Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Naised ja pikad teksapüksid
 
kahekümpine 14. september 2012, kl 23.19
Võis alles piin olla see pigistamine...
Karl Kindermacher 14. september 2012, kl 23.23
Kui tselluliiti on kahe käega pükstesse topitud, ei näe see hea välja.
 
alu 14. september 2012, kl 23.39
kahekympine,

nii kaastundlik kohe?

ei saa mees kanda nii liibuvat riiet. krdi jama on, kui tahab minna kõvaks ja ruumi pole..
 
oejahh 15. september 2012, kl 08.15
On ikka mõnel huvid ja igav elu. Vahib teksapükse. Nagu muudel pükstel palju erinevaid tegumoodisid, erineva paksusega materjale jne. Vahib neid, kes liiga kitsad jalga ajanud ja nüüd tuleb üldistama. Elu on ikka tunduvalt mitmekesisem. Ei saa üldse aru, kuidas midagi sellist nii rämedalt erutada võib.
 
Johanna 15. september 2012, kl 08.26
Mulle jäävad küll silma meeste tagumikud. Ja üldse mulle ei meeldi, kui meestel on püksitagumik lottis, nagu polekski tal seal midagi. Meestel peavad ka olema ilusad prinkis tagumikud ja kui pole, siis kandku ka midagi pikemat seal peal, et silma ei riivaks.:)))
 
haha 15. september 2012, kl 08.26
Selline nohkaritest meeste teema. Need on säänsed salajõllitajad ja pihkutagujad. Kui naist ei saa, siis peab kuidagi piilumisega end ära rahuldama. Meenub ühe ajakirjaniku raamat, kirjeldab kahh teksapüksa seal erilise innuga. Olid kahh puberteedi probleemid ja raskused enese leidmisega.
 
mees uurimas naiste loogikat 15. september 2012, kl 08.27
alu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ei hyppa nad praegugi käies joostes ringi-ei kanna
> kah muidugi teksasid, mis ripuvad põlvedeni või k
> us taskutesse saaks käed kyynarnukkideni suruda:)

Tol ajal oli aluspesuks valida ainult Marati trussikud. Need olid sellisest omapärasest trikotaažist, et kui kangast mingis suunas venitasid (kogemata või kandmise käigus iseenesest) siis jäigi sedasi püsima :D Põhimõtteliselt polnud neil mingit muud praktilist funktsiooni peale puhtuse pidamise. Väljaulatuvaid kehaosi paigal hoida sai ikkagi ainult pealmiste kitsaste jäikade teksadega. Samas kui mõnikord kõht pungis oli ja need liialt täpsed teksad hästi enam jalga või eest kinni ei läinud, siis oli meil poistel täiesti tavaliseks lahenduseks alukate üldse ärajätmine. Sedasi tegid isegi mõned tüdrukud, kelle jaoks oli esmatähtis olla moetrendikas ja need ülitäpsed teksad iga hinna eest viimasel hetkel jalga saada. Oli meiegi klassis paar-kolm sellist edevat ja siivutut diskopeput, kes sedasi endal siis ka kõike välja näitasid.

alu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> tekkis mõte, et jah, mõni naine võib nyyd kyll l
> oobuda liibuvast pyksist, sest kusagil on keegi ko
> ll, kes on fokusseerinud end tema mättasse sooniva
> tele õmblustele.

Siinkohal ongi minu jaoks seni vastuseta küsimus, et (nii nagu ka siit teemast mitmetest kommentaaridest läbi kostmas on) miks naised tunnevad end alati kohe ebamugavalt ja isegi kergelt šokeerituna, kui tuleb juttu nende häbemereljeefidest? Minu kui mehe silmis on see naisekeha kõige kaunim ja armsam osa, veel seda loomulikum mida esilekaarduvam ning mida rohkem neid üksikasjalikke vagumusi aimata on. See on üks olulisemaid iseloomulikke detaile, mis teeb naise kehast just naturaalselt naiseliku keha.

Samas kui rindade osas käitub enamik naisi totaalselt vastupidiselt - püütakse iga hinna eest saada omale suuremaid ja esiletungivamaid tisse, neid üles pushida, dekolteed paljamaks jätta jne. Kuni selleni välja, et mõni kaotab üldse reaalsustaju ja laseb endale panna lausa jubedad mega-sekspommi kunstpallid ette.

Vot see tissitussi radikaalne vastuolulisus naiste ajudes on ka minu jaoks üks paras pähkel naiste loogikas.
 
seda et 15. september 2012, kl 08.29
Nõukaaegsed polnud venivad ja nendest pole mõtet rääkida. Eriti paksud ja koeldad olid.
 
tinntinn 15. september 2012, kl 08.31
Ohh parem räägime meeste reljeefidest. Neid ei varja ükski püksipaar. Vot siin on juba väiksemad ja suuremad mäed.
 
mees uurimas naiste loogikat 15. september 2012, kl 09.14
tinntinn Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ohh parem räägime meeste reljeefidest. Neid ei var
> ja ükski püksipaar. Vot siin on juba väiksemad ja
> suuremad mäed.

Mõtled midagi sellist ehk?
http://i15.tinypic.com/4g3rwqs.jpg

Jah ma tean küll, et see pilt ringleb tänapäeval netis pilkava huumori rollis. Noorema ja endiste aegade moeajalugu mittemäletava põlvkonna vaatenurgast muidugi.

Kuid võin kinnitada, et see pilt on vägagi lähedane reaalsusele, mida ka meil tänavatel ja mujal võis kohata 70ndatel. Pildil pole küll teksad, kuid ka selliseid muudmoodi pükse kanti sarnaselt siis.

Tegelikult nüüd praegu on ka taas meestel moodi tulemas kitsad püksid/teksad. Esialgu küll üleni skinny lõikega, kuid pole võimatu ka mõne aja pärast sellise 70ndate kellukastiili tagasitulek. Mood käib ju teatavasti ringiratast.
 
Agnes 15. september 2012, kl 10.25
Mulle autori sõnavõtt meeldib. Räägib kaasa ja julgelt ära ka selle, millest teised mehed mõtlevad.
Ega ei kohku tagasi, kui on veic nuhelda saanud.
Allapoole naba jääv piirkond, kui see on isegi pükstesse tõmmatud, jääb silma ka naistele.
Mehe jalas number suuremad teksad, millesse on topitud muhu mustriga villane kampsun, mis on rihmaga rinnuni üles veetud...ja siis punnitavad sealt vastu hiiglaslikud munad. Lisaks hirmutavale välimusele on see nagu otsaette tätoveeritud loosung - viljakas! Kindel see, et käid kauge kaarega mööda, aga no pime ju ikka ei ole.
Võrreldav naiste ülevoolavate tuhratega, mis püksi ära ei mahtunud.

Peaksin pime ja loll olema, kui ei näeks meest, kui tervikut, ega tunnistaks, et mõne puhul käib mõte kiirelt teatud piirkonnast ka üle.

Autor,
sa uurid siin naiste loogikat. Ega sa pole unustanud, et on naised ja delfinaised, need olla 2 eriasja :) Või sa ei arva nii? ;)
 
kas loogiline? 15. september 2012, kl 10.27
http://i15.tinypic.com/4g3rwqs.jpg

sellist pilti vaadates ma tunnen kuselõhna.
 
Talib 15. september 2012, kl 10.41
.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Talib 29.04.2013 10.26.
 
mees uurimas naiste loogikat 15. september 2012, kl 11.18
Agnes Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> sa uurid siin naiste loogikat. Ega sa pol
> e unustanud, et on naised ja delfinaised, need oll
> a 2 eriasja :) Või sa ei arva nii? ;)

Võimalik... Ma pole just siinse keskkonna püsielanik, tavaliselt vaid paar korda nädalas, vaid osades alamfoorumites olen peamiselt teemade pealkirjad läbi lapanud, mõne üksiku sisuga ka täpsemalt tutvunud. Nii et ega ma siinsete persoonide vaimsusega eriti kursis pole küll.

Teoreetiliselt oletan praegu, et tõenäoliselt siin käivad valdavalt kontorirotid, kodukanad ja muu selline kraam, kes, tõepoolest, loogiliselt võttes ongi selline siivsam, konservatiivsem, veidi kibestunum. Ohh ärge võtke nüüd tõsiselt, ma niisama lennust improviseerin...
 
mees uurimas naiste loogikat 15. september 2012, kl 11.29
kas loogiline? Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> http://i15.tinypic.com/4g3rwqs.jpg
> sellist
> pilti vaadates ma tunnen kuselõhna.

Loogiline... Käesolev pudel ja prügikolli kilekott jätavad mällu kindla pitseri :)

Kuid, tegelikult, ega 70ndatel poldud ka sihukesed antibakteriaalsed puhtusefriigid nagu täna kujunenud on. Tollal näiteks vaid kord nädalas käidi ennast pesemas, see oli normaalne standard siis. Jah oli inimestel lõhn juures, mäletan seda isegi. Kuid üldse mitte negatiivselt. Mingit faktilist kahju tervisele sellest ka ei sündinud. Koolidiskol higised klassiõed pissilõhnase hargivahega nende kitsaste teksadega... (siinkohal enamus lugejaid teeb ilmselt öääk nüüd) olid kõigele vaatamata väga atraktiivsed ehk eesti keeli külgetõmbavad :)
 
Anja-Nanja 15. september 2012, kl 11.42
-



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Anja-Nanja 26.09.2012 09.22.
 
mees uurimas naiste loogikat 15. september 2012, kl 12.03
Talib Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> meeldib 80date glamuur - ülikõrge värvel

See oli jah, omapärane, selline läbinisti jõuline, naist justnagu karmima domina rolli loov stiilide kompleks. Just sellise rinnakorvi alla ulatuva lõikega teksad andsid taolist imagot eriti hästi edasi. Lisaks pikkadele ka sarnase ülaosaga lühikesed teksad, mis samal ajal väga popid olid (ning tänapäeval taastulevatena üritavad need nüüd uue põlvkonna jaoks läbimurret saavutada). Need 80ndate lühikesed teksad olid aga altpoolt lõike osas ikka eriti kreisid, ma parem ei hakka detailselt seda vaatepilti siinkohal kirjeldama, mõned delfinaised saavad muidu taas infarkti, et mida kõike me mehed siis sealt ära nägime :P

Talib Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ja muidugi on mu 80date eriline
> lemmik naiste seas - retuusid. koos trikoo ja koot
> ud sääresoojendajatega ikka väga mönus vaatepilt

Jah mäletame sedagi. Iga komponent vastandlikes krõllides neoonvärvides ka tingimata siis. Oli ikka ülipopp aeroobikastiil tollal. Need kes omale trikoo ülikõrge puusalõikega stringversioonis olid suutnud hankida, käisid veel kõige uhkemalt, nina püsti ringi! Polnud siis mingit täielikult väljaliibutatud (ja stringiga visuaalis veelgi esile rõhutatud) taguotsa ning hargivahe häbenemist. Enamgi, mõned üksikud hulljulged jätsid trennides tolle nappide sentimeetrite laiuse stringtrikoo alla retuusid üldse panemata. Oma silmaga nähtud. Mitte, et ma oleks naistega koos aeroobikas käinud siis (kuigi praegu mõeldes kahetsen), vaid spordihoones meil meeste trennis jäid nad miskipärast teele ette sageli :D
 
mees uurimas naiste loogikat 15. september 2012, kl 12.09
Anja-Nanja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Jutt sul, teema autor nagu mingil pervol, kes enna
> st siin nühkimas käib..saad enesetunde paremaks, k
> ui teksades ilusa pepuga naised osa võtavad ja sul
> le vastavad..? haige tüüp!

Enamvähem kõik on õige su arvamuses. Pervo olla on nauditav ja no milleks me siis elame kui mitte hea enesetunde nimel? Kuid ütle nüüd kustkohast sa teada oled saanud, et siin just ilusa pepuga naised vastajateks on??? :8
 
Anja-Nanja 15. september 2012, kl 12.09
-



Toimetatud 2 kord(a). Viimati Anja-Nanja 26.09.2012 09.23.
 
mees uurimas naiste loogikat 15. september 2012, kl 13.00
Anja-Nanja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Teksad on üldse töölistüdruku riietusstiil...
> Üldiselt riietub teksapüksi
> naine, kes ei viitsi oma stiili ja välimusega eri
> ti tegeleda ja retuusidesse samuti too, kes muidu
> tähelepanu ei saa, kui oma paljast peed demonstree
> rides. Ja siis saavad keskmisest nõrgemate meeste
> tähelepanu..:DD

Kusjuures vot täpselt see ongi just positiivne! Olen eluaeg vihanud meikivaid ja soengutega ning ehetega eputavaid naisi, ei lähe peale ka rohked pitsid-satsid.
Enda esimene tüdruk oligi just kõige lihtsamast töölisperest pärit. Ei mingit liigset võltsi ja glamuuri, kuid justnimelt salkus pesemata pea, lihtne särgike ja need kitsad teksad, palju kantud, juba räbalduvad, kuid ausad. Mis aga kõige põhilisem, tal polnud ühiskonna moraali poolt pealesurutud liigseid tabusid, kaasa arvatud soovi korral enda tavalisest enam paljastamise suhtes (muidugi mitte nii et alasti tänaval jookseks, kuigi lapsena küll oli just täpselt sedasi olnud). Loomulikult polnud siis talle ka mingi probleem klassis varjamatult oma poolkogemata vaheletiritud teksasid demonstreerida ja vastata seda märganud poiste-elumeeste poolt kõva häälega kogu klassi ees visatud rõvedatele pilkavatele väljenditele samamoodi vabas kõnepruugis, seejuures vähimatki ise solvumata. Tähelepanu sai ta muidugi, nii ja naa, kuid nende ligitikkuvate elumeeste asemel leidis ta vastastikuse klapi hoopis minuga. Jah ma olin tõesti selline keskmisest maskuliinsest elustandardist nõrgem nohiku tüüp (kusjuures üldse ka mitte töölisperest), kuid esimese ettepaneku tegijaks oligi just temake. Kuigi tegelikult omaenda mõtetesse piiritletult olin mina vist ikkagi esimene, kes seda võimalust salamisi ootama hakkas.
 
Anja-Nanja 15. september 2012, kl 14.31
-



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Anja-Nanja 26.09.2012 09.23.
 
mees uurimas naiste loogikat 15. september 2012, kl 14.46
Anja-Nanja,
sul on üllatavalt ootamatud ja kohati intrigeerivalt vastuloogilised mõttekäigud!

Armastad riietuda teksaräbalaisse..
samas eespool:
"läheb süda pahaks kui mind jõllitatakse nii eest kui tagant. Seega katan kenasti kõik kinni"

Kas mitte justnimelt need intrigeerivamad ja väljakutsuvamad teksaräbalad võõraid pilke intensiivsemalt kohale ei meelita? Nende sissekulunud ja kärisenud augud ja lõhed, kust vähem või rohkem paljast kehapinda (kasvõi põlveotsad ja sääresiilud) välja paistab. Või on nii, et paned jalga räbaldunud teksad ja seejärel kinnikatmise jaoks täielikult maaniulatuva seeliku/mantli sinna peale?
 
Anja-Nanja 15. september 2012, kl 14.55
-



Toimetatud 3 kord(a). Viimati Anja-Nanja 26.09.2012 09.24.
 
primadonna 15. september 2012, kl 15.02
kujutan ette seda lõhkiste teksade aukudest väljavalguvat tselluliiti, mis loomulikult kõigi pilgud anja-nanjale naelutab nagu iga teinegi rõvedalt šokeeriv vaatepilt seda teeks. aga vähemalt anjakene tunnistab, et endalgi läheb süda pahaks, mitte ainult vaatajatel:DD
 
Anja-Nanja 15. september 2012, kl 15.12
-



Toimetatud 2 kord(a). Viimati Anja-Nanja 26.09.2012 09.24.
 
primadonna 15. september 2012, kl 15.46
anja-nanja,
kas kardad, et võtan alul leiva käest?:p
mulle küll enamikel juhtudel meeldib kui vaadatakse, sest häbeneda pole midagi ja pole kellelgi süda veel pahaks läinud. positiivne emotsioon ju.
räbalates ma muidugi ringi ei lehvi, et iga hinna eest võimalikult popp ja noortepärane paista. pikki pükse kannan vaid sunniviisiliselt kui kohalik kliima oma vastikumat palet näitama hakkab.
 
oopium 15. september 2012, kl 15.53
Anja-Nanja,

sry kas sellised siis sul? ;)
http://www.flickr.com/photos/malingering...
 
oopium 15. september 2012, kl 15.59
... ja kulla teemaalgataja kannab ise kindlasti selliseid, ainult vanemas variandis, rippuvas kannis :D http://images.sodahead.com/profiles/0/0...
no ja siis kisab siin prostomoli võttes naiste kallal, ei tea kas ise ka kunagi urinali võttes selliseid teemasid tegema hakkan!
 
Anja-Nanja 15. september 2012, kl 16.17
-



Toimetatud 2 kord(a). Viimati Anja-Nanja 26.09.2012 09.25.
 
kahekümpine 15. september 2012, kl 16.26
Minagi käin nii kitsaste kui räbalatega. Räbalad pole kitsad, muidu oleks päris l.itsi tunne peal... Aeg-ajalt retuuse kandes tunnen end samamoodi nagu Anja-Nanja - hakkab vastu see lihatüki tunne.

Aga teemaalgataja räägib minu arust väga vinget juttu, päris huvitav on lugeda, kuidas asjad vanasti käisid. Kusjuures ma ise püüan igal võimalikul viisil "camel toe" efekti vältida, lihtsalt kohe üldse ei meeldi. Võib-olla tänapäeva ühiskonna mõjul selline arvamus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!