Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Feministid
 
po362 22. oktoober 2012, kl 07.45
Nõus Agnesega :D Isegi huvitav hakkab, palju mõttetut iba üks teemaalgataja veel suudab produtseerida.
Olgu, varem pole kunagi nimetanud end feministiks, aga kuna Anja esindab nn mittefeministide gruppi, siis RAUDSELT tahaks kuuluda vastasgruppi :D.
Äkki olengi feminist. Näiteks arvan, et mees ja naine peaksid võrdselt lapse eest hoolitsema ja vastutavad võrdselt tema eest. Naised ja mehed peaksid võrdselt kodutöid tegema, kui nad mõlemad tööl käivad. Arvan, et päris tihti omistatakse meestele ebaõiglased juhiomadusi, näiteks töökollektiivide juhiks valitakse tihti ikka mees, sõltumata nende tegelikest oskustest või teadmistest.
Olen ka selles mõttes feminist, et arvan, et naine peaks jääma naiseks ja mitte räuskama nagu mingi prost tänavalt, nagu Anja seda teeb. Arvan, et naised peaksid sõltuvalt olukorrast käituma teiste naiste suhtes solidaarselt, mitte kargama üksteisele kõrri, nagu Anja siin kõiki on sõimanud.
Arvan, et feminist saab olla vaid üks naist iseloomustav faktor, mitte liigitus kui selline.
P.S Kas see on tõsi, et see konto on ärandatud? Siis oleks loogiline

Aga ootan huviga järgnevaid räuskamisi ja düsenteeriapuhanguid siin teema all
alissandra 22. oktoober 2012, kl 08.03
Ei ole talt keegi seda kontot varastanud, ta ongi sihuke räuskaja ja laamendaja ja pealegi kui ta alles eile unetutesse oma muusikat jälle lingitas, siis järelikult pole keegi mingit "kuritegu" tema vastu sooritanud.
Tal vb-la hakkab ka endal vahel paha, millst iba võib üks naine suust välja ajada, siis ju vaja mingi vabandus leida.:P


PS! minu sõnavõttude peale hakkab ta kohe räuskama ja mind järjekordselt idavirulibuks kutsuma.:D Kui nüüd see vahele kogemata kombel jääb, ei tähenda see küll, et ta konto ärandatud oleks.
 
alule 22. oktoober 2012, kl 08.49
Oled üks vähestest kui mitte ainuke, kes on mõista andnud, et teemaautori robustse väljenduslaadi taga on tõetera peidus. A-N-st pole selgitajat, vähemasti minu mõtlemisviisiga ei teki sel mingit haakumist, kuid tahaks (tobe lahtiarutamise tahe) mõista, mis ikkagi ta taoliselt mõtlema paneb. Mis on see tõetera, mida näed?
Kui veel kellelgi on tõsiseltvõetavaid mõtteid või aimdusi omaduste, käitumisviiside kohta, mis teemataja tagajalgele ajab, oleks huvitav neidki lugeda.
 
Agnesele 22. oktoober 2012, kl 13.30
Kui nii, Agnes, siis on seda ka sinu mõtted siin teemas.
 
primadonna 22. oktoober 2012, kl 15.26
po362,

"kuna Anja esindab nn mittefeministide gruppi, siis RAUDSELT tahaks kuuluda vastasgruppi :D"- sama siin:D

kui järele mõelda, siis iga endast lugupidav ja iseseisev naine ongi tänapäeval veidi feminist.
minul teeb näiteks mees kõik majapidamistööd, kokkab, triigib ja koristab, lisaks nn. "meestetöödele". teisiti lihtsalt ei saaks, kuna minu ajast kulub suurem osa rahateenimisele. mehe töökoormus on tunduvalt väiksem, seega polegi muud varianti. samas mulle tegelikult meeldib koristada või kulinaarsete katsetustega tegeleda- kui vahel harva vaba päev juhtub olema.
meeldivad ka mehed, kes naisi daamidena oskavad kohelda. s.t. et galantselt ust avavale või kohvikus arvet tasuvale džentelmenile kotiga vastu pead ma ei viruta:p

seega tark naine võtab feministidelt kohustuste võrdse ja loogilise jaotamise, seejuures naiselikkust ja seksapiili kaotamata.
anja-nanja tillukese aju jaoks käib selline lihtne sümbioos üle jõu. on kaks must-valget äärmust, mille kohal tema ise lärmava ja ropendava "ideaalina" kõrgub.
groteskselt naljakas, aga natuke nagu kurb ka...
 
keigar 22. oktoober 2012, kl 21.15
Natuke feminist olla ei saa. Sa kas oled rase või sa ei ole. See on sama, kas olla natuke rase või natuke feminist. Hea, kui naine ei ole feminist ja soovimatult rase.
 
kuule primadonna 22. oktoober 2012, kl 23.11
istu siin vähem ja parem triigi kokka korista, oled sa ikka ludri endale saanud :D
 
kuulele ja keigarile 23. oktoober 2012, kl 10.57
Ehe näide kuule ... sulest, mis paneb feminismile mittemõtleva naise end feministina tundma.
Miks ei saa natuke feminist olla? Ega feminist ole pidevalt eesliinil võitleja. Feminist on ka inimene, kes väärtustab feministlikke ideid. Tavaelus ei pruugi meeldegi tulla, et tegu feministliku liikumise saavutustega, neid peetakse normaalseks elu osaks. Vaid siis, kui kuule ... tüüpi arvamusavaldusi lugeda või elus miskit taolist näha, kogeda, tekib protest.
Minu igati mehelik mees, kusjuures ka suurema koormuse ning palgaga, ei pea väärikust alandavaks vahel nõusid pesta, süüa teha või muudes kodustes toimetustes osaleda. Ei muutu keegi sellest ludrimaks, kui kodused toimetused vastavalt oludele jaotuvad.
Mehed ei ole nii saamatud, et neile kodus kõik ette-taha ära on vaja teha. On naisi, kes vajavad taolist võimutunnet, pannes mehe, ka pojad endast sõltuma. See tuleneb eneseväärtustamise puudujääkidest. Kui end muus mõttes vajaliku/väärtuslikuna ei tunne, tuleb see kunstlikult luua. "Mida te küll ilma minuta teeksite, ei leiaks te sokipaarigi kapist üles!" Enesetunnet võib see ju tõsta, võimutunnetki anda, kuid ühtlasi tähendab see oma lähadaste meeste võimetes ja oskustes kahtlemist.
Kui pereema meeldimise ja armastuse pärast kõike ise teeb, on see teine asi ja kokkulepete küsimus, kuid siiski tuleks mõelda, et poegadest saamatud ja naistest sõltuvad mehed ei saaks.
 
kuule... 23. oktoober 2012, kl 11.23
sa vist ei mõistnud nalja. see oli primile, ta siin paneb päris korralikku pa...ška ja kiitleb, et pole aega :DDD

minu mees aitab ka kodutöödes ja see on täiesti loomulik.
 
Anja-Nanja 23. oktoober 2012, kl 18.59
-



Toimetatud 2 kord(a). Viimati Anja-Nanja 23.07.2014 16.13.
 
tere 23. oktoober 2012, kl 23.25
tere anja räägi meile kõigile sinu raskest minevikust
 
alule, anjale 24. oktoober 2012, kl 09.46
Kuna alu vastata ei soovi või pole küsimust näinud, ehk sina, Anja-Nanja, ise kirjeldaksid naist, kel sinu mõistes pole feminismiga mingit seost!?
 
Agnes 24. oktoober 2012, kl 09.59
Anja küsimus (23. oktoober 2012, kl 18.59) on igati õigustatud.
Vat mis 10 aastat delfit meiega teha võib ;)
 
hm? 24. oktoober 2012, kl 12.53
see siis ta eks naise anu konto?
alissandra 24. oktoober 2012, kl 14.47
Küll on targad koos.:P Mine parem loe ta mitmeaastataguseid sõnavõtte, täpselt sama keelekasutus, samad väljendad ja sama ropendav ja räuskav suuvärk... ehe Anjutake, nagu ta alati on olnud.
 
alissandrale 24. oktoober 2012, kl 17.28
no see ongi väga ammu varastatud konto. sa loe jah neid sõnavõtte ja mõtle, kas see on mehe või naise kirjutatud.
 
erepuule 24. oktoober 2012, kl 17.29
hm? Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> see siis ta eks naise anu konto?


ei see ta vägistamisteohvri konto.
alissandra 24. oktoober 2012, kl 18.58
Jummel, sel ajal mida mina mõtlen, polnud veel mingit regamistki. Tekst pole aga muutunud karvavõrdki.
Kas Anjal on nüüd omal häbi kui nõme ta on, et leitakse mingi loll vabandus?:P
 
:) 24. oktoober 2012, kl 23.50
ole loll kui tahad:) aga see inimene, kes sind anja nime all sõimab, ei ole naisterahvas!
 
:) 24. oktoober 2012, kl 23.52
tegelikult muidugi vahet ei ole, kes sind sõimab. ja kas on varastatud konto või ei ole, aga neile, kes tahavad asjadest aru saada, väike vahe on!
 
huvitav 25. oktoober 2012, kl 02.18
mulle tundub jälle anja nanja tekst alissandra tekstiga sarnane.
 
Iiris 25. oktoober 2012, kl 08.52
Kogemuste järgi osa inimesi huvitavad lahendused, teisi vähem, kolmandaid pea üldse mitte. Nt ühed "peavad" ristsõna lõpuni lahendama, teised ütlevad - no mis sa vaevad ennast. Ühed tahavad inimese käitumisviisist aru saada, sellele põhjendusi leida, teised ütlevad - mis see sinu asi on. Ühed loevad/vaatavad krimkasid, teised näevad selles vaid tapmisi ja mitte lahendusprotsessi. Jne.
Anja-Nanjale pihta saada üritab üksjagu inimesi. Eks need väljapakutud iseloomustused näita, et on mõeldud ta võimaliku olemuse peale, minevikusündmuste peale, mis ta selliselt end avaldama paneb. Kuskil siin oli lugeda , et ta erilise pahameele all on veevalajad, justkui oleks need talle lisaks feministidele miskit teinud. Üsnagi üllatununa lugesin sodiaaginurgakesest, et ta ise on ka veevalaja.
Kunagistel karikatuuridel kujutati feministe meheliku välimusega naistena, ülikonnas ja suits suus, arutamas mitteasjatundlikult poliitika üle. Tõsi ta ju on, et kogu positiivse kõrval on feministliku liikumise tulemina meestelt ka nende pahesid (joomine, suitsetamine, naiste ärakasutamine jm) üle võetud. Pinnapealset, välist, silmale nähtavat osa on lihtne matkida, eriti kui muule pihta ei saagi. Vb on Anja-Nanja feminismivihal sama põhjus, mis veevalajate mittesallimisel, ehk siis rahulolematus iseendaga?

PS Mulle tundub viimase aja alu teise inimesena, võrreldes sellega, mis ta enne oli. Kas teie meelest pole nii?
 
Agnes 25. oktoober 2012, kl 10.17
Kahtlustan, et Anja ei vihka tegelikult ei feministe, ega shoviniste, mitte kedagi. Ilmselt enamuses ilmaprobleeme jookseb tal mööda külgi maha ja tema roll siin foorumis ongi olla provotseeriv, bravuuritsev - töötab ju. Millise teema iganes ta ka ei teeks, see saab populaarseks ja nämmutatakse lõputult. See ta eesmärk ongi :) Suits suus viinacoctailiga õhtu veetmine on tema enda asi ja tore on, et ta delfisse sisse viitsib logida ja mõne pommteema leiutab :) Ette on talle teada, millised kommentaarid seda ilmestama hakkavad.
Eks igaühel ole oma roll ja hoiak siin ja mõne muutumine "halvast paremaks" ei jää märkamata. Aga ma ütlesin kohe, et alu on täiesti normaalne mees ja igaühe oma probleem, kui tühjast lobast ennast puudutatuna tunneb. Taktika on tal lihtne, kui asjad on niipidi, siis tema keerab need naapidi ja kui juba on naapidi, siis keerab ta need teistpidi..ok, vahest on mõne asjaga nõus ka, aga harva :)
 
oopium. 25. oktoober 2012, kl 19.23
lihtne, kas alu on sama...
loodan, et see otsing siin ei tööta ;) alu sinu lemmikkirjanik? tuli meil see muu lobaga kunagi jutuks:)
alissandra 25. oktoober 2012, kl 19.25
Hull oled sina, kes sa mingit pilu või erepuud kõikjal näed ja taga ajad. Luulud on tavaliselt skisofreenikutel.:P
 
:) 26. oktoober 2012, kl 03.50
 
alu 28. oktoober 2012, kl 20.00
ok, vastan siis kah lõpuks ja samas kysin, et kust võetakse jällegi minu naiste vihkamine?? elu oleks poole imelikum, kui poleks naisi ja võimalust nende veidruste yle naerda. 4kymppi, kuumahood, seljalt pigistav rinnahoidja, muud pseudo kaalu, vormi ja järglaste probleemid, etc. kahjuks naised aga vihastavad selle peale, mis aga ei tähenda muud kui veidrustele kinnitust. feministid kõik või. irw. las olla. see ainult täiustab võimalust. aga räuskama kyll ei aja:)

Agnes kah yleolevalt kiitis et nää, 10lk puhast paska aga nyyd imetleb enda oma ikka edasi. nii nagu yks meediamagnaat korra kiitles, et teed oma nr2 ära ja ikka ju vaatad potti, et kas kuju ja värv on ikka õige. ikkagi oma.
 
Anja-Nanja 29. oktoober 2012, kl 11.25
-



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Anja-Nanja 23.07.2014 18.07.
 
alu 29. oktoober 2012, kl 12.05
ei saa siiski möönda, et feministid on vastikud ja et neid siin yldse oleks. kui keegi paneb bitchi, no nagu 2kympine nt, ei tähenda veel, et ta feministiks olema yldse võimeline on. kuid kindlasti on igas naises feministi algeid ja need löövad välja siis, kui on tarvis olla meestega võrdne või võrdsem. tavaline eluline võitlus, muud midagi, ei maksa nii traagiliselt võtta ja valmistuda nagu tornaado tulekuks.
teema on ju provokatsioon ja sellele alluvad enamus siinsetest asukatest meelsasti. kui saab paska loopida ja huupi veel, milline mõnu, ise pihta saamata. vaatad nagu Agnes tyhja ämbrite rida seljataga ja imestad, et kuhu see kõik loobitud on:)
 
... 29. oktoober 2012, kl 12.06
feministid on vastikud ainult ajupuudega tegelastele
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!