Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Mida vähem raha,seda suurem petmise võimalus.
 
Silver 20. august 2016, kl 05.21
Tere!
Nii kui pealkiri ütleb,pole raha pole armastust.Armastus oli,kuid peale 6 aastat kooselu just kui midagi muutus.Jälle see sama jutt,et omast arust olen normaalne mees,kuldsed käed ja kõik nagu olemas,pole ka altpoolt mingi pöialpoiss.Kuid siiski,otsustas mu armas kaasa,et on paremaid variante tema elus,ei nuhkinud,ei jälginud,kuid lihtlabasel moel tuli asi välja.Ootasin kaasat koju,kuid ütles ,et tööl on pingeline ja läheb kauem.
Kell nii 3,00 öösel ,und ei tule ja läksin välja suitsu tegema,samas ka prügi välja viima.Maja ees autod pargitud,vaatan ühes käib tegevus,tundsin autos ära naise ülemuse masina,läksin siis uudistama ja rohkem ma ei pea vist rääkima.Siin siis point,kas raha omavatel meestel on õigus kõikidele naistele keda nad tahavad,või siis variant ,kui palju peab mees teenima ,et naine ei petaks.Kas on üldse rahas küsimus?Samas naise ülemus ca.55 mis saab muud teda köita peale raha.
 
jeejee 20. august 2016, kl 06.23
kirjastiili järgi oled ise mingi 13. sinu absurdikast lähtuvalt üldse ei imestaks kui su naine 69 ja pole veel otsusele jõudnud, mida elult tahab.
 
Silver 20. august 2016, kl 06.34
Ma just 13. pole ,kuid sinusuguseid ei tohiks klaviatuuri taha lasta.
 
to Silver 20. august 2016, kl 08.14
Olles ise naine, siis minu meelest raha on siiski ettekääne, enamiku petmiste põhjus pole raha, kuigi jah mehed seda tihti ise arvavad. Kui Su naine otsustas petta, oleks ta seda teinud ka kellegi teisega, kui ülemust poleks olnud. Lihtsalt ongi see, et kas otsustad petta või siis mitte petta, kolmandat valikut pole. Ja kui Sa küsida, kui palju peab mees teenima, et naine ei petaks...vastus on, seda summat võib lõpmatuks pidada, alati võib keegi ju Sinust rohkem teenida ja seega naisele rohkem meeldida, kui tuua petmise põhjuseks raha. Sama on naiste puhul, võid ükskõik kui saledaks end näljutada, teha kõik mehele ette ja taha ära ja ta läheb ikka, kui ta minna tahab, seega minu jaoks on petmise põhjus kahe kõrva vahel, inimese peas tehtud otsus seda teha. Ja veel üks asi, 55 aastane mees võib vabalt üht naist köita ka ise inimesena, see on pealiskaudne arvamus, et sellises vanuses meeste puhul huvitab naisi vaid nende raha.
 
lihtsalt norija 20. august 2016, kl 08.29
Vbl kasutab see 55-aastane kirjutades kirjavahemärke õigesti...mõne naise ajab selline asi ka märjaks;)
 
Silver 20. august 2016, kl 08.48
Kirjavahemärgid on muidugi tähtsad,kuid see teemat väga palju ei puuduta.(to Silver) lahkas asja väga loogiliselt,kõik on tegelikult mõistuses kinni.Kui sind osatakse ära rääkida ja lubada ilusat elu,siis pole reaalsel elul nagu mõtet.Tüdimus tuleb aastatega nii või naa,siis jälle uus lubaja ja jälle tüdimus.
Saan aru ,et naistel ütleb mingi kuues meel, et see on see õige,proovitakse järgi ja jälle sama tulemus ,tahaks midagi huvitavamat,siis lähevad ka 55+ käiku,lihtsalt ,et põnev oleks.Ja rahaga saab ju põnevust luua.Mulle on paljud naised öelnud,et raha ei ole tähtis,tähtis on emotsioon mida saad partnerilt,kuid kui see emotsioon saab läbi ja algab argi rutiin,kas siis jälle uue otsimine?
 
to Silver 20. august 2016, kl 08.56
Mulle endale tundub, et kui inimene endale olenemata soost teeb selgeks, et igas kooselus tuleb mingil hetkel rutiin, aga see ei tähenda seda, et oleks vaja lahku minna, siis sealt saab hakata koos edasi minema. Igasugune paarisuhe on kahe inimese koostöö ja selles mõttes pole vaid üks pool "süüdi", koos tehaksegi tööd oma ühise suhte nimel. Aga see on ideaal, reaalsus kahjuks pole alati selline, lihtsam on minna kogu aeg seda uut otsima, endale aru andmata et nii võid terve elu ringi joosta ja seda õiget sa ei kohtagi. Kahjuks või õnneks peale kaaslase truudusetuse teadasaamist vist väga palju muid valikuid pole, kas lepid sellega ja elad temaga edasi või siis lähete laiali. Ja isegi, kui ta lubab Sulle, et see jääb viimaseks, kas saad teda usaldada?
 
Silver 20. august 2016, kl 09.09
Õige lähenemine.Koostöö ongi see võtme sõna,kui üks panustab ja teine lihtsalt tarbib ,siis see suhe ongi lõpule määratud.Ja see tarbija jääbki otsima seda õiget,sest kui üks normaalne olemas, tuleb järgmine normaalne kes paneb liblikad kõhus lendama jne.Lihtsalt küsin,kas rahakas mees on atraktiivsem kui väljanägemiselt atraktiivne?
 
Ann 20. august 2016, kl 09.31
Kui mees sulle tähelepanu ei pööra siis sa lihtsalt otsid kellegi kes seda teeb ja ongi kõik.
 
Silverile 20. august 2016, kl 09.41
kas ta tuppa tulles ikka vabandas? :)
Usu, see suhe teil on lörtsitud? Ära nuta seda naist taga , ta pole seda väärt...et oma maja ette lausa oma tutu õieli tõmbas. Mage ülemus ka ,et ei leidnud paremat placet. Ülemus lihtsalt lasi toru tühjaks , sosistas su moorikule kauneid sõnu jne
 
hmm 20. august 2016, kl 09.46
Võib-olla su naine tahab ilusat elu ja rahaka mehega oleks see saavutatav. Nähtud olukord oli sinu jaoks vajalik nn ~ärkamine~. Meenuta aega kui te alles kohtuste, kellesse ta armus? On see mees alles? või on ta äkki talveunes? :)
Kas rahaks mees on atraktiivsem või mitte sõltub naisest ja tema prioriteetidest. Minul tekib küsimus, kui rahakas on rahakas mees? :)

NB!Viisakas mees on väga atraktiivne.
 
Silver 20. august 2016, kl 09.51
Ei vabandanud,ütles ,et lihtsalt juhtus ja minu elustiil ei sobi talle.Rahamehel on rohkem pakkuda.
Karl Kindermacher 20. august 2016, kl 09.58
Nagu vanasõna ütleb: "Kel p**s, too l**s." (Vabandust, aga see on tsitaat) Ja pole vaja ajada seda mehe kaela, et ei hellitanud ja mida veel. Ma eeldan, et oli siiski normintellektiga proua, kes suudab oma tegude eest ise vastutada.
 
Silver 20. august 2016, kl 10.03
Teenin 1200 EUR kätte ja ei ole palju võimalusi vangerdada.Seda on siiski vist vähe ,et naist rahuldada.
 
Esopus Spitzenburg 20. august 2016, kl 10.10
Mulle tundub, et Silver püüab leida mingit endast väljaspool olevat põhjust, et naise petmist põhjendada. Lihtne on alati kõik raha kaela ajada, aga tangot tantsitakse ikka ja alati kahekesi. Enamasti on petmine tagajärg, mitte põhjus, eriti naiste puhul. Võibki olla, et te lihtsalt ei sobigi kokku ja peaksite mõlemad oma teed minema.
Aga ära sa jumala pärast nüüd edaspidi arva, et kõik naised raha peal väljas on..enamasti on naised tegelikult tähelepanu peal väljas. Raha on lihtsalt üks vahend, millega lihtsalt ja kiiresti saab naistele tähelepanu osutada:)
 
Silverile 20. august 2016, kl 10.17
1200 EUR kätte on naise jaoks ilmselgelt vähe, eriti kui elad Tallinnas. Viie aasta eest teenisin kohati 2400-2500 kätte, sellestki ei piisanud. Tähendab, eks naine tegi teatud valearvestuse. Mina otse loomulikult süüdi, et enne suhtesse astumist ei esitanud täielikku bilanssi ning kinnitatud raamatupidamise aastaaruannet. No ja vaikselt ühest etteheitest kasvas teine ja see lükkas lumepalli veerema. Võtsin täiendavalt tööd juurde, mis kärpis seda ühist nn kvaliteetaega. Järgnesid süüdistused, et ei hooli, ei veeda koos aega jne. Et sa ikka pole ärimees ja nii edasi. Mingi imelik ettekujutus on mitmetel pealinna prouadel ja preilidel. Ütlen, et vaadake vähem "Kerget elu" või vaadake seda mõttega, ega Kariku Tommil need rahapakid sinna šeifi tühja koha pealt tekkinud nagu mingis Vene muinasjutus.

Silver, ära üldse põe taolise naise pärast. Ütleb ju vanasõnagi, et toida hunti, kuidas tahad, ikka vaatab metsa poole!
 
hmm 20. august 2016, kl 10.26
Ära nüüd kõiki naisi ühte patta pane. Elavad paarid ka väiksema palgaga koos truult ja rõõmsalt. Sina oled lihtsalt vale naise otsa sattunud. ..
mis halvasti see uuesti.
 
Silverile veel 20. august 2016, kl 10.34
Mõne mõtte lisaksin siinkohal veel, võib-olla - nagu on tänasel päeval paslik öelda;) Esopus paugutas tegelikult naelapea pihta. Ma ei tea, kui vana Silver on, ent oletan vahemikku 35-40. 1200 jevrot kätte tähendab, et oled palgatööl. Ilmselt õhtul väsinud, vahel veidi tujust ära. Rahamure, ebakindlus tuleviku ees, mõni väike laen või liising teevad veidi närviliseks. Enesekindlusetuks nagu naised armastavad öelda. ENESEKINDEL saab mees olla aga vaid siis kui materiaalsed mured talle võõrad on. Või on tegemist täieliku pohhuistiga, kes elab kusagil sooserval tares, korjab pohli ja kasvatab tubakat ja kuulab kurgede kruugutamist. Või on hommikust õhtuni silmini lakku täis ja hommikul klapib jõmmidega järjekordse kaheliitrise õlle kokku. Stardikomplektiks.

1200-eurose mehe kõrvale pane ütleme 6 200 või 12 000-eurone mees. Raha pole probleemiks, seda on ja tuleb, tulevik pole ebakindel. Mis jätab võimalusi enese tuunimiseks, kallima auto soetamiseks. Minu poolest kasvõi kalliste käekellade, kingade ja ülikondade soetamiseks. Selline 55-aastane võlub oma vana kooli šarmiga. Restoran-teater-kabaree, Bitte ja Danke ette ja taha. Teeb ettepaneku, et läheme soojamaareisile. SINA oma naisele ju IGAL ajal seda võimaldada ei saa. Tema saab. Viib naise 5* hotelli, reisib äriklassis. Rahaga saab muljet avaldada, uksi lahti lüüa, südameid võita. Tõmmud mehed Türgist ja Egiptusest teevad seda nö loomulikust intelligentsist ja rahata, neil on võrgutamiskunst emapiimaga kaasa antud.

Muide, juba ENSV ajal olnud nii, et igasugustel kõhukatel 50+ parteigenossedel, sovhoosiesimeestel ja muidu tšinovnikutel olnud mitukümmend aastat nooremad silmarõõmud. Mõned suisa ametlikus abielus, sest armukese pidamine või niisama kokkuelamine olid taunitavad ja võisid maksta koha och parteipileti.
 
Silver 20. august 2016, kl 10.36
Küsime siis nii?
Normaalne mees,ei joo ,ei suitseta,kohusetundlik,hea välimusega,178cm pikk,hea huumori soonega,teenib 1200 EUR kätte.Kui suur on võimalus naise tähelepanu võita?
 
Silver 20. august 2016, kl 10.52
1200 EUR mees pole mingi mees,saan ma teist naised õieti aru?
 
to Silver 20. august 2016, kl 11.10
Lugesin siin eelnevaid mõtteid ja põhimõtteliselt kõik ju nii ongi, et igale inimesele siiski oma, kes mida tähtsaks peab. Mina naisena ütlen, et minu jaoks on rahanumbrist oluliselt tähtsam see, et ma saan mehe peale loota asjades, mis eeldavad kahe inimese panust, et nö koos vankrit vedada, üksi vedades kisub see paratamatult mingil hetkel kiiva. Ja siin ei oleks Sinule antud juhul küll midagi ette heita, mees käib tööl, ei suitseta-joo jne. Minu hinnangul on põhjus ikkagi kusagil mujal, mitte Sinu teenitud rahanumbris, sest tõesti elatakse palju väiksemate palganumbritega kenasti peredena ära. Me võime jäädagi kõik lõputult materiaalselt üha rohkem ja rohkem tahtma, miks siis Sinu naine ise ei panusta ka rohkem rahaliselt peresse ja eeldab seda vaid Sinult? Enda jaoks tuleb kõigepealt mõistlikult paika panna, mida elult tahetakse, muidu ongi nii, et alati jääb kusagil olema sinu mehest rohkem teenivaid mehi (sinu naisest väliselt atraktiivsemaid olema). Ikkagi tuleb endale oma peas selgeks teha, mida tahad ja siis ei jookse ka enam erinevate näpuviibutuste peale, vaid jääd sellele kindlaks, mis on ja tihti muide ei ole seda üldse mitte vähe, kui see naine või mees natuke mõtleb oma elu üle järele.
 
Silverile 20. august 2016, kl 11.10
Paraku ta nii on. Joomine ja suitsetamine, isegi ringitõmbamine ning kehv välimus antakse andeks, väikest sissetulekut mitte. Samas ära kaota lootust, kunagistel naiseotsingutel kohtusin väga toredate, hea südamega, mitte saamahimuliste naistega. Tõmmet ei olnud.

Vaata laiemat pilti. Venelane ütleb, et Piiter ja Moskva pole veel Venemaa, et ära sa üldista nende põhjal. Samuti pole Tallinn veel terve Eesti. Tartus on naised samuti kenad, natuke rohkem boheemlasliku ellusuhtumisega st suhtuvad rahasse lõdvemalt. Mõne kena naise jaoks on pahedest prii ja üle keskmise teeniv kena mees tõeline kingitus. 1200 neto on ju üle Eesti keskmise, mis sellest, et Tallinnas peetakse sandiks.
 
Esopus Spitzenburg 20. august 2016, kl 11.26
Krt, küll! Mitu korda peab sulle ütlema, et ära üldista! On naisi, kelle jaoks 1200 euri kätte saav mees pole mingi mees, on naisi, kelle jaoks selline mees oleks jummala hea partii, sest teised sama küla mehed ei saa viite sottigi. Ja siis on veel naised, kes ei vaata mehi raha järgi, sest suudavad ennast ise ülal pidada ja kes ei vaja meest kui kõndivat rahakotti, vaid kui kaaslast kellega koos edasi minna.
 
kui 20. august 2016, kl 11.42
kui pole saladus kus nii väike palk on?

ma olen lihttööl füüsiline ja 2000-2500 eur kätte oleneb kuust, see on mustalt, eraldi makstakse miinimumi ka ametlikult, miinimum ja sulas kokku tuleb 2000-2500 eur

ehituse peal olen, suuremad objektid

soovitan Silveril ringi vaadata, tööd on palju, pole tegijaid kuskilt võtta
 
to kui 20. august 2016, kl 12.59
Pole Silver aga teenin kuskil 1000-1200 neto tuntud firmas mitte kõige madalamal kohal. Sellist 1000 eur kanti palgataset hoitakse üldisemas plaanis, mitte ainult meie ettevõttes. Ehitusel tasustatakse mustalt ja on võimalus rohkem teenida, olen nõus.
Mäletan aega kui enda sissetulekud olid suuremad ja vastab tõele, et tekitas enesekindlust. Täna enam suurem raha minu jaoks oluline pole, vähemalt ma ei tee selle nimel mitte midagi aga sisemine rahulolu on olemas, ei kadesta hästi teenivaid palgatöölisi või edukaid ettevõtjaid.
 
Silver 20. august 2016, kl 13.06
Rõõm kuulda ,et Eestis teenitakse normaalselt 2500 EUR
Kahjuks pole leidnud endale sellist tööd.Haapsalus on 1200 EUR üle keskmise,ei tohiks kurta.Ise olen puidu tööstuses insener ja vastutan tehnika korrashoiu eest.
 
njahh 20. august 2016, kl 14.02
no nii lihtsad need asjad nüüd ka pole, et raha vähe - kohe uus ja rikkam vaja vaadata.

Asi on lihtsalt selles, et oma mees ei ole enam põnev, ei viitsi "keelt kõrva ajada" ja ilusat mesijuttu ajada - elu on igav ja naine ei tunne end enam ihaldatuna.
Nüüd ilmub kõrgemal positsioonil ilmselt rahakas mees, kes ennastunustavalt kiidab naise ilu, kutsub välja, sõidutab suure autoga, annab suuri lubadusi, teeb kingitusi ja ongi naine kadunud.

Asi pole mitte ainult rahas vaid mehe-naise vahelises kassihiire mängus, mis ellu põnevust toob ja liblikad kõhus keerlema paneb.
 
tattoo 20. august 2016, kl 14.16
saad just sellise partneri, keda väärt oled. kui mees/naine on sinust üle, jääb ta kättesaamatuks. ka raha eest ei osta karismaga inimest.
saekaatri 1200ne neto ei tee mehest ega naisest vastassugupoolele magnetit. avasta ise, mis võiks selleks olla.
 
Silver 20. august 2016, kl 14.20
No,kas naine peab ainult ennast ihaldatuna tundma,ma usun ,et meestel sama vajadus.Kui su tööd ja tegemisi ei austata,siis ka mehed tunnevad ennast alaväärsetena.Piisab vaid mõnest killust,et sa ei teeni niipalju kui naabrimees jne.Mehed ju ka inimesed ja vajavad hoolitsust ja tuge oma tegemistele.Kui pidev jorin ja halvustus ,siis ka mees ei tunne ennast hästi.Saan aru ,et iga inimene peab lõpuks leidma oma hinge sugulase ,kuid see võtab väga palju aega ja energiat.
 
njahh 20. august 2016, kl 15.17
rääkigu feministid, mida tahes, kuid hinges on jäänud naine ikkagi selleks, kes ootab mehelt kaitset ja ihaldatav olemist. Ja kui oma mees seda pakkuda ei viitsi, siis minnaksegi mujale tähelepanu otsima.
Mees saab naiselt imetlust siis, kui ta suudab naisele eelpoolnimetet väärtusi pakkuda. Ja need asjad ei ripu mitte ära niivõrd rahas kui tahtmises.
Meeste häda ongi sageli see, et lastakse elu rutiini, elatakse omaarust mugavat ja kindlat abielu ega märgata, et naine ses abielus sugugi rahul pole. Et häda käes, märgataksegi alles sellises situatsioonis nagu teemaalgatajal.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!