Feministi nurgake
Kuidas toime tulla mehe eelmiste suhetega
Uus naine 24. august 2016, kl 15.45 |
Ma saan aru, et mu probleem on ise endale tekitatud, aga piinab ja äkki keegi oskab nõu anda, kuidas enda emotsioonidega toime tulla, kui ei suuda taluda mõtet, et mees on olnud enne mind kellegi teisega õnnelikus suhtes. Väga egoistlik, saan aru. Püüan endaga tegeleda ja mõistusega võtta, et ei saa ju eeldada, et 40. mees on nn puhas leht. Mulle on oluline tunda ennast selle kõige olulisema, tähtsama ja ainuõige naisena, aga seda on keeruline tunda, kui tean, et enne mind on neid erilisi ja sel hetkel ainuõigeid veel mõni olnud.... Mees ise ei ole oma minevikus kinni, ei võrdle mind eelmistega, lihtsalt tahaks rääkida, kuids tal eksiga see või teine asi oli ja mida nad tegid jne, aga mina iga kord ärritun, kui jutt läheb minuvikus elatud elu peale. Ootan asjalikke nõuandeid!
Vana mees 24. august 2016, kl 15.54 |
Parem ära tee pisiasjast probleemi, mis võib Su suhte lõpuks hävitada. Katsu alla neelata ja ole vähem tundlik. On olnud naine, kes võrdles mind vahel eelmisega. Rääkis päris palju detaile, kusjuures mina jäin selgelt plusspoolele. Võrdlus oli minu kasuks nii voodis kui mujal. Kui tuju paha, siis öeldi jällegi, et täpselt nagu ... Naine ise oli uudishimulik. Pinnis eelmiste kohta, partnerite kohta üldse jne. Kui rääkisid oma endisest, naine solvus. Rääkida ei saanud, rääkimata ka mitte. Lõpuks päädis asi traagilise järeldusega, et endine on olnud elu armastus ja tema mitte keegi.
Muuseas, olen seda, et mehe ENDINE elu ärritab kuulnud paljude naiste suust. Minu soovitus - ole krt võtaks enesekindlam! Ütle endale, et ta on koos sinuga, mitte teisega. Järelikult oled hea. Sobid. Me naerame vahel ameeriklasi, ent sela ütleb iga õpetaja, iga lapsevanem iga "coach" - sa oled krt parim, mine ja näita neile! ;)
Muuseas, olen seda, et mehe ENDINE elu ärritab kuulnud paljude naiste suust. Minu soovitus - ole krt võtaks enesekindlam! Ütle endale, et ta on koos sinuga, mitte teisega. Järelikult oled hea. Sobid. Me naerame vahel ameeriklasi, ent sela ütleb iga õpetaja, iga lapsevanem iga "coach" - sa oled krt parim, mine ja näita neile! ;)
soovitus 24. august 2016, kl 16.06 |
Keskeas naine. 24. august 2016, kl 16.17 |
Ei noh 24. august 2016, kl 16.19 |
õigeid on õige mitu 24. august 2016, kl 16.29 |
kullerkupp 24. august 2016, kl 16.48 |
Uus naine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Mees ise ei
> ole oma minevikus kinni, ei võrdle mind eelmisteg
> a, lihtsalt tahaks rääkida, kuids tal eksiga see v
> õi teine asi oli ja mida nad tegid jne, aga mina i
> ga kord ärritun, kui jutt läheb minuvikus elatud e
> lu peale.
kumb teist tahaks rääkida kuidas mehel eksiga see või teine asi oli? kui mees, siis lepi temaga kokku, et ta seda enam ei teeks. kui sina, siis soovid end ju ise piinata ja seda ei saa sulle keegi keelata
Mees ise ei
> ole oma minevikus kinni, ei võrdle mind eelmisteg
> a, lihtsalt tahaks rääkida, kuids tal eksiga see v
> õi teine asi oli ja mida nad tegid jne, aga mina i
> ga kord ärritun, kui jutt läheb minuvikus elatud e
> lu peale.
kumb teist tahaks rääkida kuidas mehel eksiga see või teine asi oli? kui mees, siis lepi temaga kokku, et ta seda enam ei teeks. kui sina, siis soovid end ju ise piinata ja seda ei saa sulle keegi keelata
Uus naine 24. august 2016, kl 17.20 |
abielu on püha koht, kuhu teine ei tule 24. august 2016, kl 18.09 |
elatud elu 24. august 2016, kl 18.15 |
yksindusehirm 24. august 2016, kl 18.19 |
What? 24. august 2016, kl 18.28 |
selles kysimus ongi 24. august 2016, kl 18.47 |
et need lahutaud lastega mehed otsivad imelist naist, kes oleks nagu see esimene, sama noor kui nende tutvumise algul, samasugune, ainult ilma elu käigus ilmnenud vigadeta.
slles osas see uus naine ei saagi võistelda.
ses mõttes suht mõttetu üritus.
ja jääbki teisele kohale.
üldse öeldakse, et iga järgmine naine saab vähem... kõike.
slles osas see uus naine ei saagi võistelda.
ses mõttes suht mõttetu üritus.
ja jääbki teisele kohale.
üldse öeldakse, et iga järgmine naine saab vähem... kõike.
esimene naine 24. august 2016, kl 18.47 |
Karl Kindermacher 24. august 2016, kl 18.47 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 856 |
What? 24. august 2016, kl 19.13 |
arvestades su esinemist siin 24. august 2016, kl 19.25 |
Uus naine 24. august 2016, kl 19.26 |
Karl Kindermacher Kirjutas:
> >Mulle on oluline tunda ennast selle kõige olulise
> ma, tähtsama ja ainuõige naisena, ...
>
> Tohin
> ma küsida: kuidas see mehe eelmine hea suhe Sind
> või teie praegust suhet halvemaks muudab?
Ega ei muudagi, suhe on hea, aga see mu häda ongi, et mingi abstraktne hirm on, et mehe jaoks pole ma midagi erilist - lihtsalt järgmine naine. Aga osad kommentaarid on juba pannid paremini arusaama, et minevikku pole mõtet olevikku tuua:) p.s eelmisi lapsi mehel pole
> >Mulle on oluline tunda ennast selle kõige olulise
> ma, tähtsama ja ainuõige naisena, ...
>
> Tohin
> ma küsida: kuidas see mehe eelmine hea suhe Sind
> või teie praegust suhet halvemaks muudab?
Ega ei muudagi, suhe on hea, aga see mu häda ongi, et mingi abstraktne hirm on, et mehe jaoks pole ma midagi erilist - lihtsalt järgmine naine. Aga osad kommentaarid on juba pannid paremini arusaama, et minevikku pole mõtet olevikku tuua:) p.s eelmisi lapsi mehel pole
ega su pragu ka teistmoodi pole 24. august 2016, kl 19.34 |
kas sul lapsi on? 24. august 2016, kl 19.39 |
What? 24. august 2016, kl 20.29 |
Eks ta nii on 24. august 2016, kl 20.50 |
Esopus Spitzenburg 24. august 2016, kl 20.59 |
Kas sa ise oled esimesel ringil? See mees on su esimene suhe?
Tegelt jah, ma soovitaks ka paluda mehel oma eksidest vähem rääkida...
Paraku on nii, et teatud east alates on meil kõigil minevik ja eelmised suhted...kindlasti olid need suhted ka vähemalt mingi aeg ju õnnelikud, kuid ilmselgelt mingil põhjusel see õnn kestma ei jäänud. Sul on võimalus jääda selle mehe ellu jääda kui kõige olulisem, tähtsam ja ainuõigem, aga mitte niiviisi tema mineviku külge klammerdudes...
Tegelt jah, ma soovitaks ka paluda mehel oma eksidest vähem rääkida...
Paraku on nii, et teatud east alates on meil kõigil minevik ja eelmised suhted...kindlasti olid need suhted ka vähemalt mingi aeg ju õnnelikud, kuid ilmselgelt mingil põhjusel see õnn kestma ei jäänud. Sul on võimalus jääda selle mehe ellu jääda kui kõige olulisem, tähtsam ja ainuõigem, aga mitte niiviisi tema mineviku külge klammerdudes...
Lihtne soovitus 24. august 2016, kl 21.05 |
uus moor siis lastega? 24. august 2016, kl 21.20 |
Karl Kindermacher 24. august 2016, kl 23.53 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 856 |
No ma ei tea ... Ei pea ennast lõputult tõestma ju. Ma olen tähele pannud, et need, kes lõputult püüavad näida kellegina, kõrbevad sellest. Ole Sa ise. Kui olete teineteise leidnud just sellistena, nagu te olete - noh, ju see siis ongi õige. Kui on teab-mitmes-abielu, siis ilmselt jätkub samamoodi.
Ära muretse selle pärast, mida Sa muuta ei saa, sest see on tühi enese raiskamine. Ja ära muretse selle pärast, mida muuta saad - parem tee see ära. Praegusel juhul siis see mõte, mille käisin alguses: ole Sa ise.
Ära muretse selle pärast, mida Sa muuta ei saa, sest see on tühi enese raiskamine. Ja ära muretse selle pärast, mida muuta saad - parem tee see ära. Praegusel juhul siis see mõte, mille käisin alguses: ole Sa ise.
küss 25. august 2016, kl 01.45 |
uus moor siis lastega? Kirjutas:
> no kui uus moor on lastega ega siis ei imesta. et
> mees endisest kaaslannast räägib.
miks sina, makaagimoor lapsi vihkad? küll jäävad sulle lastega mehed ja naised ette. ega laste pärast pea kloostrisse minema, elu tahab elamist.
sina rasvumisest viljatu vana pärdik, hoia suumulk selle koha pealt parem kinni. arenda pärakuteemalisi vestlusi. paistad targem.
> no kui uus moor on lastega ega siis ei imesta. et
> mees endisest kaaslannast räägib.
miks sina, makaagimoor lapsi vihkad? küll jäävad sulle lastega mehed ja naised ette. ega laste pärast pea kloostrisse minema, elu tahab elamist.
sina rasvumisest viljatu vana pärdik, hoia suumulk selle koha pealt parem kinni. arenda pärakuteemalisi vestlusi. paistad targem.
küsimus ju vastuseta? 25. august 2016, kl 06.43 |
Elevant Tantor 25. august 2016, kl 09.38 |
ses mõttes et sul on nagu abikaas olemas, suur isaahv akut. et muidu miks nagu teiste asju arutad kui midagi nagu aru ei saa.
selles kysimus ongi Kirjutas:
> et need lahutaud lastega mehed otsivad imelist nai
> st, kes oleks nagu see esimene, sama noor kui nend
> e tutvumise algul, samasugune, ainult ilma elu käi
> gus ilmnenud vigadeta.
> slles osas see uus naine
> ei saagi võistelda.
> ses mõttes suht mõttetu ür
> itus.
> ja jääbki teisele kohale.
>
> üldse öe
> ldakse, et iga järgmine naine saab vähem... kõike.
selles kysimus ongi Kirjutas:
> et need lahutaud lastega mehed otsivad imelist nai
> st, kes oleks nagu see esimene, sama noor kui nend
> e tutvumise algul, samasugune, ainult ilma elu käi
> gus ilmnenud vigadeta.
> slles osas see uus naine
> ei saagi võistelda.
> ses mõttes suht mõttetu ür
> itus.
> ja jääbki teisele kohale.
>
> üldse öe
> ldakse, et iga järgmine naine saab vähem... kõike.
fsd 25. august 2016, kl 10.07 |
Lisa postitus