Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
armastan mehi... aga
mansion ghost 03. mai 2015, kl 00.08
Valigu terviseks, kuni on mida valida. Kohe igal juhul tahetud? Nunuh, kummitus küll igat luuda ei taha olgu nii kena ja hoolitsetud kuitahes ning arvaku endast midaiganes.
Olukorra muudab mõnevõra lihtsamaks pisiasi, et kummitus pole just kuigi väärtuslik saak;)
 
oi mansionike 03. mai 2015, kl 00.10
Äraütlemiseks peaks vastaspool ennast enne sulle pakkuma! :D
 
einohjah 03. mai 2015, kl 00.17
Miks te mulle jälle olemastuid väiteid suhu topite, lugupeetud feministid?
Ilu ei kao kuhugi ja pole seda kunagi väitnudki. Küll aga läheb konkurents oluliselt suuremaks. 35-40-sed naised konkureerivad 25-30 stega ja see supp läheb neil seetõttu üsna lahjaks.
Ei räägi siinkohal endast vaid (mees)tuttavast: väga kena 40+ naise sai, minumeelest naine valis tõesti ise. Komplektis on selle mehe kuskil 20+ armuke , mehe suht piiramatu vaba aeg oma tarbeks, abielus nad ei ole....
Aru ma jälle ei saa, mis mõte oli ennast 40 aastani hoida ja lõpuks selline pakett valida. Ilmselt hädalahendus, sest PAREMAT meest selles vanuses lihtsalt enam ei olnud.
mansion ghost 03. mai 2015, kl 00.18
Ja mis siis? Kummitus valib eemalt, kellele läheneda ja keda ligi lasta. Pole vältimatut vajadust kellegi järele tundnud. Suhtkoht rahulik ja muretu põli.
 
einojahhile 03. mai 2015, kl 00.39
Saimegi teada su kibestumise põhjuse. Tahtsid ise seda 40+ naist, aga ei saanud ja nüüd süüdistad siin naisi, et nad hiljem ei valiks.
Aga milles su probleem täpsemalt on? See 40+ naine sai ju väga hea mehe omale. Selline mees juba ei tolkne naisel seljas iga hetke ja ei hala oma maailmavalu pärast, kes kus ja mis põhjustel ikka saab naist või ei saa. Selline mee kindlasti ei ahitsa teda oma häda ja vinguga, et millegagi elus hakkama ei saa, nii et ma küll mingit probleemi ei näe. Ja mis see sinu asi on, mis on selle 40+ naise valikute taga.

Nagu nendel noorelt abiellunud naiste meestel ei ole armukesi! :D
 
einohjah 03. mai 2015, kl 00.48
Ei tahtnud, venelanna oli:)
Ah, et siis selline mees on foorumi autoriteetide arvates unistuste prints. Einoh, mulle on siis meri päris põlvini ja ilmselt iga 40+ naine tahaks. Aitäh hea sõnaga toetamast!
 
einojahhile 03. mai 2015, kl 00.51
Mis sa mõtlesid, et naised unistavad mingit mömmi omale või diivanile tolknema.

Ilmselt on selles sinu tuttavas mehes ka midagi enamat, kui endale kenasid naisi saab lubada. Huvitav, miks sina siin istud ja meri juba põlvini ei ole!!!
 
einohjah 03. mai 2015, kl 01.07
Ma oskan raha lugeda, sellepärast istun. Ega see tuttav mees kurtis ka, et ilus küll, aga kallis pidada. Ma tean seda tunnet ja kade ei ole.
 
einojahhile 03. mai 2015, kl 11.47
Sa oled ikka tõsiselt l*ll. Või pole raha mida naisele kulutada.
Ei tea, miks üks naine peaks ennast ühele kitsipungile (kellel tegelikult raha polegi) kulutama?

Naine peab ilus ja kobe välja nägema, aga mees sellesse kulutada ei taha. Eri ahv ikka.

Sellised niased, kes ise teenivad suurt raha ja näevad veel head välja, jäävadki sinusuguse jaoks unistuseks!!!

Eks lepi siis mitteilusa naisega, kes alguses lihtsalt teeskleb, et raha pole oluline. :D
 
M39 03. mai 2015, kl 12.21
Osa naisi ongi õielt õiele lendavad ja nad ei olegi kunagi millega rahul!Minu kaunidus kellega kohtasin oli samasugune!Tal oli enne mind piisavalt pikki ja lühisuhteid ja ka piisavalt üheöösuhted! Ei aidanud hea seksikeemia millest väga paljud paarid unistavad ega ka täiesti tasemel materjaalne heaolu...inimene mu kõrval soovis teha seda mida TEMA tahtis!!!...ja ma jätsingi ta seda tegema,sest ma mõistsin,et selline elu ongi tema õnn ja ka õnnetus!
mansion ghost 03. mai 2015, kl 12.37
Miks noore naise õnne rikkuda suhtesse aheldamisega, kui tahab libuharakas olla kes keelab. Tavaliselt need kombed ei kao tõesti kuhugi kuni kolm peotäit...
 
M39-le 03. mai 2015, kl 12.47
Kas ta oli sellepärast selline, et ta oli kena või sellepärast, et ta lihtsalt oligi selline.

Mul mitu koledat sõbrannat, kes parajad ..., aga kõik arvavad millegipärast, et just ilus on selline.

Kas te olete tited siin või, oma koleduse ja ilususega!

Einojahhile. Ise tuli siia kiunuma, et 35-40-selt hakkab naise ilu kaduma ja jäme ots läheb meeste kätte.

Kus ta siis meeste kätte läheb? Vaata, kui palju on siin halavaid ja kiunuvaid mehi. Jäme ots küll selliste meeste käes ei ole. Ainult kiunuda oskavad siin. Sellise ilusa ilmaga oleks tegija mees juba ammu OMA JÄMEDA OTSAGA VÄLJAS!!! :D
 
vott 03. mai 2015, kl 13.13
see viimane postitus oli tõesti täpselt naelapea pihta.
mansion ghost 03. mai 2015, kl 13.51
"Kus ta siis meeste kätte läheb? Vaata, kui palju on siin halavaid ja kiunuvaid mehi. Jäme ots küll selliste meeste käes ei ole."

Jäme või peenike ots aga iga "halav ja kiunuv mees" on libuharaka kadunud valikuvõimalus. Pole oluline, kas need mehed üldse midagi väärt on. Mis ühtedele sobib ei sobi teistele hoopiski ja vastupidi ning valik ongi üsna kitsuke hädatapu laadne.
 
mansionile 03. mai 2015, kl 14.12
Muidugi peab mees midagi ikka väärt olema, milleks naisele üldse siis mees. Libuharakal just madalamad nõudmised ju kui neil väärikatel abielunaistel!!! Katsu sa kinuva mehena ühele kiunuvale abielunaisele meele järele olla! :D
 
piripiiiga 03. mai 2015, kl 14.39
selline mulje jääb nagu mõne arvates oleks kõik meie vabariigi mehed delfi kliendid. siin on ainult näputäis ja otste jämeduse üle nende põhjal järeldusi teha ei saa. naised võivad ohkida ja tehkida sel teemal, aga kahjuks on minu kui naise arvates meestel siinkohal õigus. kui vaadata tänavapildis, siis mingist vanusest jääb tihti mulje, et naine on oma noorema vennaga õue tulnud.

teemaalgataja - sa ehk pole kunagi päriselt kedagi armastanud? tõeliselt armunud olnud? sel juhul poleks küsimus teiste meeste vaadata tohtimises või mittetohtimises. sa lihtsalt ei näeks neid teisi.
 
viimasele 03. mai 2015, kl 14.49
Jutt oligi ju siinpassijatest, kes väidsvad, et kunagi ilusamatel päevadel on jäme ots nende käes.
Aga ma just seda väitsingi, et jäme ots on just nende meeste käes, kes delfi naistekas iba ei aja!
 
M39 03. mai 2015, kl 14.50
Igaühel on oma lugu rääkida ;) Keegi teine ei peagi teise inimese vaatenurkadega nõus olema!
Kellele lähevad korda hea välimusega naised/mehed,aga kes peab leppima sellega mis järele jääb;)
Minu inimene oli tõesti hea välja nägemisega ja ta hoolitses enda eest väga!Ta ei jäänud üheski seltskonnas märkamata!Ega ma ka ei ole lapsehoidja...kaks täiskasvanut vaba inimest kes elavad koos vabast tahtest!Kui inimesel oli varasemast elust selline suur "kogemuste"pagas, et ta läbi ilu,seksikuse,hea suhtlemisoskuse jne võis näidata tänase õhtu isasele,et kõik on võimalik...ole ise ainult tegija;) Kui tal tuju tuli õue trallama minna siis tõmbas kodus tüli püsti ja läks ning tagasi tulles rääkis kuidas teda õues mehed austasid ja kandsid kätel ;) ... Ja nii ma ta jätsingi teiste kätel ja teistel elunditel kandma :))
 
M39 03. mai 2015, kl 14.59
Piripiiga kolme viimase reaga täiesti nõus!!!
Sama võin ma ka oma mineviku naise kohta öelda... Aga "kulla"kaevaja rapsibki läbi elu kullatükk silme ees:))
 
M39 03. mai 2015, kl 15.03
Ossa vaesekene, aga ise nii tahtsid teda, onju, et siiani tuled delfi naistekasse pisaraid valama, et too teiste meestega ka semmis. Nüüd passidki siin ja halad taga möödunud aegu.

Küll tema oma küllatüki saab, aga mis on sinu elu mõte - naistekas naisi kiruda? :D:D
 
M39-le 03. mai 2015, kl 15.06
Mis sa ise parem mees oled, kui mingit kullakaevurit oled pannud. Pärisnaist ei saa kätte või?

Miks peaks mõni korralik, mittekullakaevur, sinusgust enam üldse tahtma. Sinusuguse saatus ongi nüüd need kullakaevurig, sest ükski norm.naine ei taha litsmeest, kes rahaahneid naisi pannud on.
 
ahjaa 03. mai 2015, kl 15.46
Minu mees ka vedeles diivanil ja muudkui kiunus, kui halvad kõik on. Mina rügasin 24/7 tööd teha, aga tema võis vedeleda, sest ta ju nii armastab mind.
Kui mul üle viskas ja minema ajasin ta minu korterist, siis kukkus kiunuma, et noh kas mõni teine mees lõi rahaga uimaseks, et tema nüüd ei kõlba.
Ma loll valisin tema, sest niiii suur armastus oli ju.

MEESTEL ENDAL MUUD EI OLE KUI RAHA RAHA RAHA, aga ikka süüdistavad selles aina naisi. Tuleb rikkam mees, NB! ta on rikas, sest ta on aktiivsem, targem, majandusliku mõtlemisega, ei vedele ja ei inise diivanil, siis hakkab see teine mees kiunuma, et naisele ainult raha tähtis. AGA KES FUCCKING RÜGAS TÖÖD TEHA, ET RAHA ÜLDSE OLEKS!!!

Diivanil vedelevad lohhid, mõttetud maailmavalus kiunujad mehed inisevad ainult, et naistele on raha tähtis, ülejäänud mehed teevad raha ja ei kiunu.

Raha üle kiunuvad mehed, kellel seda pole!!!
 
irw 03. mai 2015, kl 21.05
einojahhike, pere loomine pole partneri valimine. Tee endale ise asjad selgeks kõigepealt. Pere on 3 ja enam inimest. Kui sul hakkas esimese juhututtavaga voodisse hüpates kohe pere loomine käsikäes suhte loomisega pihta, no siis arusaadav, et oled täpselt sealmaal kus oled!
Sobiv kandidaat pereloomise eesmärgil võib naisel juba ammu välja olla valitud, ega see siis eelda kohest pihtahakkamist.
Ja mis see aasta 1953 siia puutub? Mu vanemad polnud siis veel sündinudki! :D

ghost, kui ennast puudutatuna tunned, siis oma viga et mahakantud said. Mõni mees ei saa endale naist ja last lubadagi, lihtne luksus, eksole!
Aga vot kus leidub alles lolle foorumites, eesnahad, kes laias plaanis ümmargune null, aga siia nõutama ja ette kirjutama tulevad esimeste seas. Te peate ise lootma, et osutuksite valituiks, muidu jäätegi ühiskonnale koormaks. Selliste vendade arvamus mistahes teemal on suur bullshit!
"Järelmaks" on kah hea nali. Mis ahnitsete siis laene kokku, mida teenindada ei jõua. Esimesel võimalusel kandite raha kah veel naise ja lapse eest ära. Tegelikult istute madalamal oksal kui üksikemad, kes kasvatamisega üksi toime tulevad.

Mis veel kokkadesse puutub, siis samamoodi võib väita, et parimad autopesijad on naised, soovitavalt poolpaljad ja bikiinides. Ajab kõvaks vähemalt, eksole! Mehed ju selle tööga nii seksikalt hakkama ei saa! ;)
mansion ghost 03. mai 2015, kl 21.58
muhahaaa, kehv huumor :)
 
einohjah 04. mai 2015, kl 00.42
Oi-oi tüdrukud, te olete vahepeal tõsise sae siin käima tõmmanud. Ilus päev oli ju, kas te mitte peenraid ei pidanud rohima siin targutamise asemel?
Ega ma ei muutu nagunii.
Täna olen nii väsinud, et kohe mitte ei jõua vaielda. Peale 10 -ndat kuupäeva oleks jälle naisteka jaoks esimesed vabad ajad.
Hoidke end seni kuumad !
 
nojaa 04. mai 2015, kl 14.45
Üle 35 meeste hulgas käib nagu agoonia enne kui nad tunnistavad, et keskiga pressib uksest ja aknast sisse. Küll tekib ümmargune õllekõht, et kingapaelu ei saa siduda, küll kukuvad juuksed, küll hakkavad märkama, et voodis pole enam nii tasemel.

Siis tekibki viimane takkaüleslöömise etapp, kus tõestatakse, et 25 aastaste naiste hulgas on veel lööki Võib-olla paar-kolm aastat on, siis aga naine vaatab, mis 40-sest üldse kasu on. On tal midagi peale "järelmaksuga" laste ka, kas ta ikka on väärt kaaslane kodus ja väljaspool seda, kas ta mitte ennast tööga ära ei tapa, sest 45 aastaselt on eesti mees üsna vananev keskealine potentsiprobleemidega mees, kes kuidagi ei vasta enam 30 aastase naise eluviisile.
 
Kaieesti 06. mai 2015, kl 18.33
Noorele naisele: Sinu küsimus oli, et "Kas meeste armastamine peab automaatselt tähendama vaid nende alandlikku teenimist ja jumaldamist?". Armastus ei ole mehe alandlik teenimine. See kui naine ja mees koos elavad ja naine süüa teeb ja koristab ja muid koduseid toimetusi teeb ei tähenda, et ta alandlikult teenib. Pealegi on päris palju mehi, kes ka ise kodustes töödes ja söögi tegemistes kaasa aitavad. Armastus tähendab ka jumaldamist, aga mitte ainult naine ei jumalda meest vaid ka mees jumaldab naist.
Seda, mida sina meestega teed, ei saa nimetada armastuseks. See on lihtsalt lõbutsemine ja meeste ära kasutamine. Mul on kahju meestest, kellega sa nii mängid.
Ma olen ise ka noor naine (20-te keskpaik) ja olen vallaline praegu paraku, aga mina sooviks väga leida meest, kellega püsisuhe luua, sest mina tahaks hakata mõtlema pereloomise peale.
 
eelmisele 06. mai 2015, kl 18.57
kõik on õige. va, et neid selle naise mehi pole ka mõtet haletseda. need on täpselt samasugused, püksid jalas ei seisa ja kasutavad naisi ära.
 
eelmisele 07. mai 2015, kl 07.56
kui mees ja naine oma vabast tahtest seksivad, siis kumb kumba ära kasutab? ainult frigiidsed naised saavad öelda, et mehed neid ära kasutavad, sest nad ise tõepoolest seksi ei naudi. seni, kuni seks sulle vaid ärakasutamisega võrdub, pole sul mõtet meest otsida, tee meestele teene ja ela üksi.
 
einohjah 11. mai 2015, kl 21.42
Nii, irw, 10 kuupäev üle elatud ja aega jälle sind valgustada.
Lühidalt ja eriti juhmidele: kes naistest 20 aastaselt väga valib, see maksab 40 aastaselt ise peale.
Ärge tehke endale illusioone. Kuni 30 aastaseid veel mehed noolivad, sealt edasi peab naisel olema positsioon, raha ... (täitke ise lüngad), et keegi teda üldse vaataks.
Enesestmõistetavalt võib 40 aastasel naisel olla noorem kaaslane. Vahe on selles, et kui 40-aastane mees peab ülal 20 aastast naist , siis 40 aastane naine ostab endale 20 aastast meest.
Kui raha on, siis jumala eest, mina pole vastu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!