Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Naised ja pikad teksapüksid
 
mees uurimas naiste loogikat 14. september 2012, kl 08.34
Kas naised tõsimeeli arvavad, et kui nad on pikkades teksapükstes, siis ei ole nad enam väljakutsuvad, silmajäävad, seksiobjektid (võrreldes just seeliku kandmisega)?

Näiteks tsitaat ühest eilsest Delfi artiklist, õieti vist lugejakirjast-arvamusest:
"kui ma olen teksapükstes ja pluusides, kus minu kehavõlud välja ei paista ja ma ikkagi kellelegi meeldin, siis ma tean, et see on minu enda iseloomu, mitte välimuse pärast."

Tõesti või?

Mehena võin kommenteerida, et pikad teksapüksid naise jalas, vastandina seelikutele, on just väga avameelselt naise kehavõlusid ja intiimseimaidki vorme väljanäitavad, lausa esiletoovad ja rõhutavad veel! Kintsud, puusad, igal sammul liikuvad pepukumerused, esilepungitav häbemekink (sageli koos mokkade vahega) jne. Vaid paljalt pükstena kantavad viimase moe õhukesed retuusid saavad omadustelt sinna lähedale, kuid mitte päris siiski, kuna teksade lukuaugu ees olevad kanga paksendused ja alla suunduv paksem õmblus võimendavad häbemekondi ja sugumokkade õrritavat esiletungivust visuaalselt veelgi.

Seevastu seelikut (ka miniseelikut) kandes jääb enamus sellest eespoolnimetatust varjatuks, vaid kintsud ja miniseelikuga võib-olla natuke pepu alaosa on näha.

Kus on nüüd selles kõiges meie naiste endi loogika?
 
irw 14. september 2012, kl 09.48
ehk käib jutt nendest motherjeansidest- lohvakad ja kottis. Aga oled tabanud just minu loogikat. Kui käis jube retuusikandjate maha tegemine, mõtlesin kogu aeg, et kuidas need nüüd erinevad skinnyjeansidest? Et viimastel on taskud ja lukk. Ainuke erinevus ju.
 
naine 14. september 2012, kl 10.26
Teksapükstega annab ka palju ebasobivat varjata ,näit. kui jalad kõverad ja kannad alt laienevaid teksapükse ,siis ikka näha pole. Seelikuga pole mingit võimalust varjata ,kui just maani seelikuga tegemist pole.Ka muid iluvigasid annab vastava lõikega püksid valides peita või vähendada.Kõik ei käi ka superliibuvates teksades ,see rohkem teismeliste mood.
 
K. 14. september 2012, kl 10.26
no kuulge teie 2, teksadel ja teksadel on ikka vahe! ma pean silmas tegumoodi. kõik ikka ka ei kanna liibuvaid teksaseid, madala värvliga. mulle isiklikult on need ebamugavad.
 
irw to K 14. september 2012, kl 10.31
Madal värvel on ikka väga väike näitaja. Ka kõrge värvliga, kui see ligi on, näeb väga ilusti kõik vajaliku ära.
Alt laienevad teksad ei tee nüüd küll kedagi ilusamaks. See on minu arvamus muidugi.
 
naine 35+ 14. september 2012, kl 10.43
Teksade mõiste on ju nii lai . On erineva lõikega , on stretsh ja on klassikalised presendikad ,erinevalt värvitud jne.Ise küll skinny jeans teksaseid ei armasta ja ootan pikkisilmi ,millal see mood mööda läheb.
 
alfaemane 14. september 2012, kl 10.52
Oleneb ikka püksist. Mina tunnen end just eriti hästi liibuvates teksastes ehk jegginsites. Ei ole midagi seksikamat kui sinna lisada veel kõrge konts, sest kontsaga käimine paneb keha hoopis teisiti liikuma.
Tavaline klassikalise lõikega teksa on nii ja naa, mõne jalas ilus, teise jalas mitte. Kõik on kandjas kinni.
 
mees uurimas naiste loogikat 14. september 2012, kl 10.55
Tallinna suurtes kaubanduskeskustes liikudes jääb küll mulje, et vähemalt 80% teksakandjatest naistest kannavad praegu just neid üleni liibuvaid või siis lihtsalt üpris ümber kitsaid teksasid. Enamus neist ülejäänud 20% on ka peaaegu enamvähem nii ja naa, pigem sellised neutraalsemad meeste püksilõike stiilis, kuid mitte ka laiad just. Alt laiu või siis lausa kintsudest-puusadest puhevil laiu näeb ikka väga harva mõnede stiilifriikide ja hipide jalas.

Värvliga esineb praegusel kahe moevoolu üleminekuhetkel variante tõesti nii ja naa, kuid sellega seondub rohkem kõhusangade ja kükitamisel alasti perseprao või stringide eksponeerimise temaatika. Üldiselt aga siiski küll, mida kõrgem värvel on, seda paremini teksad naise üksikasjalikud häbemejooned välja voolima kipuvad. Omal ajal eelmise kõrge värvliga kitsaste teksade buumi ajastul oli cameltoe väga kuum teema. Internetis peaks praegugi leiduma veel fännisaite selle kohta. Ekstreemselt ülimadala värvliga teksad on tegelikult hargivahe osas hoopiski kõige varjavamad, siivsamad, sest enamasti nad ripuvad sealt veidi allapoole vajununa.
 
naine 35+ 14. september 2012, kl 11.05
Tegelikult sama palju ,kui teksaseid , kannan ma ka kostüümipükse ,viigipükse ,kontoripükse või kuidas keegi nimetab. Soojemal aastaajal armastan mitmekesisust :teksad , muud püksid ,seelikud ,kleidid ,kõik on kasutuses.
 
Noo 14. september 2012, kl 12.24
einoh, nüüd ei julge enam tekseid ka kanda - mida kõike mehed sealt nüüd tähele ei pane..
 
oopium. 14. september 2012, kl 12.41
teksad peavad sellised olema, et neid pikali olles jalga kisud, aga kallis mees- pesu saab ka ju kvaliteetset osta, ikka ei pea kõik rippuma. no ja kõhnema poolse inimesena midagi nagu ei ripugi.
 
alu 14. september 2012, kl 14.51
naiste jalas teksadest on tõesti silma jäänud vaid sääre otsani liibuvad-vbla käivad mingite lohvakamatega mingid tädid, vaalad või rasedad, need ei tõmba tähelepanu niiehknaa. aga jah-teema jutt on tõsi-tõepoolest ei varja liibuvad teksad midagi ja sel on kindlalt ka eesmärk meeste suhtes. väheusutav, et suht jäik ja ymber kangas naise ihule päevast päeva mugav kehakate on.
 
väkk 14. september 2012, kl 14.57
nõme pervo vanamees kes põlevate silmadega noorte naiste t...e vahib tänavail ja poodides!
 
tädi 14. september 2012, kl 15.08
Tõesti "lahe" teema. Teksapüksid - seksikuse mõõdupuu.
Karl Kindermacher 14. september 2012, kl 15.33
Kulla teemaalgataja, ära usu hülge möla ja ära püüa mõista naiste loogikat. Nii lihtne see ongi. Võta parem külmkapist paar külma õlut ja oota, millal tulevad moodi nii kitsad T-särgid, et rinnahoidja alla ei mahu. Siis on komplekt täielik.
 
mees uurimas naiste loogikat 14. september 2012, kl 16.03
väkk Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> nõme pervo vanamees kes põlevate silmadega noorte
> naiste t...e vahib tänavail ja poodides!

Kuskohas oli kirjas, et just noorte???

Okei, tegelikult kõigi ja ilma tagamõtteta, sest harilikult pärast selle pealesunnitud vaatepildi silme ette sattumist ei jõuagi enne kiiret möödumist skaneerida veel ka ülespoole, et objekti umbmäärast vanust analüüsima hakata.

Tõsi aga on see, et nii nagu siinsegi vastukaja näitel, nüüd tänapäeval peetakse naist vaatavat meest ka üldreeglina pervoks. Teisi mehi, lapsi, loomi ja midaiganesmuud vaatavad mehed on juba ammuteada pervod. Viimasel ajal nüüd ka siis naisi vaatavad mehed. Järelikult on ainult ca 1% mehi, kes pole veel pervod ehk siis see viisakate aseksuaalide kategooria.

Kuid loogiline, mida muud feministide foorumist oodata :D
 
selgituseks 14. september 2012, kl 16.40
No naiste peas küll pidev seksikuse audit ei käi möödatulevate meeste suhtes.
 
alu 14. september 2012, kl 17.42
väkk,

ole optimistlikum. noori naisi ja teksasid on liiga palju selleks, et yks vana mees jõuaks kõik yles lugeda. pilk jääb vaid parimatele, kelle hulka sa kindlasti ei kuulu:)
 
mees uurimas naiste loogikat 14. september 2012, kl 19.09
selgituseks Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> No naiste peas küll pidev seksikuse audit ei käi m
> öödatulevate meeste suhtes.

See on muide täiesti aus ja aktsepteeritav väide, igati õige loogika.

Selles osas ongi naised ja mehed juba ürgse looduse poolt erinevalt paika pandud, siin pole midagi parata, nii oli, on ja jääb. Kui ei jääks, siis sureks inimkond paraku välja. Oleks juba ammu surnud. Üks pool kahest peab ikka olema see kes esimesena tõmmet tundma hakkab. Kuidas ta siis seejärel edasi käitub, on juba homo sapiensi teema. Mõni rullnokk, kellest pole niiväga homo sapiens saanud võib muidugi siis ka liialt ohtlikuks osutuda. Nii need asjad kujunevad...

Tegelikult maru põnev oleks, kui saaks kasvõi ajutiselt üheks päevaks anda naistele vallata need tunded mida mehed tavaliselt valdavad ;)
Parajalt napsitanud naistel vist isegi tärkavad sarnased tunded, või midagi sinnapoole. Täpselt ei tea, pole võimalik mul ennast ehtsa naise ajuga ette kujutada.
 
Agnes 14. september 2012, kl 19.52
Loomulikult peaks iga naise garderoobi kuuluma ühed korralikud teksad, mille ostmisel ei maksa rahaga koonerdada.
Texad, top, pintsak, kontsad ja ehted..no see ju on kena mix, vägagigi sexikas.
Liibuvad teksad ON ülimugavad.

Autor kirjeldas liiga detailselt mida ta näeb. Ei saa ju salata, et naised vaatavad mehi ja nende figuuri samamoodi. Kombineeritud ülikond & tsärk on vaba ja kohutavalt seksikas.

Liibuvates texastes ilus puusajoon paelub ilmselt igat meest. Naised märkavad ehk muid detaile. Nt. meeste kaelad on väga erinevad ;) Ja mõni on kohe selline, millesse tahaks oma hambad lüüa :)
 
Talib 14. september 2012, kl 20.11
.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Talib 29.04.2013 10.26.
 
Agnes 14. september 2012, kl 20.19
Kärsitu mees oled, Talib.
Asjad käivad ikka ülevalt poolt allapoole. Aga sina kohe... vaene naine :/
:)
 
alu 14. september 2012, kl 20.45
teksad teksadeks samas, neid on iga naise garderoobis nagunii mitu paari. aga kui naisel on ilus pikk sirge jalg ja sobivat lyhemat kleiti pole, siis on see riidekapp ainult poole väärtusega suve mõistes. kui sedagi. peaks juba niigi selge olema, et naised kannavad pykse välja kyll.
 
bootcut 14. september 2012, kl 20.51
> Omal ajal eelmise kõrge värvliga kitsaste teksade buumi ajastul
--------------

Ei suuda ette kujutada heteroseksuaalset meest, kes oleks nii detailselt kursis naiste teksamoodide ajaloolise arenguga.
 
mürgine naine 14. september 2012, kl 21.27
Kui ikka välimuselt oled trullakas jupats naisena,siis kitsad teksad jalas väga kenad ei ole.
 
mees uurimas naiste loogikat 14. september 2012, kl 21.45
bootcut Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> > Omal ajal eelmise kõrge värvliga kitsaste teksad
> e buumi ajastul
> --------------
> Ei suuda
> ette kujutada heteroseksuaalset meest, kes oleks n
> ii detailselt kursis naiste teksamoodide ajaloolis
> e arenguga.

Aastal 1974 istusime pea poolte oma klassi poistega samasugusel soojal septembrikuul pärast kooli koduteel Harju tänaval haljasala äärse kivirinnatise peal ja passisime mööduvate kitsastesse jäikadesse puuvill-teksadesse pakitud naiste-noorikute ülimalt trimmi veetud pepusid, hargivahesid ja eriti muidugi toda eesmist kolmnurka. Me teadsime täpselt kuidas see keskmine õmblus teksadel naiste keha suhtes kõige vingemalt käitub, me olime kursis teksade erinevate lõigetega ja tegumoodidega. Klassivennal oli kaasas ka tolle aja korralik fotokas Zenit ning salamisi teise poisi kaenlaalt sai ka need hetked jäädvustatud, valdavalt suures plaanis veel. Pärast kodus ise käsitsi ilmutasime filmirulli, seejärel pildid ja mõned neist on vist isegi alles kusagil praegu. Olid ajad...
 
alu 14. september 2012, kl 22.46
ilmselt polnud isegi selle nõukaaegse moe parimadki kätte saadud teksapaarid võrreldavad selle comfordiga, mida pakuvad nyydsed. polnud sel ajal mingeid streche ega õhukest teksakangast, oli tõesti vaid robustne tööriie, mis oli kultus omaette seoses defitsiidiga.
nagu veic haige lugu samas selle õmbluse ja sisse soonimisega jalge vahelt samas ikka kyll. käisid ise kah munad tihkelt pykste vahele surutuna ja oli mõnus või?
 
Potsataja. 14. september 2012, kl 22.58
Iga naine naudib positiivset tähelepanu.Ja kui on ilusad jalad ja kena tagumik,siis miks mitte kanda ülimalt liibuvaid teksasid,kus nn kõik kehakumerused esiletungivalt näha on.Sealjuures ei pea ma silmas neid naisi,kes kannavad number või mitu väiksemaid riideid,see lihtsalt ei ole silmale ilus ja vaevalt nüüd piinavalt soonivad teksad (Nn oaefektiga siis:))mõnusad ja mugavad on.Mulle isiklikult meeldib väga käia teksadega,mis rõhutavad figuuri.Ja riietusega näitame ka iseloomu,seega polegi siin mingit loogikat,lihtsalt pliiatsist välja imetud teema:)
 
mees uurimas naiste loogikat 14. september 2012, kl 23.05
alu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> nagu veic haige lugu samas selle
> õmbluse ja sisse soonimisega jalge vahelt samas i
> kka kyll. käisid ise kah munad tihkelt pykste vahe
> le surutuna ja oli mõnus või?

Aga just täpselt niimoodi see oligi siis! Kes mäletab see mäletab... Poistel samasugused ülikitsad (ning absoluutselt venimatud jäigad) puuvillteksad (paar aastat hiljem juba ka velvetid, kuid needki ikka maksimaalselt ümber) mida õnnestus veel hädavaevu jalga tirida, ennast vääneldes. See kitsus oli muidugi ainult ülevaltpoolt, värvlist põlvedeni. Edasi allserva välja läks aga hiigellaiaks see tollane säärelõige. Vaadake tolleaegseid meie pop-bändide tv-salvestusi, neilt peaks ka näha olema. Ja olidki meeste asjad siis ka esile vormitud kõik ja ükshaaval. Ei vaadanud nagu keegi imelikult seda (vist... sest ma ei mäleta absoluutselt mida tüdrukud siis meist mõtlesid-arvasid ja ega nad vist ei kippunud ka enda arvamust kõva häälega avaldama). No ja loomulikult me kõik poisid pidime instinktiivselt just sedamoodi riietuma, trend nõudis! Mäletan nagu, et istuda oli veidi ebamugav küll, kuid muidu oli tunne päris mõnus, kõik püsis hästi ühe koha peal paigal, ei hüpanud käies-joostes ringi :)
 
alu 14. september 2012, kl 23.17
ei hyppa nad praegugi käies joostes ringi-ei kanna kah muidugi teksasid, mis ripuvad põlvedeni või kus taskutesse saaks käed kyynarnukkideni suruda:)

aga noh-inimesed on erinevad. vaatan loomulikult kah liibuvat teksatagumikku, kõnnakul kahele poole kõikuvat vööjoont eest aga selle teema peale tekkis mõte, et jah, mõni naine võib nyyd kyll loobuda liibuvast pyksist, sest kusagil on keegi koll, kes on fokusseerinud end tema mättasse soonivatele õmblustele. mine tea-ehk yritab tabada veel luku vahelt turritavat karvakestki:)

nii hakkavad naised veel pikki sygismantleid kandma-kel seda jama tarvis on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!