No johhaidii, on alles valiidne uuring valmis tehtud! Poeskäijate pealt vaatame, kes on suhtes ja kes üksi... irv! Kas poodi peab alati mehe kaasa võtma või? Naine üksi ilma meheta ei tohigi ringi kõndida? Koli kuskile Talibani-riiki siis.
Eriti kõva sõna on muidugi eeldus, et poodi minekuks peab lisaks mehe kaasa võtmisele end veel ka ära meikima, muidu mõni vaatab, et näe, ei HOOLITSE enda eest.
Ja lõpetuseks lugu elust enesest: ilm põrgupalav, läheme mehega mööda tänavat. Mina tunnen, kuidas juba silmalaudki higistavad ja kleepuvaks muutuvad, küsin mehelt murelikult: kuule, ega mul pandasilmi ripsmetušist ei ole? Mees vaatab: ei ole, aga äkki sa siis poleks pidanud ripsmeid värvima nii palavaga? Mina muigamisi: no sorri, et ma sinu kõrval käies kah hea välja näha tahtsin! Mees: no aga sul pole ripsmetušši vaja, sa näed muidu niigi hea välja.
Need sinu 3 tuttavat, teemaalgataja, on ka lihtsalt tavalised normaalsed mehed, kes, erinevalt sinust, meigikihist läbi näevad. Sa mine nüüd pane natuke puuderkeemi peale ja otsi stiilsed riided selga, muidu kõik delfi lugejad näevad läbi arvuti, et sa ei hoolitse enda eest!