"Soovitus"-le
Esiteks olen 30-dates, seega ei pea end mingiks vanameheks.
Teiseks mul varasemalt mitu suhet olnud kenade neidudega. Lahkumineku põhjuseid siinkohal ei aruta, pole selle teema!Lühidalt võin vaid öelda, et ei klappinud, erinevad iseloomud jne.
Mingiks mökuks end ei pea, sest lävin erinevate inimestega palju, seoses enda tööga, kus tuleb palju ka inimestega suhelda, ka naistega.
Küll aga ei meeldi tööalaselt naistele külje alla pugeda ja neid sebida.
Jah mul üks töökaaslane ongi selline tüüp, kes arvab, et naistele tuleb julmalt peale lennata ja suust mingit seosetut käojaani ajada, vaid siis saab naisi. Ta tegutsebki umbes niimoodi, et vaatab mingi piffi välja, astub ligi ja kukub vatrama, et Mis teed?, Kuhu lähed?, Kas kohvile tuled?, Kas meest on? jne!
Olgugi, et tüübil robustne viis naiste sebimiseks, siis krt tal see nahhaalne ahistav viis toimib, kuigi hiljem ikka suhe pekkis ja võtab järgmise ette!
Mitte, et ma ei oskaks samade võtetega läheneda või kardaks, vaid mu enese uhkus ei luba naiste privaatsust sedasi labaselt häirida. Olgem ausad, mulle omalegi ei meeldi, kui naised näiteks labaste võtetega juttu tulevad tegema, et jou kuda kube kärab näiteks, olles juurde tulles siidrist modellideks joonud! Nähtud ka selliseid näitsikuid. Mulle on naised ellu kuidagi teisiti tulnud, ilma hulluks sebimata. Ei arva, et suhet peab meeleheitlikult otsima, nagu nui neljaks, peaasi, et oleks teistele näitamiseks, pere jne. Loomulikult hoian silmad, kõrvad lahti, kui avaneb võimalus, siis tegutsen. Seniks naudin vabadust ja enda elu paremaks kujundamiseks:)