Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
täiskasvanud neitsid Eestis
 
süütu 15. veebruar 2015, kl 21.15
Kas Eestis on täiskasvanud süütute (adult virgins) liikumine või mõni ühendus? Ma olen neist ainult välismaa foorumites lugenud. Adult virgin on elustiil, inimesed, keda ei huvita seks ega seksuaalsuhted. Nad ei halvusta seksuaalsete inimeste elustiili, kuid võitlevad neitsite mõnitamise ja süütuse veaks pidamise vastu.
 
jahjust 15. veebruar 2015, kl 22.10
milleks üldse seksida? kas see ainult ühendab ja lähendab inimesi?
 
Lihtne 15. veebruar 2015, kl 22.20
Kes ei seksi see on pistiku eemaldanud tuleviku kontaktist.
 
njahh 15. veebruar 2015, kl 22.35
kas peab kohe kellegagi liituma? Kelle see asi on, kas oled süütu või mitte - iga inimese vaba valik. Aru ma´i saa, milleks on vaja oma sättumusi pidevalt afišeerida. Paraade ka korraldama hakkate?
 
süütu 15. veebruar 2015, kl 22.41
Mis tuleviku kontaktist? Me sureme kõik või sa mõtled mingit kontakti, millega inimese teadvus arvutisse viiakse?

Eestis on süütus justkui häbiasi või et peaks midagi viga olema. Kui oled 13 ja ikka veel pole seksinud, siis vaadatakse imelikult. Lääneriikides on suurem religiooni traditsioon ja seetõttu peetakse mitteseksimist normaalseks. Mitte, et ma ise usklik oleks, lihtsalt nii ühekülgset suhtumist, nagu postsovjetlikes riikides, pole kuskil. Kuigi Eestis on natuke kahepalgeline, et kui ei seksi, oled imelik ja kui seksid, siis lits.
Süütud ja aseksuaalsed inimesed elavad lihtsalt teistmoodi, kui partnerit ja perekonda soovivad inimesed. Nad ei taha näiteks abielluda, kooselu, lapsi. Isegi korterid ja eluviis on hoopis teistsugune. Seepärast olekski huvitav teada
 
süütule 15. veebruar 2015, kl 23.01
Mina soovitaks pigem otsida endale teised sõbrad ja tuttavad ning võõraste viltuvaatamisele vilistada. Pea meeles, et sinu süütus ei ole mitte kellegi teise asi. Olin ka suht kaua süütu, aga ei tajunud kunagi, et seda häbiasjaks või veaks peetaks. Paar üksikut korda välja arvatud, aga siis olin halvustavast suhtumisest lihtsalt üle. Ka mind ennast jätab teiste inimeste süütus või aktiivne suguelu üldiselt täiesti ükskõikseks. Mis see minu asi on, mida teised magamistoas teevad või ei tee.
 
njahh 15. veebruar 2015, kl 23.06
tere talv, või Eestis on süütus häbiasi? Luba küsida, kuidas teised inimesed teavad, kas oled süütu või mitte? Mul näiteks ei ole õrna aimugi, kas mu 30+ vallalised kolleegid on süütud või kas nad seksivad ka või mitte....
Ja mitte keegi ei vaata ta peale seetõttu viltu.
Igal inimesel on oma elu ja pole teiste asi seda arvustada. Seda muidugi juhul, kui ta ise oma eluviise valjul häälel ei kuuluta.
 
süütule 15. veebruar 2015, kl 23.15
Täpselt. Ega siis ise ei pea kuulutama suvalistele inimestele, et süütu oled.
 
süütu 15. veebruar 2015, kl 23.27
võõrastest ei hooligi, kuid sõbrad küsivad kogu aeg, et millal lahti saan. Samuti mõtlen, et mõned teised inimesed minu situatsioonis peaksid veel tõestama, et keegi neid üldse tahab (mul kui naisel sellega probleeme pole), näiteks meessoost süütute üle tehakse eriti nalja. Teine asi on igasugused lastesaamisküsimused, mida vanemad sugulased küsivad.
Mõhk Metsavana 16. veebruar 2015, kl 00.40
jäta need sõbrad.
 
Platooniline süütus 16. veebruar 2015, kl 05.55
Inimene oma veendumuste, soovide, võimete, ideaalide, eelistuste, eesmärkide, kavatsuste ning väärtushinnangutega on ikka üks keeruline olend. Pöörad tähelepanu täielikult sellele mis sind huvitab ja see mille üle teised pead vaevavad on ju sinu jaoks PSEUDO ehk ära allu mingitele Pseudo-provokatsioonidele !
 
.. 16. veebruar 2015, kl 08.03
Kui vana Sa oled?
 
eelmisele 16. veebruar 2015, kl 08.38
Olen 35 aastane. Kas vastus on ammendav?
 
ära muretse 16. veebruar 2015, kl 09.11
Minu vanaema on süütu ja uhke selle üle.
 
KniksMarihen 16. veebruar 2015, kl 09.17
Mulle meeldib see viimane väide :D
 
hm 16. veebruar 2015, kl 09.23
vali endale sõpru, ausalt.minulgi on mitu üksikut sõbrannat ja kunagi ei ole uurinud on nad süütud või lesbid. ausalt, austan neid sellistena nagu on. mäletan oli üks natuke napaks tuttav, kes kui süütusest lahti sai kippus seda kõigile rääkima ja uuris teistelt sama - teda vaadati kui kohtlast.
 
Mooni Tulp 16. veebruar 2015, kl 10.16
Täiesti olemas selline ühendus - ESNJMKA. Eesti süütute naiste ja meeste keskagentuur. Meie eesmärgiks on nimetatud naised ja mehed omavahel kokku viia. Teemade ring, mida omavahel vahetatakse, on äärmiselt lai, alates süütuna elamise võimalikkusest, lõpetades kontseptsiooniga, mis toetab inimest tema põhimõttelistes valikutes. Meil on mitu korda aastas toimuvad koosolekud, suvelaager, välimatkad, huvitavad loengud ja palju muud toredat.
Kahjuks meie liikmeskond kahaneb eelnimetatud tegevustike tagajärjel pidevalt, aga ei hullu - tulevad uued süütud peale jälle!
 
kah probleem 16. veebruar 2015, kl 14.02
mõtleks! ei kargagi kohe need süütukesed esimesel ettejuhtuval prallel juua täis peaga grupikat tegema!
tähendab on kõigest hoolimata veel alles normaalseid kes ootavad õiget ja on võimelised ka tunneteks, tore ju
 
Britney 17. veebruar 2015, kl 00.28
Spears vist tegeles sellega, on ka ise süütu.
 
läinud 17. veebruar 2015, kl 07.22
saaremaa piiga arstile,arst küsind,kui vana piiga on...40...ja veel süütu..aga kuhu see nii kitsast kohast kaduma pidi!....jama muidugi,et sünnitamiseks oled juba noh nii....a võib ju üksikuna ka ää minna!
 
mõttetu 22. veebruar 2015, kl 08.43
Ma ausalt öelda ei saa aru, mille eest nad võitlevad ja milleks selline organisatsioon. Süütus pole ju otsaette kirjutatud ja mul puudub igasugune info, millal mõni minu tuttavatest süütuse kaotas ja kas mõni neist on siiani süütu. Seega pole ju probleemi olemas. Keegi ei käse sul oma süütusest rääkida või kes keelab süütul kalamehejuttu rääkida, et on terve rügement partnereid olnud.
 
Shrečk 22. veebruar 2015, kl 19.17
On ikka probleemid selle naiseks olemisega-pole keegi pannud, siis ei tea enam, kuhu kuuluda või mitte:-)
 
teemaalgatajale... 23. veebruar 2015, kl 01.18
Olen juba peaaegu 30 naine kuid pole meest ega peret. Ma ei tea, kas see Adult virgin oleks midagi mulle, kuid tunnen midagi sarnast. Mind lihtsalt ei huvita seks. Pole kunai huvitanud. Hoian ka meestest seetõttu eemale, et team et seda hakatakse nõudma. On sõbrannasid, kelle mehed käivad nagu uni peale selle asjaga. Kuidagi vastik tundub selline mangumine. Tahan lihtsalt olla inimene ja elada rahulikku elu. Oma tulevase mehega tahaksin lihtsalt sõber olla. NB! Omasooihar ma ka pole! Ma ei teagi kohe enam... Kui saaks, elaks üldse üksi. Tõsiselt, seda tunned pole veel siiamaani suutnud keegi ega miski mõjutada. Pole ka kunagi mingi armuja olnud. Võib-olla on mul midagi viga aga nii ma tunnen. Seks on vastik.
 
minu eelmisele postitusele... 23. veebruar 2015, kl 01.23
täpsustuseks. Sõbrannade mehed käivad sõbrannadele peale, mitte mulle. See, et mulle seks ei meeldi, ei tähenda, et mees ei meeldi. Aga kui mees suhtes seksi ei saa on kohe tüli majas ja ma ei taha oma ellu selliseid asju.

Vabandust kirjavigade pärast.
 
mnjah 23. veebruar 2015, kl 01.31
vastik on ehk see kui sõbrannade mehed külge litsuvad. aga kui õige inimesega õige hetk, siis kuidas sa tead praegu öelda, et vastik on see, mida sa pole tegelikult kogenud ja mis teid ehk pikal eluteel koos aitab hoida, paljude muude tegurite olemasolul küll.
aga eks sa ise tea. sinu vaim, sinu keha ja sina ise pead otsustama, kuidas sul kõige parem on. rõhk sõnadel sina ise. see, kuidas oled elada otsustanud, ei tohi mingil juhul ei ühiskondliku arvamuse, sõprade ega vanemate poolt survestatud olla. oma elu elad sa ju konkreetselt sina, mitte keegi teine.
 
mnjah 23. veebruar 2015, kl 01.35
ups, välja võis küll lugeda, et sõbrannade mehed käivad peale ja see mangumine tundub vastik.
kui oled otsustanud, et seksi ei soovi, meest küll, siis otsigi endale aseksuaalne mees. parim harmoonia pidavatki olema sellistes peredes, kus seksuaalne vajadus samal tasemel.
 
eelmisele 23. veebruar 2015, kl 01.45
Hea soovitus :)
 
nohjaah 23. veebruar 2015, kl 01.50
Heh, nagu mina. Mulle tunduvad ka sellised tülid kuidagi lapsikuna. Seks pole armastus.
 
tead... 23. veebruar 2015, kl 02.05
Ma ei ole otsustanud, et ma seksi ei soovi. Seda ei saa otsustada. See lihtsalt on nii - täpselt nagu see kas teil on pruunid silmad või sinised silmad. Silma värvi üle ei saa inimene ise otsustada! :)
 
a 24. veebruar 2015, kl 08.42
kuis näpukaga on,ja märgade unenägudega...jutt,seega mõte ja kihk ikka on ju!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!