Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
reisimisest
 
Eisaaaru 19. oktoober 2015, kl 14.05
ma ei ole ome elus reisinud, erinevatel põhjustel, aga nüüd kavatsesin hakata; aga ma märkan üht imelikku asja- reisibürood pakuvad majutust a'la '2kohalises toas, eeldusel, et koos reisib 2 inimest'. Mind on üks - kustkohast ma selle teise inimese peaksin võtma? Või loetakse reisile registreerunud paaridesse (osal juhul on märge, et võõraid ühte tuppa ei panda...)? või arvatakse, et reisitakse ainult paarikaupa? või kuidas seda mõista?
 
no 19. oktoober 2015, kl 15.12
no see on ainult neil üliodavatel reisidel nii. Tavalistel normaalse hinnaga reisidel küll sellist nõudmist pole.
Karl Kindermacher 19. oktoober 2015, kl 15.32
Mida suurem tuba, seda odavam hind. Võid reisibürooga ühendust võtta ja pakkuda, et maksad juurde kui saad omaette toa. Asi vask.
 
Sid. 19. oktoober 2015, kl 16.12
Sa uuri, kas tuba on twin või double bed. Viimasel juhul on üks lai voodi ja toa hind reeglina erineb vaid hommikusöögi jagu, võrreldes sellega, kas seal 1 või 2 inimest. Üheseid tubasid hotellides väga palju ei ole, pole mõtet ruumi nendele raisata. Kui ongi, siis mingid viimased uberikud. Seepärast tasub ka üksi reisides võtta kahene double bed tuba, saab normaalselt magada.
 
rändurinna 20. oktoober 2015, kl 01.37
kaheses toas plekid kahe eest ehk siis topelt. reeglina ainult kõige odavamates naridega dormides saad ühe inimese hinna. aga seal 6 kuni 18 inimest ühes toas, privaatsusest just rääkida ei saa.
otsi delfist mingi vanamees reisikaaslaseks. kuigi osad eesti mehed on nii kitsid, et hädaldavad iga reisikulutuse pärast, v.a. prostide teenused. ega sul kerge saa olema.
Karl Kindermacher 20. oktoober 2015, kl 11.10
rändurinna, tavalilselt on ikka toa hind, mitte koha hind. Sa maksad kas terve toa eest või ainult ühe koha eest seal toas. Uuri natuke ööbimiskohtade kodulehekülgi. See on küll pisut keerulisem ülesanne, kui järjekordse "sponsori" otsimine, aga 2-3 ajuraku olemasolul täiesti teostatav.
 
teele 21. oktoober 2015, kl 02.05
teemaalgataja räägib ilmselgelt grupireisist, mitte omal käel hotelli broneerimisest. siis on tõesti nii, et arvestatud on kaks inimest toa peale ja kes maette tuba tahab, saab seda lisatasu eest, mis samas sugugi ei ole 2 x paketi maksumus, vaid ongi omaette toas majutuse lisatasu, ehk siis teise vodikoha hind. lennud, bussid, ekskursioonid on ikka 1 x hind.
 
kets 21. oktoober 2015, kl 23.24
tavaliselt on märge juures olnud, et ühese toa eest on lisamaks 70-120 EURi. Oleneb reisist ning pakkujast.
 
rändurinna 22. oktoober 2015, kl 02.29
Karlil pikavõitu juhtmed?
olen mitte ainult uurinud ööbimiskohtade kodukaid vaid ka mitmekümnes riigis erineva tasemega majutusepakkujate teenuseid kasutanud- erinevalt sinust.
enamus hotelle/hosteleid näitab pakkumises ühe inimese majutuse hinda, enamasti kaheses või suuremas toas. kui hakkad bronnima ühele, lööb automaatselt kahe inimese hinna ette või kolme, nelja, mis iganes. oleneb toa suurusest. ehk siis jah peaks maksma terve toa hinna, nii et sisuliselt kordasid minu juttu ja samas üritasid seda kritiseerida.
loodetavasti aitas see sul end targemana tunda.

meheeeeed :D
 
to eisaaaru 22. oktoober 2015, kl 10.23
Grupireisi bronnides tasub reisikorraldajaga suhelda ja oma soovidest teada anda. Ikka on ka üksikuid reisil, kes on rõõmuga nõus võõraga ühes toas elama, et vähem maksta. Korra käisin pikemal reisil, kus korraldaja pakkus mulle kohe toakaaslase välja, suhtlesime temaga juba enne reisi. Kui olime juba mitu päeva kohal olnud, selgus jutu käigus, et reisil oli päris mitu üksikut inimest, kes olid ühese toa eest lisatasu ära maksnud ainult seepärast, et ei tulnud mõttelegi, et reisibüroo aitab toakaaslase leida.
 
ilus naine 22. oktoober 2015, kl 11.03
Minu jaoks on suhteliselt naljakad inimesed, kes "hakkavad reisima" "hakkavad elama", jne.

Ei hakka sa midagi vaid otsid ettekäändeid miks seda mitte teha. Kui sa tõesti oleksid kunagi hakanud reisima, siis oleks sul juba vähemalt Euroopale tiir peale tehtud. Selle asemel istud sa aga foorumis ja tyytad inimesi.
 
rändurinna 22. oktoober 2015, kl 13.35
ilusa naise jutus on iva.
eks ongi kahte sorti inimesi. ühed reisivad ja teised vinguvad, et raha vähe, ei saa reisipakkumistest aru, keeleoskus puudub, pole reisikaaslast jne.
need viimased imestavada ka alatasa, kust leitakse reisideks raha kui keskmine palk on nii madal jms kadedusenoodikesega demagoogiat.
 
eisaaaru 22. oktoober 2015, kl 14.05
ma ei saa aru, kuidas 'ilusa naise'-sugused midagi aru ei saa - vahet pole:) aga aitäh vastajatele- sain oma küsimusele vastuse- et kui reisidel on veel üksikuid, siis on tõenäoliselt võimalik koopereeruda:)
 
rändurinna 22. oktoober 2015, kl 14.07
lugupeetud üksik,
reisidel on isegi võimalik kopuleeruda, kui koopereerumisest villand saab. nii vägev asi on see reisimine!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!