Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Prostides käivad mehed
 
HS 02. august 2012, kl 22.21
Üks vallaline mees (mehe sõber), ütles, et tema käib prostides. Ütles seda täiesti tavaliselt, nagu ütleks, et käib poes saia ostmas. Pärast seda ei suuda ma enam seda meest endiselt vaadata. Nüüd tundub ta mulle, ma ei tea... LUUSER! Mõttetu mees! Hale! 30 aastasel normaalsel mehel on naisi jalaga segada, nemad ei pea proste kasutama. Eestis ju nii palju ilusaid vabu naisi igal pool. Ikka eriline luuser peab olema, kui Eestis 30 kandis mees seksi ilma maksmata ei saa.

Teil ka nii, et sellised mehed, kes peavad seksi eest maksma, on teie silmis alaväärtuslikud? Kohe arvamus langeb kolinal sellistest meestest?
 
alu 02. august 2012, kl 22.29
iga mehe oma asi nagu, et kuidas ta naisi saab või tahab saada. ei saaks nagu luuseriks veel pidada, kui mees tahab naist lihtsalt "kasutada" raha eest. ega hooli mingist tagasisidest ja tunnetest, võta kohustust vastata tolle tahtmistele, kõnedele.

naistele samas muidugi ei pruugi meeldida, kui neid tahetakse kasutada lihtsalt auguna, kuhu jäetakse kogunenud laadung.
 
Talib 02. august 2012, kl 22.35
.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Talib 29.04.2013 10.52.
Karl Kindermacher 02. august 2012, kl 22.45
HS Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> 30 aastasel normaalsel mehel on naisi jalaga
> segada, nemad ei pea proste kasutama. Eestis ju ni
> i palju ilusaid vabu naisi igal pool.

Sa juhm lehm tee omale selgeks mõisted "suurem", "väiksem" ja "võrdne". Neid õpitakse algklassides. Võimalik, et hälvikute erikoolides mitte - siis on see sul vahele jäänud. Seda teemat leierdatakse siin regulaarsemalt kui su päevad käivad: noori mehi on Eestis rohkem kui naisi. Ja sina pole ikka veel aru saanud.
Ja kui hirmus õppimine (need kolm mõistet) sind liiast ära ei kurna, siis tee omale veel üks asi selgeks: lolli arvamus ei lähe mitte kellelegi korda!
 
Agnes 02. august 2012, kl 22.57
Issand jumal, Karl Kindermacher, kõik ikka korras sul või? Muidu selline viisakas ja tasakaalukas....sa pead vist toda asutust ise külastama :))
Karl Kindermacher 02. august 2012, kl 23.00
Ei, Agnes, ma ei ole Issand Jumal. Aga kui soovid, võid mind jumaldada küll :)
 
HS 02. august 2012, kl 23.04
Karl Kindermacher

Millest selline reaktsioon? Käid ise ka prostides ja seetõttu? Ega mina süüdi pole, et sa naistelt seksi ei saa. Asjalikud ja naistele atraktiivsed mehed võivad Eestis iga nädal erineva uue ilusa noore naisega seksida. Eestis meestel elu ikka väga lihtne.

Peab eriline luuser olema, kui Eestis seksiks naisi ei leita ja peab sellise asja eest maksma. Kui ilma maksmata ei saa, siis järelikult mees polegi üldse väärt seda, et oma riist mõne naise sisse toppida.

Ma tegin siiski selle teema pigem naiste käest uurimiseks, et kas ka nemad suhtuvad põlastavalt meestesse, kes peavad seksi raha eest ostma. Ennast puudutatuna tundnud mehed läksid aga pöördesse ja reageerisid valulikult.

Mehed, kui te ilma rahata naistelt seksi ei saa, siis mõtelge sellele, et ehk te ei olegi väärt üldse oma riista mõne naise sisse toppima. Väärt meestel jooksevad naised ise järel ja tahavad voodisse ronida. :)
Karl Kindermacher 02. august 2012, kl 23.07
No näed! Mis ma ütlesin: sa ei saa muhvigi aru. Loe veel korra läbi ja ära ehita oma teooriaid.
 
Agnes 02. august 2012, kl 23.14
K.Kindermacher,
Sa oled väga lahke, tänan, aga ma siiski piirdun lihtsalt sümpaatiaga :)
 
Talib 02. august 2012, kl 23.14
.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Talib 29.04.2013 10.49.
 
:) 02. august 2012, kl 23.18
Jälle üks tototaja standard teema, mehi on räigelt palju ja ilusatele meestele jooksevad naised ise riista otsa jne.

Saad sa aru, et naisi on oluliselt vähem, ning lisaks veel ei ole kõik mehed ilusad/atraktiivsed. Selliseid ilueedisi kes oma tahtmisi naisi saavad on vbl 5%. Seegi veel hästi.

Aga...kõik mehed tahavad seksi, ning kes viitsib aastaid oodata ja loota et vbl kusagil kunagi midagi näkkab.

Ise ma küll prostides käinud pole, aga tutvusringkonnas, need kes käivad, on pigem matsod, ja rahabossid, mitte luuserid. Mis on iseenesest huvitav nähtus.
 
HS 02. august 2012, kl 23.29
to :)

Mis tototaja? Ei saa aru.

"Aga...kõik mehed tahavad seksi, ning kes viitsib aastaid oodata ja loota et vbl kusagil kunagi midagi näkkab."

Aga selline mees, kes peab aasta ootama ja üritama seksi saada, selline ehk polegi üldse väärt, et mõni naine temaga seksiks? Hale ju.

Seksiks kõlbulikel meestel küll pole seda probleemi, et naised ei anna. Naised ise ronivad neile voodisse.

to Talib

Kui naised ise mehehel järel jooksevad ja üritavad sebida, siis kuidas see mehele maksab suurt raha? Suuremat, kui prostides käimine?

Nagu ma olen mitu korda ütelnud, mehed, kes peavad seksi eest maksma, ehk polegi väärt oma riista mõne naise sisse toppimist. Ega looduses ka jäävad kehvematel isastel geenid edasi andmata ja sugu teevad asjalikumad isased.
Karl Kindermacher 02. august 2012, kl 23.39
Ära nüüd oma hargivahet üle tähtsusta. Kah mul preemia parimatele :P
Katsu parem oma ajud üles otsida, sest kui naise IQ on kumminuku omaga võrdväärne, siis pole ta ise sellest nukust ka eriti parem. Lihtsalt üks abivahend seemnepurske saavutamiseks.
 
:) 02. august 2012, kl 23.41
sa tototaja ei saa vist ikka millesti aru ja oled oma väikses maailmas kinni.

Saad sa sellest aru, et naisi on oluliselt vähem kui mehi, mis iseenesest juba garanteerib selle et mehed peavad prostides käima.

"Aga selline mees, kes peab aasta ootama ja üritama seksi saada, selline ehk polegi üldse väärt, et mõni naine temaga seksiks? Hale ju."

Miks see peaks hale olema.
Keegi ei saa ise oma välimust valida, tuleb leppida sellega mida loodus on andnud.
Minu arust on täiesti norm kui mehed prostides käivad, miks peaks seks olema ainult naiste privileeg. Suht haige mõtlemine, et kui meestele pole loodusepoolt midagi head antud, siis võiks asja veel hullemaks teha sellega et nende elust üks väheseid rõõme ära võtta.


"Kui naised ise mehehel järel jooksevad ja üritavad sebida, siis kuidas see mehele maksab suurt raha? "
Kas sa saad aru, et selliseid mehi, kellel naised ise järel jooksevad on vbl 5%, kui sedagi.
mida ülejäänud 95% peaks tegema?
Eirama üht kõige ürgsemat ja põhilist vajadust, lihtsalt selle pärast ,et mõnele mammile see ei meeldi?

Minu pärast võiks prostitutsioon lausa legaalne olla, odav ja kõigile kättesaadav. Kindlasti jääks siis ka vägistamisi, ja igasugu muud kuritegeod sooritamata. Seksinäljas mehed muutuvad agressiivseks ja vägivaldseks. Kui on valida kas hoida neid seksinäljas ning vägivaldsetena, või lasta neil väikse summa eest maha rahuneda ning pingetest lahti saada, siis ...ma ei näe selles mingit probleemi.
 
alu 02. august 2012, kl 23.41
HS,

ole natuke optimistlikum-sugu jääb edasi andmata meestel renstlist ja neil, kes isegi odava prosti panemist kinni ei jõua maksta. paljud ylejäänutest loovad pysisuhteid, annavad edasi sugu ja lõpetavad renstlis. asjalik isane-seniks kuniks.
yldiselt kõlab su ridade ja mõtete vahelt pettumus mõne isase suhtumise yle. ja see oli, et pigem paneb ta mõnd litsi, kui loob mingeidki suhteid eelarvamustega naisega, kelle arusaamise järgi on olemas ainult tema õigus.

alandav, eksole?

aga ilusti said vähemalt paika pandud naistekasse teemat pystitama:)
 
prostamool u´uno 02. august 2012, kl 23.48
ma olen kogenud väga kõrge eetikaga mehi, kellel ei lähe üldse suvalise prosti peale kõvaks
 
prostamool u´uno 02. august 2012, kl 23.50
aga see on natuke kurb
Karl Kindermacher 02. august 2012, kl 23.50
:) Kirjutas:
-------------------------------------------------------

> Kas sa saad aru, et selliseid me
> hi, kellel naised ise järel jooksevad on vbl 5%, k
> ui sedagi.
> mida ülejäänud 95% peaks tegema?

Näed ju, et see on talle liiga keeruline. 5 ja 95. ja siis veel mingi imelik mullikestega kriips seal. Milleks?
 
Talib 02. august 2012, kl 23.53
.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Talib 29.04.2013 10.49.
 
HS 03. august 2012, kl 00.23
to :)

"sa tototaja ei saa vist ikka millesti aru ja oled oma väikses maailmas kinni."

Ei saa aru, miks ma tototaja olen. Millest sa räägid? Mida sa minu maailmast tead?

"Keegi ei saa ise oma välimust valida, tuleb leppida sellega mida loodus on andnud."

Ega ka kõik naised pole missideks loodud, kuid kui nad ikka seksi tahavad, küll leiavad. Miks peaks meestega teisi olema? Meestel veel eriti lihtne Eestis, mis on paradiisiks meestele. Kõik ööklubid ja tänavad ilusaid saledaid naisi täis. Iga nädal seksi erinevaga kena naisega, kui ainult piisavalt mees oled. Mul tunne, et hakka või lesbiks. :)

"Kas sa saad aru, et selliseid mehi, kellel naised ise järel jooksevad on vbl 5%, kui sedagi.
mida ülejäänud 95% peaks tegema?"

Kas 95% vabadest naistest on ilma seksita? Kui ainult 5% meestest saavad endale lubada seksi ilma selle eest maksmata, need mehed vaevalt jõuavad kõiki vallalisi naisi ära rahuldada, keda on meil Eestis palju. :) 95% meestets ju seksi ei saa, nad peavad selle eest maksma, nagu sa väidad.

"Minu pärast võiks prostitutsioon lausa legaalne olla"

Eks nii loodavad veel teised mehed ka, sellised, kes isegi Eestis ei suuda naist voodisse saada.

Üldiselt ma arvan, et see on ikka mehes kinni, kui ta seksi ei saa ilma selle eest maksmata. Mehed peavad vaatama omast klassist naisi, mitte üle om ataseme hüppama. Kui naised ikka ööklubis vedu ei võta, siis tuleb teistsugustele naistele läheneda, mitte nendele kõige ilusamatele, saledamatele ja pringimatele. Kui ka keskmikud naised vedu ei võta, siis tuleb latti veel alla lasta. Järelikult see ongi mehe tase ja peab sarnase tasemega naisi vaatama.

Ilusad naised ööklubis las jäävad tegijatele meestele. Mingid nohkarid muidugi võivad arvata, et nood mehed peavad julmalt pappi välja käima ilusa naise klubist voodisse saamiseks. Ka ilusad naised jooksevad teatud meestel järel. Täiesti ilma rahata, muide.

Seega, mehed, kõigepealt laske latt alla, et vastaks ikka teie tasemele.
 
Robi 03. august 2012, kl 00.32
Minule meeldib vaheldus.
Seks uue, noore ja kena partneriga on minu jaoks erutav. Sel eesmärgil oman kontot venekeelses tutvumisportaalis ja 100 € olen saanud voodisse missimõõtu tibisid.
See on sama, et sööd kodus kartulit ja kotletti nädal aega ja siis äkki tahaks pitsat.
Oma naist põrutan ka jõudumööda.
Olen pigem rikas kui vaene (kuus teenin ca 2000 € kätte).
 
alu 03. august 2012, kl 00.36
"Üldiselt ma arvan, et see on ikka mehes kinni, kui ta seksi ei saa ilma selle eest maksmata."

mõni mees saab lihtsalt aru, et tasuta lõunaid pole samal ajal, kui enamus naised eeldavad, et neile tehakse välja..

aga mis siin ikka vaielda. augusti tähistaevas on tähti täis nagu naiste nõuandeid lattide kohta, mis peamiselt puudutavad nende endi omi. häda siis, kui mõni mees ostab seksi kohe välja selle asemel, et see liisingusse võtta:)
 
nii on jah 03. august 2012, kl 00.45
Mõni seisab ise ka püsti. Ei pea kogu aeg ke.ppima.
 
st omadel jalgadel 03. august 2012, kl 00.49
Kepin oma mehega palju. Väljastpoolt võtta ei ole vajadust. Veel vähem et keegi võõras kepi eest püsti hoiaks.
 
:) 03. august 2012, kl 00.54
"Ega ka kõik naised pole missideks loodud, kuid kui nad ikka seksi tahavad, küll leiavad. Miks peaks meestega teisi olema?"

Sest naised ei seksi meestega kes neile ei meeldi, mehed aga küll.

meeste maailmas ongi nii, et 5-10% meestest rahuldab 90% naistest.

Kuna meestel on niipalju kõrgem seksivajadus, ning nõudmised oluliselt madalamad, saavad ka keskmised ning vähe inetumad naised endale seda 5%'st eliit matshomeest lubada. Naised saavad valida, ning nad ei vali keskmist või alla keskmise mehi, isegi kui nad ise on keskmised või alla selle.
Aga paraku...ongi enamus mehi keskmised või alla keskmise.

Sina oled naine...40+, tototaja ühesõnaga, ning sa ei tea meeste seksisaamistest mitte midagi.


"need mehed vaevalt jõuavad kõiki vallalisi naisi ära rahuldada, keda on meil Eestis palju."

Paraku on ka see väide vägagi vale, enamus naisi on juba 20dateks hõivatud. vähesed kes 25selt veel vallalised, ja kui on ,siis tõenäoliselt oma vabast tahtest, kuna ei otsigi mehi.


"Meestel veel eriti lihtne Eestis, mis on paradiisiks meestele. Kõik ööklubid ja tänavad ilusaid saledaid naisi täis"

Eestis, on hoopis vastupidi.
Eesti on naiste ja seksi leidmise kohapealt üks hullemaid kohti üldse.
Naisi on vähe, ning need vähesed naised teavad oma väärtust. Eesti elatustase on madal, palgad kehvad, kuid naised eeldavad ning nõuavad et eesti mehed oleks majanduslikult samal tasemel nt soome meestega.


Eestis on noored mehed seksi leidmisega umbes sama pulgapeal nagu 55+ naine.

Sellepärast kehtibki eestis ning ka mujal maailmas topeltstandard, et kui naisel on palju partnereid, on ta li*s, ja kui mehel, siis on ta tegija, matso, tõeline mees.

Naistele ei valmista seksi saamine absoluutselt mingit probleemi....sest isegi kõige inetumale paksule vanale mammile maksavad noored mehed peale, et seksi saada. Kui lihtsalt siis veel noor paks mammi seksi saab, kui raha ei küsi. Ja kui lihtsalt saab seksi veel tavaline, keskmine naine.

Enamike meeste jaoks, on naise ära sebimine tükk tööd, mis sisaldab hulganisti aja ning raha kulutamist, tohutult korvisaamisi ning ära ütlemisi, ning üldse mitmeid kuid naiste järel jooksmist.
Sellepärast teised mehed ka seda nö hindavad, kui mõni sookaaslane lõpuks mõne naisega voodisse sai, see on ju saavutus. Pika töö vili.

Ning seda pikka ja kulukat tööd, ei viitsigi paljud mehed teha, vaid lõikavad väikse summaga otse asjani, prostide juures
 
saade 03. august 2012, kl 01.19
Selle kohta oli ükskord üks saade ka. Tehti eksperiment, kus kena naine küsis meestelt, et kas nad oleks nõus temaga magama, siis 95% oli valmis kohe voodi minema.
Kui aga mees küsis naistelt sama küsimuse, siis pigem 95% saatis perse.

Ja meeste puhul loeb seksis kvantiteet rohkem kui kvaliteet, sama ei saa rääkida naiste kohta.
 
HS 03. august 2012, kl 01.20
to :)

"Sina oled naine...40+, tototaja ühesõnaga, ning sa ei tea meeste seksisaamistest mitte midagi."

Huvitav, enda teada olen ma ikka alla 30-ne.

Mees on mul 31, olen temaga sellel teemal rääkinud. Tema ütles, et tema ei saa aru, miks mehed prostide juurde raha veavad. Kui tema noorem ja vaba mees oli, siis temal küll polnud probleemi lihtsalt seksiks kenade naiste saamisega. Ütles, et isegi jooke ei pidanud klubis naistele välja käristama.

Minu mees ei tundnud nooremana mingit raskust erinevaid naisi üheks ööks voodis proovida ja rahakotile ka ei hakanud. Ma pean oma mehele lausa seda nalja rääkima, kuidas meestel seksi saamine ilma selle eest maksmata on nii haruldane asi, et tuleb lausa aastaid oodata ja otsida. Sest nagu näha, minu mees ka ei tea, kuidas meestel tegelikult seksi saamine käib. Ta vist polegi meessoost. :)
 
lol 03. august 2012, kl 01.28
Su oma mehikene võib rääkida teab mida, tõestada ei suuda ta midagi. Ja nähes kuidas sa reageerid ja arvad meestest, kes käivad litsides, siis oma mees sul parem ütleb sulle sobiva vastuse, mitte tõe.
Minge koos mehega välja ja lase tal sinu silmade all kedagi voodi ära rääkida.
Ei mina usu, et ta hakkam saab.
 
:) 03. august 2012, kl 01.33
"Selle kohta oli ükskord üks saade ka. Tehti eksperiment, kus kena naine küsis meestelt, et kas nad oleks nõus temaga magama, siis 95% oli valmis kohe voodi minema.
Kui aga mees küsis naistelt sama küsimuse, siis pigem 95% saatis perse.
"
Jep, ja täpselt seda sama näeb ka igapäeva elus kõikjal. Eriti hästi tuli see välja sõjaväes käies, kui olid külastuspäevad. A-la 80% meestest olid vallalised, mõndadel naised kusagil kaugel eemal, ning mingi 10% oli neid, ilueedisi, kellel käis poole tunniste vahedega 5 naist ja rohkemgi.


Reaalsus on see, et keskmine naine saab seksi siis kui ise tahab, ning seega kui ta palju ringi tõmbab saab li*i maine külge.
Keskmine mees aga peab vähemal paar kolm kuud pappi välja kõhima, sebima ja otsima, enne kui midagi kusagil trehvab. Sellest ka meeste jaoks positiivne tegija maine kui naisi saavad

"Tema ütles, et tema ei saa aru, miks mehed prostide juurde raha veavad. Kui tema noorem ja vaba mees oli, siis temal küll polnud probleemi lihtsalt seksiks kenade naiste saamisega. "

No ilmselgelt pole ta siis keskmine mees, vaid see 5% matso, kellele loodusepoolt kuhjaga ka antud. Vedas tal siis.

Ning see omakorda tõestab veelkord, et naised valivad ikka kõige ilusamad mehed.
 
to HS 03. august 2012, kl 01.39
Ja kuidas sinu mehel praegu sinuga seksides lood on, kas ikka seksite piisavalt?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!