Sind kuulavad siin vähesed, närvihaige puudel, veevalajad on väga tolerantsed - sinule jääb kõik ette. Eriti lähed sa põlema, kui sind ei kuulata, sinu pilli järgi ei tantsita. Ja siis sa üritad kõiki maha teha.. täiskasvanud inimeselt on see ikka väga madal käitumine.
See on raev, et su jõud üle ei käi, isegi foorumis.. jah, kui sa päris elus ennast kehtestada oskaksid, ei teeks sa seda siin. Kuidas sa saad kedagi kontrollida, kui sa ei suuda ennastki valitseda? Sõnavara on sul ikka väga haige. Meeletu viha ja raev.. pettus peaks olema.
Sul on endal kompleks, et mingi veevalaja mees su pärast segi läks, no aga süüdista selles keda tahad, ma laseks lahti sellise teema, kuna keegi pole süüdi tegelikult, nu jah, mind ei koti. Mul on minevikust olnud ilus suhe, võib ka mainida mu parim veevalaja naisega, kuid mindi tüliga laiali omast lollusest, siiani head sõbrad. Veevalaja tahab kõigiga hästi läbi saada, tean paljusi, kes käivad ka mingite mõtetute inimestega läbi, see ongi see, et märk on vaba ja võtab vabalt, mitte ei pritsi sappi nagu sina. Kui ma võrdlen oma nais soost veevalajatega sind, see on öö ja päev lihtsalt, no sind ma nii hästi ei tea, aga sa oled ennast küllalt tõestanud, mõistuse ja enese valitsemise külje pealt.
Sa võid nüüd välja logida ja mingi lambi nime alt siia lapsikult taidlema tulla, või siis oma kommentaare kustutama hakata, nii, nagu sul on kombeks. Kurb tegelikult, tõesti kurb. Aga tee mis tahad ja arva mis tahad, mina kui veevalaja, seisan sirgelt ja mis põhiline, mind ei koti, mis arvad, mul on jumala savi, sest sinult tuleb ainult sappi ja mingit sundivalt mahategevat häusta, sa oled ümargune null mu silmis.
Mul savi kui oledki veevalaja või mis/kes iganes, miks see üldse mind kottima peakski, sa ei suuda ju kunagi midagi põhjendada, närvid läbi, sõnavara vägagi haiglane.. issand jumal.. palun, võta, ma annan alla. Sa oled kõige lahedam ilusam ja targem inimene siin foorumis, kõik kummardavad su ees nüüd, näed, said jagu minust, võit on sinu, võta, nii tore inimene, kõigile meeldid, kõik kuulavad sind laksust, ja luuletuste koha pealt, tõsine talent.. ma plaksutan praegu. Jaa need armsad sõnavärdjad nagu "kle" need näitavad tohutut intellikentsust meil siin.. vau lihtsalt.
Lõpetuseks.. kõik see tekst lase tegelikult kõrvust mööda.. siin on lause, "Sorry, kuid mind ei kotti, ma olen veevalaja kõigest, võtan vabalt oma vaba elu oma vabade sõprade seltsis" !! :D Head und!