Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Defineerime kahekümpist...
 
:D 06. september 2012, kl 09.32
kahekümpine on inimene, kes alles oma elu alustab. alustades seda delfi naisteka feministi nurgakeses, on selge, kuhu ta oma eluga jõuab :D

kahekümpistest üldiselt, mitte sellest peldikuseina kakaplätserdisest, siis kenad ja tasemel kahekümpised on:
targad, loovad, andekad ja isiksused, kes ei allu ej vanema generatsiooni mõjutustele ega ka riigi manipulatsioonidele. nad on puhtad kujud, kes on saanud terve oma elu vabal eestimaal elada. neid ei kummita mineviku mustad varjud ja ei pimesta tuleviku ere ja võimas päike. nad on kahe jalaga maapeal ja nad on nii ilusad!

aga see kakskümpi, kes siin räuskab, sellele ei oska mingit definitsiooni anda, kui peldikuseina kakapläkerdis. no tuleb selline ninetus kohe meelde :D
noored, kenad ja teotahtelised inimesed. neil puud
 
Täpitriin 06. september 2012, kl 09.35
Khm, pea murdmist kui palju, ... aga kui üldse ei loeks. Nüüd, kus ma tean, kes ta on ja tema pahameele põhjust, pole ju suuremat mõtet temaga arutellu laskuda. Las räägib omaette, kui soovib, mina olen kõik öelnud.
Talib, äitah meelitamast, aga usu või ei, ma tean sinust veel vähem.
 
kahekümpine 06. september 2012, kl 10.24
mitmenimeline, sinu postitus lausa jahmatab... Õige see on, et olen pidanud kõike ise tegema, kogema, mõistma. Suunamist on vaid pereväliselt ja väga karmilt üürikesel ajal teismeeas, mille eest olen ülimalt tänulik. Võib-olla tänu sellele vähesele kuid karmile välisele jõule ma nii südikas olengi.

Tegelikult ma ei tahaks olla paksu nahaga teerull, kes kõigest üle sõidab ja miski teda ei kõiguta. Olen selline olnud ja minu psüühikale see hästi ei mõjunud. Hetkel täiesti ebastabiilne ja äärmusest äärmusesse oma "mina" otsiv seesmiselt nõrk kuid samas karm lõvi, kes paksust ja vedelast läbi murrab. Hoolimata elu vastulöökidest.
 
kahekümpine 06. september 2012, kl 10.27
Ja Täpitriin, kes on üldse konkreetselt sinu arvamust küsinud, et nii ninakalt väljud? Minu jaoks pole sa kunagi sümpatiseerinud oma püüdliku keerukusega ja seetõttu olen diskussioonist sinuga teadlikult ja tahtlikult eemale hoidnud.
 
kahekümpine 06. september 2012, kl 10.31
Seda viimast postitust lugedes arvasin, et räägid minust, aga ilmselt mitte. Pardon!
 
Agnes 06. september 2012, kl 10.54
kahekympine,
tegelikult ei huvita eriti kedagi ei sinu raske lapsepõlv, vaevaline koolitee, ega väited, et päris elus oled õrna hingega hästi käituv kiizu :)
Ära nii tõsiselt seda teemat ka võta :)

Täpitriin ei saa tõepoolest olla iialgi võrdselt "sümpaatne" sinuga :) Tema perfektne sõnastus võib küll olla kuiv ja igav, kuid tema jutus on mõte ja enda heaks väljendamiseks ei pea olema insener :))
 
Täpitriin kahekümpisele 06. september 2012, kl 11.40
Ma ei rääkinud sinust, aga hea on teada su seisukohta, kuigi su pidev kaitseasend ja eneseõigustus kummastab. Kui ma iga endakohase kommentaari üle analüüsi teeksin, igaks juhuks salvaksin, kas on mõtet või mitte, ma läheks hulluks. Mõni lausekatke on mõttekam lihtsalt kõrvust mööda lasta ja võtta seda kui üht paljudest arvamustest.
 
moraal 06. september 2012, kl 11.51
kahekümpine,
kui sa nii jätkad- oled varsti Täpilise koopia, kes igas "kismateemas" kohe kohal on ja sõna võtab. ta ei ole hea õpetaja. siin on palju toredaid, siiraid ja väärikaid kirjutajaid kellest eeskuju võtta ja provotseerivatest teemades nemad ei osale või oskavad huumoriga asja lõpetada, et kellelgi pole tahtmist rohkem nokkida.
sina tahtsid muuta Anja-Nanjat, keegi tahtis muuta sind, üks muuta soovimine kõik, kas seda on vaja? see ju mõttetu tegevus.
 
kahekümpine 06. september 2012, kl 17.25
Ega ma nüüd igale provokaatorile ka ei vasta, minu arust asi nii hull ei ole, kui mõni siin serveerib. Õigustamise koha pealt tean ma selle mõttetust, kuid kes seda keelata saab ja kas peabki? Mind häirivad sellised mõttetud tõmblemised ja aeg-ajalt näitan seda välja ka mõne eriti mahlase faktiga oma elust ja saavutustest. Mis selles siis nii halba on? Kui võtta õigluse seisukohalt, siis nahhui nad tulevad minu õue peale kaklema! Seda võtke ka kuidas tahate, väga ei koti :)
 
kahekümpine 06. september 2012, kl 17.36
Agnes, Täpitriinu erilist püüdlikkust on siiski näha tema sõnastuse apsudest ja ega ma selle pärast ei norikski, pole eriline grammar-nazi. Kuid sellised vead panevad tahes tahtmata muigama, et näe, püüa mis sa püüad...

moraal, sul on õigus, kedagi siin muuta pole mõtet. Oma arvamust aga avaldada kavatsen edasi ja seda ausalt ja otse. Kuigi ma kriitikat ka hinge võtan, siis olen siiski valinud selle tee, muidu ju ei saakski teada, kuidas tegelik mina teistele mõjub ja end parandada oleks kedagi teist teeseldes võimatu!

Ise ma tunnen, et tänu kriitikale ma pidevalt arenen, muutun paremaks inimeseks, mis siis, et see haiget teeb vahetevahel. Neelan alla ja olen tugevam!
 
primadonna 06. september 2012, kl 17.53
kahekümpine,
tubli tüdruk, neelad alla, et poleks raseduseohtu:D aga muidu jah, soovitan kõiksugu foorumeid mitte ülearu tõsiselt võtta. sest vaevalt sa tahaksid 4-kümpisena avastada, et oled muutunud täpitriinu-taoliseks kuivikuks, kelle elu suursündmusteks on virtuaalsed fantaasiad seoses võhivõõraste inimestega, keda pole elu sees näinudki.
muide, kui täpiline präänik üritaks sinu armastatule netis püksi pugeda (mis siis, et ebaõnnestunult), oleks ta vast sinu jaoks veelgi ebasümpaatsem;p
 
kahekümpine 06. september 2012, kl 17.57
No kuivik pole mu eesmärk jah. Samuti mitte mingi snoobilik "ärapanija". Pole üldse eesmärki... Las ta olla.

Irf, primadonna, mida veel teada ei saa...
 
hmh to primadonna 06. september 2012, kl 18.16
avalik koht ja uudizhimu tapab, kus ta kellele püksi üritas pugeda, kui juba see saladus jutuks tuli? mis siin salata, eks me kõik vahel armastame klatši ;)
lugeda saab seda?
 
mhm 06. september 2012, kl 20.36
primadonna ei suuda ikka olla. täpiline ammu kadunud. mina tema asemel teeks sulle tagasi igal võimalusel
 
fakte! 06. september 2012, kl 21.24
jah, mis te vanad luuad seda tolmu niisama üles keerutate, andke midagi mahlasemat lugeda.
 
.. 06. september 2012, kl 21.51
ei tea kas on ikka luuad, äkki on vanad pässid:)
 
Agnes 06. september 2012, kl 22.04
Kahtlustan, et paranoia käes vaevlejad hoopis. Mingid sundmõtted ja pettekujutelmad, nagu hullumaja palat :)) Värbavad siin uusi patsiente ;)
Karl Kindermacher 06. september 2012, kl 22.42
Agnes Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Värbavad siin uusi patsiente ;)

Neljandat kätt vaja ...
 
alu 06. september 2012, kl 23.51
vot on jama eksole. kahekümpine lihtsalt tuli ja on ning tee mis tahad, samas kui mõni muutub ajaga täpiliseks ja ikka nagu õieti pole teda. shittt happens.

ilmselt polegi eriti vahet milline see tiba ropu suuga neiu just täpselt ja tegelikult on. mitmenimeline on avanud yhe tahu, mis pakub lugemist ja äratundmist teemaalusele endale. ju ta siis selline ongi, või tahaks olla. igaljuhul on ta olemas, ehkki ise väitis millalgi, et pole. siin saab talle kylge mõelda nii suuri tisse, kui yldse nende puudumist või asendada kogu komplekti voltidega hoopis seljal. vastavalt tujudele ja päeva kannatustele-iga päevaga ju vanemaks. milline imeline maailm-kahekümpine kauge aeg.
 
to alu 07. september 2012, kl 09.38
See vaid sinu arvamus, et täpilist pole. Teema küll kahekümpisest, aga peaaegu igas kommentaaris on ka temast juttu, sa isegi lükkisid ta jälle sisse. Tühjast kohast ei räägita. Teda võib vihata, aga külmaks ta ei jäta.
 
alu 07. september 2012, kl 12.09
ei liha ega kala. ja midagi enamat siit aastate pikkuselt tulnud pole. samas nii pyydlik, mõistukeelt ajav, järje- ja põhimõttekindel, kuid ikkagi igav nagu heinapall. kahekümpist on aga kõik mutid agaralt vihkama hakanud ja isegi ydini tolereeriv Agnes ei suuda erapooletuks jääda. aga arusaadav-vanus koos yksildase sygisega pressib temalgi peale. aga see pole võrreldav siiski selle vimmaga, mis on neil, kel lootusetu ylekaal kõigele muule kaalu juurde virutab.
 
Täpitriin alule 07. september 2012, kl 12.12
Ma poleks selliseid sõnu sinu suust julgenud isegi loota, nii tunnustav pole sa ammu olnud. Kas tuleks kirjutada see mõnede vabade päevade arvele või lihtsalt mõni kordaminek reaalis.
 
alu 07. september 2012, kl 12.18
ei, ma jäin vahepeal lihtsalt vanaks. nyyd olen täielik päss ja võin täiesti vabalt, sundimatult, erapooletult ning omakasupyydmatult kaitsta ka neid, kes mind vanaks peavad.
 
primadonna 07. september 2012, kl 12.31
njah, ka pea ümber ühetooniliselt pinisevat sääske võib vihata ja külmaks ta ei jäta. aga mingit sädet, originaalset mõtlemist, südantsoojendavat huumorit sellest aastatepikkusest pininast ju välja ei kooru. heinapalli najal saab vähemalt sutsaka keppi teha ja hiljem pistab mõni pudulojus selle heina pintslisse. aga täpitriinu elukauged heietused ja käibetõdede korrutamised tekitavad kahtluse, et klaviatuur on roboti või kogemata elustunud muumia kätte sattunud.

kahekümpist on ju hea vihata kasvõi tema pseudonüümi tõttu. kes ikka viitsiks teha teemat näiteks "kuuekümpise" kohta. ega sinagi, alu, selle peale tuld võtaks:p
 
alu 07. september 2012, kl 12.41
aga võib ju vaid õnne tänada, kui kellegi elukauge heietus enda omaga ei haaku. või kipub vaikselt haakuma hakkavat? käibetõed kipuvad vanusega syvenema, ylejäänud saatusekaaslaste omadega haakuma-naistel ses vallas juttu jagub ju igaveseks..

seda minagi, et personaalse teema ära teeninul on hea pseudonyym. kauge ja kättesaamatu nagu igaveseks kadunud lapsepõlv või tulemata jäänud suvi. ja kui ta rsk veel irvitab kah kusagilt tundmatusest, siis on ikka nii mõnelgu mutil jama maja kyll koos niigi nadi enesekindlusega.
 
keegi 07. september 2012, kl 12.44
to primadonna, :DDD :))))
sry naeran nii et tilgad püksis, see oli hea :))))
ei tohi nii, lõuna pole veel läbigi ;)
 
primadonna 07. september 2012, kl 13.50
alu,
saatusekaaslased mis mõttes? eks sinagi jõuad mingil hetkel tudiseva heietava penskari staatusesse ja kunagi saame kõik emakese maaga üheks. seega oleme kõik saatusekaaslased:p aga kui avastan, et minu maailmanägemus kasvõi õrnalt täpilist kopituselõhna peaks hakkama omandama, lahkun vabatahtlikult ja tagasivaatamata foorumist.

keegi,
väike huumor lõunaeineks polegi ju paha, vähem pakkjalgade tekkimise ohtu;D
 
keegi 07. september 2012, kl 14.09
:))) ikka :D
 
kahekümpine 07. september 2012, kl 14.51
primadonna, pane siis ikka hoolega tähele kui keegi sind kuivikuks tembeldab, siis on õige aeg udu tõmmata.

alule on varsti pehmotõrjet vaja!
 
keegi 07. september 2012, kl 14.54
fuuria arvab, et ta iga mehe unelm ja hirmus kõva eit, tühipaljas vananev ja kortsus n.ikupukk ainult. täpikal pole sinu kõrval häda essugi, ta pole nii ära trööbatud kui sina.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!