Lattidest ja nõudmistest, väike kõrvalepõige.
Kui mult oleks aasta tagasi küsitud, et millist meest ma ette kujutan, siis oleks öelnud, et sportlikku, säravate hammastega, säravate silmadega, laia silmaringiga, ilmselt ka kõrghariduse, auto ja ka oma eluasemega, hea töökohaga.
Nüüd aasta hiljem plaanime abielu mehega, kellel kohtudes polnud töökohtagi, autost ja eluasemest rääkimata. Ta on pisut kiitsakas, pea on kiilanev, hambad õige pisut puseriti. Aga tal on super iseloom, ma usaldaksin iga kell oma elu tema kätte ja meil on suurepärane klapp igas mõttes ja armastus aina kasvab. See selleks.
Igal juhul mehed ajavad naiste hinnangul ühe asja sassi, naised hindavad perspektiivi. Kui sul pole väljavaadetki materiaalsele kindlustatusele, siis on väga raske lihtsalt peret luua. Ja samamoodi kui naine teenib oluliselt rohkem, kipub see teatud probleemset peredünaamikas tekitama..
Ja teemasse. Häid mehi leidub igal pool ja igas vanuses. See on loll jutt, et 30selt ollakse hiljaks jäänud, sest 30ne naine võib partneriks võtta ju 26-40 a mehe. Teemaalgataja sõnavõttudest võiks tagasisidet anda, et tundub olevat liiga isepäine (st. MINA, laia silmaringiga, KUS?!?!? need normaalsed mehed on jne). Ei tea, kas päriselus ka, aga võimalik, et hirmutad mehed ära?