 09. juuli 2012, kl 01.05
40a naisel küll enam midagi valida ei ole. Kui on veel hea välimus, siis seksida kõlbab korra-paar. Aga midagi enamat ei taheta, vähemalt need mitte, keda 40a naine ise sooviks.
 
eli 09. juuli 2012, kl 07.34
jah :)

Ma just sind silmas pidasingi, sest selline jutt, mis üldistab negatiivses mõttes pm kõiki teisi inimesi ja ennast justkui ülistab (kuigi, oh, mis mina nüüd, onju, ma pole tegelt...), on kergelt närvihaige inimese jutt. Oleks jutt selgelt argumenteeritud, lähtuks statistikast ja sealjuures ka selgest mõistusest, mis ütleb, et individuaalsel tasandil on statistika mõttetu, aga ei, ikka mingi minu kursus, minu küla, minu tuttavad ja nii ongi evolutsioon ikkagi. No mida? Selline jutt ütleb rohkem inimese enda kui teiste kohta.
Minu mõte - kui teie ümber pole häid ja toredaid naisi-mehi, siis peamiseks põhjuseks on ikka enda isiksus ja maailmavaated, mitte see, et häid ja toredaid inimesi olemas poleks või et enamus on jobud vms.
 
vanavanaema 09. juuli 2012, kl 07.39
Põhjusi, miks Eestis naised alahinnatud on, on mitmeid:
-väga suur osa eesti meestest on juba 20-ndaks eluaastaks väljakujunenud alkohoolikud, seega peret luua nendega ei saa ja naised neid ei taha-seega ca 20-25% olemasolevast "meeskonnast" maha kantud;
-meestel on madalam haridustase, seega normaalset on väga rakse leida ja sellega seoses hullem tormijooks normaalsetele meestele;
-eesti mees on liiga palju kõiksugu klantspilte vaadanud ja arvab, et naine ongi selline, nagu seal piltidel paistab, ta ei saa aru, et pildil on isegi modell tuunitud. Ennast hindav (ülehindav) eesti mees arvab, et kõik naised peavadki sellised olema, nagu seal pildil näidatakse.Sest ega tema ju vilets mees ole ja tahab parimat, mida pakutakse.
-ühiskonna üldine hoiak (ka naiste endi hulgas, eriti vanemate naiste hulgas), et vaat mees on väärt inimene, aga no naine, naine on kah, las pingutab, kui tahab mehele saada.
On veel palju sarnaseid põhjusi, mida meie ühiskond hoolega kultiveerib, kuid sõnavõtt läheks liiga pikaks.Seega , kui üldist suhtumist suudaks muuta, läheks ka meil elu npormaalemaks. Aga see võtab veel aega.
 
Hetkel veel vallaline mees 09. juuli 2012, kl 08.55
Ole hetkel veel vallaline! Soovin ruttu endale mõnda kobedat naist mõneks ajaks (1 öö - paar kuud) saada.

Nõuded kandideerimiseks: max kaal 55kilo, max vanus 29, tselluka vaba, ilus sile larf, võtab rõõmuga suhu ja on alandlik.

Kiri mailile ja pilt kaasa, et mingi lehmaehmatis või kummut ennast mulle ligi ei ajaks. Tehke ruttu nüüd, väärt mees ootab teid, naised.
Karl Kindermacher 09. juuli 2012, kl 09.49
Ei ole nõus, et 20. eluaastaks on kõik mehed alkohoolikud. Oma tutvusringkonna pealt seda ei ütleks. Ma ei tea, kellega Sa,vanavanaema, suhtled, kuid oleksid võinud ikka seltskonda valida :)

See on paraku tõsi, et naised tiirlevad kõige rohkem just kahte tüüpi meeste ümber. Need on nö. "pahad poisid" (mitte just päris pätid, aga sellised ludrid) ja "nunnud poisid" (selline tüüp, kellest mehed eemale tõmbuvad, sest ta näeb pedelik välja)

Eile öösel, kui see arutelu käis, tahtsin natuke statistikat teha, aga aeg oli hiline ja jätsin selle hommikuks. Niisiis võtsin hommikukohvi kõrval näoraamatu lahti ja hakkasin sealt välja noppima sõpru vanuses 15-25 (ehk siis sünniaastad 1987-1997). Ei olnud just väga hea mõte, sest selgus, et noori daame on mu sõprade hulgas kordades rohkem kui noormehi - seega statistilist usutavust ei tule. Päris kõiki ka läbi lapata ei viitsinud, aga igatahes oli esimese paarisaja seas sobivas vanuses ainult 3 noormeest. 31 neiust oli 18 märkinud, et on suhtes (58%). Tegelikult ma tean, et nendest, kellel vastav märge puudus, elab veel neli kellegagi pidevalt kokku. See teeks tulemuseks 71%. Ülejäänute kohta, kes suhet märkinud pole, ei oska midagi kindlat öelda.
Järeldused tehke palun ise.
 
mnjah 09. juuli 2012, kl 12.08
Võtame katseks flirtic tutvusmislehe.
Vanusevahemik 18-30 ja vaatame palju siis naisi ja mehi on esialgu, siis lisame mõned tingimused ja vaatame kuidas seis peale seda on.

Esialgu on naisi 8957.
Pannes filtrisse, et naisel oleks kõrgharidus või rohkem, poleks lapsi, ei suitsetaks ega jooks jääb järgi 578 naist.

Mehi on esialgu 12948.
Peale samasuguse filtri paigaldamist nagu naistel jääb järgi 748.

Ehk siis lisades mõned tingimused on naistevalimist kõlbulike naisi ainult 6,5% ja mehi 5,8%.

Kõlbulike naisi on suts rohkem kui kõlbulike mehi kuid tutvust otsivate meeste arve võrreldes naistega on ikka meeletu. (~9000vs~13000)

Nii, et korraliku partneri leidmine on parajalt keeruline mõlemale soole, et leide üles see väike %.
 
to vanavanaema 09. juuli 2012, kl 12.17
Naise VANUST ja VÄLIMUST vaatavad kõik maailma mehed. Miks sa Eesti meest toonitad ?
Olen reisidel märganud, et natuke vanemaid tavalise välimusega naisi ei nähtagi. Kõige tähtsam on maailmas meestel naiste NOORUS.

Just Eesti meestel on latt madalamal. Need mehed valivad muidugi, keda naised tahavad. Kuna sümpaatsetel meestel on naisi valida, siis naistel jääbki mulje, et mehed valivad, tahavad modelle. Modelle tahavad need, kellel on naiste tung.
Kõik mehed ei ole valivad, aga need naistele ei kõlba ju. Ei ole atraktiivsed naistele.
 
to mnjah 09. juuli 2012, kl 12.24
Kuidas siis see eestlaste iive siis nii madal on ?
 
mnjah 09. juuli 2012, kl 12.34
Loomulik, et iive on madal kui igale kolmandale rasedusele tehakse abort.
Kergekäeliselt minnakse voodisse ja sama kergesti tehakse ka abort.

http://www.naine24.ee/853930/mullu-katkestati-pea-iga-kolmas-rasedus/
 
vanavanaema 09. juuli 2012, kl 12.42
No kust sa Karl välja lugesid, et kõik mehed on 20.eluaastaks joodikud.
Kirjas ju, et 20-25%. Ja see on kahjuks tõde!
 
eli 09. juuli 2012, kl 13.24
Ma olen endiselt veendunud, et eraelus on statistika mõttetu, aga vaatame ikkagi seda PÄRIS statistikat. Statistikaameti 2012 andmetel on Eestis 20-39 aastaseid mehi naistest rohkem umbes-täpselt 4083. 3384-st (naisi 178) vanglas olevast inimesest on 63% vanuses 22-39. Kui paneme veel sinna juurde tavalise nähtuse, et meestel on rohkem nö äärmuslikke haigusi, siis on elujõuliste ja tervete meeste-naiste arvud vanuses 20-39 pm samad.

Jama on ka selles, et mehed-naised jaotuvad linnade ja maakondade kaupa päris erinevalt. Tartus on vanuses 20-39 naisi hoopis rohkem (2211) ja Tallinnas naisi selles vanuses rohkem 648. Tartu naised on ikka täiega hädas omadega, Tallinna naistel peaks veel mingi hädine võimalus olema, kuigi Tallinna vanglas 1173 vangi kah veel ja mehed ju on haigemad kah...

Ehk siis statistika pole lihtsalt 2 numbrit ja kõik on selge ja saame oma elu teooriad selle ümber kujundada. Natuke tuleks ikka süübida ka asjadesse enne suurt lahmimist stiilis enamus naisi on hõivatud ja mehed rabavad nende nimel - see loomulikult toimub kuskil, aga mitte Tallinnas või Tartus...ilmselt Pärnus, sest seal on 600-700 meest rohkem. JEEEE!!! tüdrukud lähme Pärnusse :D
 
eli 09. juuli 2012, kl 13.25
Tegelt ka, lähme Pärnusse...
 
ha-ha 09. juuli 2012, kl 13.31
"Tartus on vanuses 20-39 naisi hoopis rohkem (2211) ja Tallinnas naisi selles vanuses rohkem 648. Tartu naised on ikka täiega hädas omadega"

Jah, Tartu naised on täiesti hädas. Eriti paistab see välja Maasika vorstipidudega, kus on mitu meest naise kohta.
 
info Tartu kohta 09. juuli 2012, kl 13.44
Võtame ette Eesti kõige suurema tutvumisportaali, mida kasutavad ühiselt nii Postimees kui Delfi. Ma ei tea, kui palju mõjutaks statistikat teadmine, et uuringute järgi kasutavad Eestis internetti rohkem naised. Kui kuidagi mõjutab, siis selles suunas, et see peaks tõstma meest otsivate naiste arvu tutvumisportaalides.

==================================
Statistika põhineb ainult nendel inimestel, kes on määranud, et soovivad PÜSISUHET.

TARTU LINN

22 aastased: naisi 23%, mehi 77%

32-35 aastased: naisi 28%, mehi 72%

No ja nüüd näete tõesti meestepõuda:

50-55 aastased: naisi 66%, mehi 33%
==================================

Tuletan meelde, et need, kes on määranud, et "püsisuhet", mitte seksi otsijatel mõttekamat "seiklust", "armukest", "seksisuhe" vms.

Eesti kõige suurem tutvumisportaal millegipärast ei näita, et Tartu noortel naistel oleks mingi probleem meeste leidmisega. Noortel Tartu naistel pole vaja netis tõmmelda kaaslase otsimisega. Meestel on. Tartu naistel hakkab probleem keskeast ja nagu ise näete on häda härja kaevu ajanud - 50+ Tartu naistel on probleem mehe leidmisega ja seetõttu otsivad nad ka meestest rohkem. Pereloomise eas on vastupidi.
 
eli 09. juuli 2012, kl 14.04
Ma arvan, et igasugused tutvumisportaalid ja maasika klubid on rohkem selle jutu sarnane, et mõni näeb suguvõsas ainult tüdrukuid sündimas ja siis järeldab, et see on võimatu, et poisse sünnib rohkem ja ju see on ikka üks vandenõu, et naisi alavääristada vms ja riik võltsib ametlikku statistikat.

Ma järeldaks tutvumisportaali ja maasika puhul seda, et ju on mehed aktiivsemad otsijad, mis on ka pigem loomulik nähtus.
 
:) 09. juuli 2012, kl 14.08
"Tartus on vanuses 20-39 naisi hoopis rohkem (2211) ja Tallinnas naisi selles vanuses rohkem 648. Tartu naised on ikka täiega hädas omadega"
"

Ega jah, välja ei paista seda ikka kusagilt.

Väga ei usu, et tartus niipalju naisi rohkem on, oleks hea kui saaks teada kust sa need arvud võtsid. pane link vms. Panin tähele et lükkasid vanusepiiri 40ni kah. No selleks ajaks peaks juba kõigil olema pere loodud, või vähemalt suhted. 18-35 on pereloomis iga, ning eestis pole kohta kus selles vanusegrupis oleks meestel lihtsam naisi leida, kui naistel mehi.

A lihtsalt ajaviiteks tegin ka flirtic'us kiire otsingu tartu naiste/meeste kohta, ning tulemused ikka nii nagu oli oodata.( isegi kui tartus on naisi rohkem, siis nad saavad ning tõenäoliselt ka võtavad omale mehed ju mujalt. Loeb see palju neist on veel vallalised ning otsivad tutvuseid.)
Niisiis 18-30a,
Naised[lastega/ilma] Mehed[Lastega/ilma]
leitud: 1015/645 leitud: 1767/1394

Ma tean et flirtic on kõigest üks tutvumis portaal paljudest, aga just need kohad toovad kõige paremini välja vallaliste naiste/meeste arvud. Mis probleem on naisel võtta mees kusagilt mujalt kui tartust. Piisab vaid kusagil netis nende sadade pakkujate seast üks ära võtta ja kogu moos.

Ja ärge unustage veel seda, et naised tahavad endast vanemaid mehi, ja peaaegu mitte kunagi nooremaid.
Ehk siis, 18a mehe peale kandideerivad....heal juhul 18a naised, ja mõned alaealised tüdrukud kah, aga 18a naise peale kandideerivad kõik mehed alates 18-30 ja isegi peale.

See vanusegrupp mis naisi vanuses 18-35 tahab, on kõvasti suurem kui see naiste grupp mis samas vanuses mehi tahab.
Mida vanemaks naised saavad, seda kehvemaks olukord neil läheb selle koha peal.
Nö meeste sihtgupp on enda vanus ning kõik mis jääb alla selle, kuni 18a'ni, ning naistel oma vanus ning kõik mis on üle selle, kuni max vanusevahe mida keegi isiklikult soovib.

Kõige suurem pudelikael meestele ongi 18-25, naistel aga 35-40+

Igatahes nooruses on meestel kõvasti raskem ja vaevalisem kaaslase leidmine kui naistel. Selle vastu vaielda pole mõtet.



To eli

"Ma just sind silmas pidasingi, sest selline jutt, mis üldistab negatiivses mõttes pm kõiki teisi inimesi ja ennast justkui ülistab (kuigi, oh, mis mina nüüd, onju, ma pole tegelt...), on kergelt närvihaige inimese jutt."

Ja mida ma üldistasin?
Ja mis negatiivset juttu ma siis ajasin?

Ja kust otsast ma ennast ülisanud olen?
kas sa oled peapeale kukkunud või? ma tean täpselt kes ja mis ma olen, ja võin julgelt öelda, et ma olen heal juhul keskmine, ning tõenäoliselt alla keskmise eesti mees. Mis ülistamisest sa siin räägid?
Ja kas sa üldse tead mis asin on närvihaigus?
Inimesi sa kohe kindlasti ei tunne, muidu sa nii mööda poleks pannud.
 
info Tartu kohta 09. juuli 2012, kl 14.20
to eli

"Ma järeldaks tutvumisportaali ja maasika puhul seda, et ju on mehed aktiivsemad otsijad, mis on ka pigem loomulik nähtus."

Miks siis 50+ mehed aktiivsemad otsijad pole? Tutvumisportaalide statistika käib käsikäes riikliku statistikaga meeste-naiste arvukuse kohta riigis. Kuna noori pereloomise eas mehi on rohkem, siis ronib ülejääk tutvumisportaalidesse. Noortel naistel pole vaja nii tõmmelda. Riiklike andmete järgi on vanemaid naisi rohkem, seega neil raskem kaaslas leida ja see kajastub jällegi tutvumisportaalide statistikas. 50+ vanuses on naiste kord tõmblema hakata.

Häda ajab härja kaevu - internetist suhet otsima (sest reaalis ei leitud). Häda on noortel pereloomise eas meestel või keskealistel ja vanematel naistel. Nii vähemalt näitab statistika.

Kui aga väga meeldib müüdist kinni hoida, et "mis meestel viga" ja "mehed istuvad ju vanglas" vms, siis pole midagi teha.
 
dejavu 09. juuli 2012, kl 14.25
Neid samu postitusi, samu sõnu ja sarnast teemapüstitust olen kindlasti delfi foorumis lugenud. Mingi friik käib ja copy-pasteb oma meeleheitlike postitusi kuhu vähegi sobib?
Ise olles 25 aastane vallaline naine võin öelda, et enamik mu sõbrannasid on tõesti suhtes. Ma tean ainult ühte minuga samas vanuseklassis olevat vaba neiut. Ise olen ka vaba.
Aga mis teha, kui ei leia, siis ei leia ja paanikasse ma nüüd ka sellepärast ei sattu.
 
info Tartu kohta 09. juuli 2012, kl 14.29
Seda veel et, kuna Tartu noorte naiste järsk kasv on ülikoolide "külalisesinejate" tõttu, siis tuleb maha lahutada need naised, kellel on ikkagi mees olemas. Lisaks tuleb arvestada, et ülikoolide tõttu võivad naised paremini loetud olla, st mehed võivad Tartus korterit üürida ja tööl käia, riik ei tea midagi.

Kui Tartu pereloomise eas naistel oleks mingi probleem mehe leidmisega, siis kajastuks see tutvumisportaalide statistikas. Kajastub aga, et probleem on vanematel naistel, eriti 50+. Probleem on just pereloomise eas meestel.

Muidugi mõttetu jutt, sest isegi kui mehi oleks 5x rohkem, siis ütleks naised ikka, et aga lahutame maha selle ja selle, tõstame lati sinna ja tuleb välja, et ikka ei jätku naistele mehi.
 
to dejavu 09. juuli 2012, kl 14.32
Kuidas see võimalik on, et peaaegu kõik sõbrannad suhtes? Kellega? Mehed ju vangis, narkarid, prükkarid, joodikud, saavad avariides massiliselt surma jne? Mingi liba vist.
 
Pedro 09. juuli 2012, kl 15.19
Ja tulebki välja, et tegelikult on kõik suhtes ja samal ajal püüavad leida endale veel paremat. Mõni on suhtes ka üksindusega. Et, siis peaks ära jagama süsteemi, et otsijad, kes om

1). pereloomise eesmärgil
2). uue suhte loomise eesmärgil
3). kooselu eesmärgil

jne
 
eli 09. juuli 2012, kl 15.24
Ma ei saa aru, miks peaks mingi tutvumisportaal tooma välja kõige paremini seda, kui palju on üleüldse vallalisi naisi-mehi? Esiteks pole ju kõik naised mehed seal portaaliski. Meil peaks olema kindlalt üle 300000 mehe-naise, kes on selles nö pere loomise eas ja portaalides on neid siis umbes võib-olla 10%. Lisaks pole tutvumisportaal ametliku statistika asutus, vaid lihtsalt mingi koht, kuhu igaüks võib teha 100 kontot ja valetada mida iganes, võib ka oma konto vabalt sinna ära unustada olles ise juba ammu abielus.

Ja ma rõhutaks veelkord, individuaalsel tasandil (minu elu, minu sõbrad, minu suguvõsa) on üldine statistika mõttetu, ükskõik, kas see tuleb statistikaametist või flirticust. Igaüks teeb ise oma elu selliseks nagu see on.
Lisaks veel see, et nö päris kaaslase leidmise puhul võib su ümber olla kasvõi 100 vallalist normaalset vastasoost inimest, aga kui vastastikust tunnet-tõmmet pole, pole midagi teha.

:) kommentaar 08. juuli 2012, kl 23.41 kubiseb negatiivsest tekstist ja üldistustest, aga las see olla minu viga, et ma asja nii näen. Erinevate väärtuste küsimus ilmselt ja sellel teemal pole üldse mõtet vaielda.
 
vaba valiv naine 40 09. juuli 2012, kl 15.54
A milleks see statistika... et end halvasti tunda v? :) Ma jälle võrdlen masuajaga, kui kõik ajasid statistikas näpuga järge ja ahastasid, kui lootusetu on isegi Tallinnas tööd leida (kuigi need 400 töötut keevitajat-ehitajat ei olnud ju konkurendid...). Ärge pange pahaks, aga mina sain ka siis peale koondamist rahulikult valida, millist töökohta tahan vastu võtta. Parem mõelge positiivselt, nautige oma elu ka üksinda (rõõmsalt, mitte kibestunult) ja pidage end ülbelt maailma parimaks naiseks (või meheks), kelle jaoks kuskil on see maailma parim olemas, kuigi veel kohtumata, aga seda põnevam ju... Ja muidugi andke maailmale ikka teada, et te üldse saadaval olete, (eelistatavalt mitte vormis: olen väsinud nutmast, kes kuivataks mu pisarad, kas tõesti on 35+ lootusetu, on siin üldse kedagi?! Tahan meest maja ja autoga, jne).
 
vau 09. juuli 2012, kl 16.10
Eli

Seda saab väga hästi näha ka ülikoolis. Kui auditooriumilt küsida, kes on vallaline ja kes suhtes, siis 70% meestest on vallalised ja 70% naistest on suhtes. Lihtsalt müstika
 
dejavu 09. juuli 2012, kl 16.48
to dejavu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kuidas see võimalik on, et peaaegu kõik sõbrannad
> suhtes? Kellega? Mehed ju vangis, narkarid, prükka
> rid, joodikud, saavad avariides massiliselt surma
> jne? Mingi liba vist.

Ütle, kes on su sõbrad ja ma ütlen, kes oled sina. Minu sõbrad on kõrg- või kutseharidusega tublid noored, kes alustasid varakult pere loomist. Mõni õpib veel ülikoolis. On ka mõned põhiharidusega tuttavad- ka suhtes. :)
Aga sa unustasid märkida, et mina ja üks mu sõbranna oleme vabad- selles samas vanusegrupis 24-28.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!