Ah et mis võtteid kasutada?
Noh, kõigepealt tuleks hästi järgi mõelda, kas üldse on vaja võidelda. Ja siis tuleks järgi mõelda, kas asjad, mida sinu arust tehakse sinu alandamiseks, on tegelikult ka selleks tehtud.
Minu kodune psühhoterrorist teeb kogu jama põhiliselt sellepärast, et talle tundub, et tema suurt ego ei ole piisavalt hinnatud ning ta tunneb ennast paremini teisi inimesi halvustades. Kui miski tekst käib minu kohta, pole hullu, sest ma tean ju ise väga hästi, et ma ei ole karvane ega suleline vms. SIIT REEGEL NUMBER ÜKS: ÄRA LASE ENDAS KUNAGI TEKKIDA MINGIT MÕTTEIVA, ET VÄHIMGI OSA SELLEST JUTUST VÕIKS ÕIGE OLLA. Hullem on, kui halvustav tekst käib kaasliikleja, tänaval kõndija või muidu võõra kohta. siis aitab demonstratiivne kiirpilk kodaniku teatud kehaosale ning kommentaar pikkuse kohta.Noh, küsid, et kas läks pikemaks ja millal maani hakkab ulatuma.
REEGEL NUMBER KAKS: ÄRA HAKKA VAIDLEMA JA ENNAST ÕIGUSTAMA.
Võtteid: lähed koju poest läbi minemata suht hilja ja küsid, mis täna süüa on? Ja siis teatad, et me ju leppisime kokku, etsina teed täna süüa...
Võtad telekava ja raporteerid käskivas kõneviisis, millisel kanalil sind huvitavad saated on.
Üks olulisemaid asju on kasutada käske jagavat kõneviisi: sina teed seda, sina teed teist jne.
Aga tegelikult: lase sealt jalga ja ruttu. Maailm on täis toredaid inimesi.