Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Hüvasti… selleks korraks
 
προβοκάτορας 11. juuni 2013, kl 01.50
Inimene sünnib. Noorena omandab teadmisi. Pisut vanemana, noore täiskasvanuna, realiseerib ennast, on täis energiat ja tegutsemistahet. Mööduvad aastad, energia kaob. Kaob nooruslik entusiasm ja tegutsemistahe. Inimene väsib. Võiks, aga enam ei viitsi. Igal asjal on aeg alguseks, aeg eluks, aeg lõpuks. Nagu budismis väljendab seda samsara eluratas.

Võib tõmmata paralleele προβοκάτορας tegevusega siin foorumis.

Ma arvan, et on aeg. Peab tänama ühte siin pesitsevat feministi, kes aitas mul sellisele selgusele jõuda. On aeg halastada siinsetele foorumielanikele. προβοκάτορας halastab ka iseendale.

Esiteks on mul energia otsas. Siia foorumisse on kulunud väga palju aega ja energiat. Viimasel paaril päeval on õnneks eriti usinalt aktiveerunud siin foorumis üks feminist, kes aitas mul selles selgusele jõuda. Kui jätkata, siis oleks «Feministi nurgake» üks tõeline läbula, kus teatud inimene suudab tõsise pudru korraldada kasutades võõra isiku virtuaalset identiteeti, lisaks trollides erinevaid nimesid kasutades, ka meesterahvaste nimesid.

Tõele au andes: ta vähemalt üritas! Ta alguses üritas väidelda, tõestada naissoo victimhoodi ja patriarhaalset, meestekeskset naisi rõhuvat ühiskonda. Ju siis ta enda arvates ei suutnud piisavalt hästi, seega valiti teine taktika. Sarnane feminism vs meesõiguslus toimuvale, kus feministidel väitluses pole erilist lootust, seega on taktikaks: naistevihkajad! paremäärmuslased! vms, seega SELLISTEGA pole midagi üldse rääkida!

See on mäng, mille mängimiseks mul puudub energia. Lisaks halastan muudele foorumielanikele, kes selle feministi algatatud tulevasest trollimisläbust peaks osa saama ja foorum olekski siis selle läbu nägu. Ma arvan, et teistel foorumielanikel peaks olema õigus kasutada foorumit sihtpäraselt, valge inimese moodi. Keegi mind palavalt armastav feministlike vaadetega isik on võtnud ette ristisõja. Kahjuks selliste vahenditega, mis pole minu arvates aktsepteeritavad, ei kuulu normaalse internetis mõtete vahetamise kultuuri juurde. Asi pole selles, et inimesel on teistsugused vaated või väljendab ennast provotseerivalt. Kui minu vastu suurt armastust täis feminist kasutab minu virtuaalset identiteeti ja trollib lisaks veel suvaliste nimedega, siis peavad kõik sellest läbust osa saama. Segasest läbust, sest on palju oodata, et foorumikasutajad mõistaks «kes ja mis». Viimastel päevadel on ta päris aktiivseks muutunud. Delfi Naisteka moderaator on pidanud tema palavast armastusest tekkinud teemasid kustutama, kus ta iseloomustab mind päris vallatute väljenditega.

Muidugi on tore, et mul on au täita teise inimese süda palava armastusega ja olla lausa kinnisidee objektiks, kuid kahjuks saaks kõik sellest osa ja foorum kannataks. Eriti tore on see, et lausa feministi süda on nii suureks ja palavaks armastuseks võimeline. :) Ma aga ei taha, ei viitsi sellisele armastusele vastata.

Mis siis on olnud toredat? Nii mõnigi naine on olnud minu peale vist päris pahane, kanakarja on kaagutama pandud. Tore. :) Mõni mees on õppinud elu teise nurga alt vaatama. Tore. Loodetavasti elab idee lemmingutest ja silmakirjalikest feministidest edasi. Ka on hästi-hästi natuke suutnud mõned naised tõsta minu usku naissoosse, kuigi ma olen loomulikult lootusetu juhtum. :) Aitäh, «hea», «ang»…

Samsara eluratta järgi on küll sünd, aeg elamiseks ja surm, aga surm pole lõpp. On ka uuestisünd. Seega, mine tea... :) Igatahes on kindel, et vähemalt 6 kuu jooksul siin foorumis pole ühtegi προβοκάτορας postitust, mis kuuluks minule. Seega aasta 2013 on edaspidi προβοκάτοραςevaba. Vastasel juhul on selle feministi trollimine või on mõni valeprohvet tekkinud. :) Vaatame, võib olla on aasta 2014 aeg uuestisünniks.

See on hea minule, kuna siia foorumisse on ikka jubedalt aega maetud, samuti on hea see kanakarja närvidele. Tibud, üldiselt kõik see, mille pärast te mind vihkate – see kõik on tõesti minu sulest, seega pole vaja hakata mulle kuldset kuud selga mõtlema, et tegelikult ma pole nii paha ja sitapea ning et keegi on taolistel juhtudel mind mänginud. Ikka mina, ikka mina. :) Seega on teil nüüd võimalik oma närve parandada. Samuti vaadata kodus silmanurgast oma meest ja väärtustada seda, mis teil on. Kui tibukestel on raske periood, mehega ollakse raksus, siis mõtelgem προβοκάτορας peale ja oma mees peaks hakkama tunduma suht mõistlik. Minu väikene panus maailma parandamisse.

Aga iseenesest on siinse feministi palav armastus tüüpiline feministide palava armastuse väljendus. Feminismile kriitiliselt vaatajad lihtsalt surutakse ebaausate võtetega maha või karjutakse üle. Nii nagu saab näha näiteks akadeemilise feminismi usinaid õpilasi tegemas:


http://www.youtube.com/watch?v=iARHCxAMAO0

http://www.youtube.com/watch?v=nvYyGTmcP80

Ma ei tea, kas προβοκάτορας tuleb kunagi tagasi (käesoleval aastal ta kindlasti puudub), aga nüüd saate vähemalt oma rahulikku foorumielu edasi elada. :) Jälle üks asi, mille feministid välja võitlesid – rahu naiste hingele. :)
 
kle 11. juuni 2013, kl 01.53
see on siin igas toas nii!(nimede varastamine ja segaduse tekitamine)
 
kadri kasuema 11. juuni 2013, kl 01.56
mul küll alles aastatega energia tulnud. tuleb väga hästi valida, kellele oma energiat jagad. vat siin su liba imes ilmselt su tühjaks ja sina annad alla. nõrk mees:D
 
alu 11. juuni 2013, kl 02.00
noo, nii kergelt annad järele? las ta vahutab mingi aeg-kyll väsib, tydineb, leiab midagi põnevamat-nt avastab endas naise ja hakkab sõnajalaõit otsima ahastuses bioloogiline kell kuklasse tagumas. naised, k.a feministid teevad ikka seda, mis hetkel põnev tundub.
õigel mehel peaks ka vananedes kõvaks jääma oma asja ajada:)
 
kui palju loll? 11. juuni 2013, kl 02.01
peab siis kohe niisuguse ajupuudulikkusega esinema?
varjanud siis vähemalt, oleks vähem piinlik.
 
pidavat laienema 11. juuni 2013, kl 02.03
no see asi, millest alu räägib, hakkab meestel laienema nii 40-selt ja siis tekib õiseid ahvatlusi wc-d külastada. alu- elu on proosaline..ja pledikupotis teatavasti sõnajalaõied ei õitse, isegi mitte juunikuus.
 
alu 11. juuni 2013, kl 02.06
kas tõesti ikka veel mõni 4kymbine minu põõsa taga sai kiviga pihta või?:)

irw

kordamine ON tarkuse ema.
 
põõsa taga 11. juuni 2013, kl 02.13
miks sa põõsa taga kusel käies kive kasutad?
 
1. 11. juuni 2013, kl 02.15
pole siin foorumis ühtegi feministi :)

küll aga TÕSISED naistevihkajad!
 
a 11. juuni 2013, kl 02.15
küll need feministid ka kasvavad! :)
 
no näeb 11. juuni 2013, kl 02.15
see tüüp üritab pidevalt iseendale vastu rääkida, kui keegi talle ei vasta ja siis süüdistab teisi, see draama ei lõpe niipea
 
maa külgetõmbejõud 11. juuni 2013, kl 02.15
nüüd saame aru, kui alu kusel käib, tühjendab ta kõige kaalukama osa endast, sellepärast siis kivid taskus, muidu tuul puhuks ju lendu tühja põiega, kuid eesnäärme laienemisega vaevas oleva mehe.
 
anneke 11. juuni 2013, kl 02.18
alu ja promokaator samal ajal öösel foorumis, oh jah...
 
hea 11. juuni 2013, kl 02.18
et seksistist lahti saab
 
kadri kasuema 11. juuni 2013, kl 02.20
mina ju ka ühel ajal. huvitav, mitu aliast ikka sellel prostökvashinol ikka on:D
 
alu 11. juuni 2013, kl 02.27
siin ja naistevihkajad? mida veel. kui vihkaks, siis poleks iialgi siin nii kaua viicinud. mulle on ainult huvi pakkunud naiste elutee ja nende võitlus vananemisega:)
sama selle teema autoriga-tema ainus mõte on olnud, et mõelge ennast raamidest välja ja peab ytlema, et ta on tõesti selle arusaadavaks tegemisega palju vaeva näinud.
kahju, kui ta nii kergesti loobub või järele annab-mingit naiste vihkamist pole mina yheski tema teemas kohanud. räägitakse asjadest nende nimedega lihtsalt ja mitte tähti selga või juurde mõtlemata. et mõtelda ja aidata mõtelda. see tegevus on aga nii mõnele naisel yle jõu ja mõistuse käiv, eks siis tekigi esimene reaktsioon-parim kaitse on rynnak-meid vihatakse. appi
 
kysimus 11. juuni 2013, kl 02.29
mis aliasi ta siis kasutas? Kust sa tead, et see oli sama isik? Kadri kasuema tundub mõnikord ka, nagu ärinaine, kes arvab, et teised naised peaksid ise saavutama, teinekord jällegi homofoob, automaatne kiitja, hitlerjugend, masohhist ja rahvuslane. Või on teemaalgatajal raske uskuda, et tema vastaseid võis olla enam, kui yks?
 
alu 11. juuni 2013, kl 02.31
kuulge, armsad naised. kusele põõsasse huupi minna pole minusugusel naistevihkajal ju sobiv. ikka virutad enne kiviga, sest muidu ju laseks talle pähe.
aga kiviga pihta saamisel oli teine tähendus. et nii mõnigi paadunud oma ja kõigi eest õiguste väljanõudja endas naise avastab on ju puhtalt naiselik ja võib võimenduda jaanipäeva paiku. isegi aastakymneid järjest!:)
pole hullu, see nädal pididki naised olema armukadedad ja kontrollifriigid. on jah:)
 
kanakontor 11. juuni 2013, kl 02.34
Muig. Palju see alu teie arust ka jõuab? Kord on ta Agnesega sama, nüüd langeb juba selle teema autoriga kokku. Irw
 
selge see 11. juuni 2013, kl 02.36
alu, kadri kasuema ja προβοκάτορας on sama isik, mis tõenäosusega nad muidu kõik koos öösel naistekas istuks?
 
kadri kasuema 11. juuni 2013, kl 02.37
eks ta ole tegelikult oma töö siin teinud. kes said targemaks, kes said kiviga pihta, kelle kusti lihtsalt pähe:D
 
mellu 11. juuni 2013, kl 02.41
Kas ta räägib kasutajast Promokaator?
 
põiepidamatus 11. juuni 2013, kl 02.57
eesnäärme laienemisest tingitud pidev kusehäda ei lase juvanal mehel alul magadagi.. oo igavene ihalus nooruse järele, lepi sellega, et sinu kõlblik kuni on möödas. eesnäärme laienemine mõjub rängalt ka potenile ja üldse soodumus eesnäärmevähiks.
 
kadri kasuema 11. juuni 2013, kl 03.04
tegelikult on tobe et vana nii tobeda postituse tegi. mina olen pettunud, pidades teda tatgemaks. aga nagu öeldakse: tekst võib olla targem kui autor:D
ometi on siin delfis olemas võimalus ühe nimega olla ja sisse logida. oleks see hala siin tal kirjutamata jäänud. kui tõesti nii tegija oled, siis miks ei kasutanud võimalust oma nime registreerida? oleks energia alles ja asjal jumet. nüüd nutad nagu iga teine eit, et näe mis nad mu mõtetega tegid:D nõrc, nõrc, nõrc!
 
Anja-Nanja 11. juuni 2013, kl 03.15




Toimetatud 2 kord(a). Viimati Anja-Nanja 25.07.2013 10.32.
 
päh 11. juuni 2013, kl 06.47
Siin delfis igatsorti hulle nähtud, mingi probokator nüüd küll tormi veeklaasis ei tekitanud. Unistagu edasi. Mängis lihtsalt naistele tola, nagu ikka mehed, kes tahavad tähelepanu saada, aga teisiti ei oska. Naistel kah lõbusam siin raseerimisteemade vahel midagi erinevat lugeda.
 
to kadri kasuema 11. juuni 2013, kl 08.10
või kes iganes sa oled, teeme siit oma järeldused: ilmselt kommid sina ka kõikides teistes teemades teemaalgataja nime all või teiste postitajate nimesid samas teemas, nii armas sinust, nüüd siis vähemalt teame, mida sa sellega öelda oled tahtnud
 
Teadsid küll 11. juuni 2013, kl 09.57
Siia võib kirjutada mees,naine, sõber,sugulane,sõbr-nna,
sina,mina jne.Vale käitumisega on kõik võimalik rikkuda.
Ei taha võlts elu.Kui kõik on hästi?Miks arvat,et ainult
siis on sind vaja.Huvitav arusaamine sinul elust!!!!!!!!
 
von Freen 11. juuni 2013, kl 10.32
ei pea ju kohe siis niimoodi halvasti mõtlema!

mina näiteks käin põõsas neerukive välja laskmas
 
misasja 11. juuni 2013, kl 11.58
Anja-Nanja on oma postituse kadri kasuema nime alt ära kustutanud. Minu meelest on ta siin ennegi sõimanud (nt naisi litsideks) ja postitusi kustutanud, kui ta on kadri kasuemaga sama isik, pole tõesti imestada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!