Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Ülemusel on 1000 hiilgavat ideed päevas!
 
Kukur 17. august 2012, kl 16.32
Alguses lubati, et saan alates järgmise aasta märtsist tööle lisa ja siis õnneks ka palgale. Ülesanne ise ei ole just keeruline, aga natuke on vaja süsteemiga tutvuda. Olin muidugi juba nõus, mida mul kaotada.
Nüüd teavitati mind asjaolust, et mu praeguse töö maht muutub väiksemaks ja midagi pole parata, aga õnneks saan ju selle praeguse palga siis jälle kui märts kätte jõuab. Olin nõus, mis mul ikka parata.
Nüüd järgmine geniaalsus, mulle lubati, et kuna tööd on vähem ja pole päris täiskoht, siis võin ka vähem tööl käia ajaliselt, aga probleem on selles, et tegelikult peaksin kuni märtsini ikkagi uut ametit harjutama ja seda muidugi ikka selleks, et endal siis kergem. Ühesõnaga harjutan palgata nii veidi üle poole aasta. Töötunnid jäävad samaks, palk oliliselt väiksem.

Täiesti masendav, palk on iseenesest normaalne ja ära minna ei taha. Kurb on see, et inimesega saab niimoodi mängida.

Ma tean küll, et nüüd kindlasti hakkate mind siunama, et ise ole loll, aga mis valikut mul veel üldse oleks. Ei ole just pugeja, aga ega ju ülemustega vastuollu sattuda poleks ka vaeva väärt.
Karl Kindermacher 17. august 2012, kl 17.00
Pisut segane lugu. Sa pole rahul sellega, et palka ei tõsteta, kuna töömaht ei kasva. Virised väikse palga üle, aga ära minna ka ei taha, sest see (väike!) palk on igati normaalne. Nii või?
 
Kukur 17. august 2012, kl 17.14
Ei ole öelnud, et palk väike on. Ütlesin, et läheb väiksemaks.
 
poiss5 17. august 2012, kl 17.17
Äkki on su palgal mingi seos su tootlikkusega? Kui rahas mõõdetav tootlikkus ei suurene, siis pole ka mõtet sulle rohkem palka maksta.
Karl Kindermacher 17. august 2012, kl 19.37
Ei, jutt oli ikka töömahtudest niipalju kui mina aru sain.
 
poiss5 18. august 2012, kl 10.39
Sel juhul on tootlikkusega seotud töömaht. Näib et firmal on raskusi toodangu realiseerimisega. Ma ei tea millega nad tegelevad aga sel juhul on teil kõige rohkem tegemata tööd turustamises. Pakud äkki abikätt ja nõustud väikese töömahu kõrvalt tegelema ka uute ostjate leidmisega pärast väikest väljaõpet muidugi?

Isegi kui asi pole turustamises on firmal probleem. See tähendab et sinul on ka probleem. Ja sa võid olla kas osa lahendusest (pakun otsima lisatulu), osa probleemist (nõuan firmale kulu st endale palka juurde. või lahkun firmast) või osa maastikust (lähen peale tööd koju ja ei tee midagi)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!