njahh
sa nagu kohe teaksid ja tunneksid seda dementset vanameest ja meie kollektiivi, et inimesi, keda sa kunagi näinud pole, magedaks nimetada.
ksukil pole öeldud, et noored ei suhtle vanadega. aga vana inimsega peaks olema HUVITAV suhelda, sest vanem inimene on eeldatavasti ka elukogenud ja tark, kellelt noorel on midagi õppida. aga, kui vanur käitub nagu totakas kloun, kustub ta esile vaid kaastunnet ja haledust.
kui inimene ei käitu väärikalt, kui inimese käitumine ei vasta vanusele, siis on tegemist väikese puudega. ei saa oodata, et 50-60aastane käituks ja räägiks samamoodi, kui 15aastane. kui ta nii käitub, siis on ta väikest viisi uhhuuu, eks ole?
ma ei saa aru inimstest, kes häbenevad oma vanust, ei julge tõele silma vaadata, teesklevad noor olemist.
see näitab vaid ebakindlust ja komplekse.
kusjuures minu aastad on juba tiksunud üle 50 ning ma julgen endale tunnistada, et olen jõudnud elu teise poolde.
njahhil näib aga probleeme olevat. arvatavasti kavatseb njahh veel 60piselt ulmades elada ning kujtada ette, et on 25:))
arulage
kuidas puutuvad kontsakingad vanadusse? arvad, et kui olen 50-60, siis peaksin hakkama riides käima nagu kihnu Virve või?
sa võid omale või kolm paari kontsi alla panna ja mini selga ajada, ega see sind selle pärast veel nooremaks ei muuda:))
lihtsalt oled kontsades ja minis vanaeit ja kogu lugu. ja mina olen uhkusega vana. komplekse õnneks ei põe.