"Yks naine kommenteeris: tahaks küsida...miks te naised alles 30-selt mehi otsima hakkate? Kus te enne olite?"
Räägin siis enda loo:
Olen maalt pärit, praeguseks hilistes kolmekümnendates mees.
Kui Põhikool läbi sai, hakkasin käima natuke suuremas asulas tehnikumis. Loomulikult, eale kohaselt, tekkis ka huvi naiste vastu... Kuid, vaese maapoisina kahjuks väga palju väljavaateid ei olnud. Suhteid loodi eranditult tolleaegsete ehitajatega, pättidega, kelledel juba auto olemas ja 4 klassi külakooli pooleli.
Tõsi küll, mõne toreda neiuga (kuigi tihtipeale minust kuni 15 aastat vanema elus "räsida saanud" vanema daamiga) tekkis ka midagi tõsisemat, kuid mitte pikaks ajaks.
Läksin edasi kõrgkooli, tegin kooli kõrvalt tööd, et ennast pinnal hoida. Päevad eranditult pikad ja ühtegi väga tõsist suhet ei tekkinud, erinevatel põhjustel.
Peale kooli lõpetamist ja piisavate kogemuste ettenäitamist ei olnud probleemi väga hea palgaga töökoha leidmisega!
Mõne aastaga suutsin ilma erilise pingutuseta soetada auto, korraliku kodu ja raha lugema enam ei pidanud.
Ja mis siis juhtus? Naisi nagu jalaga segada!
Vanuses 25-29 oli pakkumisi nii palju, et ei jõudnud kõigile reageeridagi. Minu jaoks oli halenaljakas see, et järgi hakkasid jooksma ka need naised, kes varem jutulegi ei võtnud.
Aga mis minus muutus?- MITTE MIDAGI!!!
Olin lihtsalt teostanud oma visioonid elust/väljavaadetest ja jõudnud majanduslikult väga heale järjele.
Olin niisamuti tehnikumis, kui ka praegu arvamusel et raha ei ole elus kõige tähtsam, kuid siiski vajalik.
Lihtsalt kurb on tagantjärgi vaadata neid kooliaegseid "sõbrannasid" ja tuttavaid naisi ning elumehi, kellel tited noorelt taga, korralikku elamist, haridust ega ka toimivat aju ei ole, närvid läbi ja elavad palgapäevast palgapäevani. Selle juures kõiki teisi süüdistades.
Lapsed kasvavad keskkonnas, kus neist ei hoolita.
Ehk siis minu kogemuste põhjal- naisi, kes ei vaata esimese asjana mehe majanduslikku seisu on olemas kuskil 1-2% , võibolla maksimum 5%
Ja nende 1-2% -ga minevikust saan isiklikult siiani väga hästi läbi!
Oma loo lõpetuseks soovitan naistel hiljemalt vanuseks 25 ära otsustada ja seisukoht võtta, et mis nad elult soovivad, sest muidu on rongid läinud ja nutmist, hala ja valesid partnereid liiga palju.
Ja meestepõud:D
Siis tulevad mängu igasugused meeleheitlikud otsimised ja valed inimesed.
Jõudu!