Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
veevalajad
 
ai ai ai 08. oktoober 2012, kl 19.00
"on nagu katkised cd'd, kes kordavad oma vigu ja põhimõteid üha uuesti ja uuesti."

- saage üle, me oleme võitlejad, savi kui valesti teeme, me vähemalt seisame sirgelt ja võitleme surmani. Teised annavad ammu alla ja jooksevad nurga taha kuserida järel.
 
üksveevalaja 08. oktoober 2012, kl 19.32
 
üks mees 08. oktoober 2012, kl 19.44
peab ütlema ,et V naised on sexikad ja veetlevad.
Voodis on väga mõ.nusss.Proovitud igate pidi.Keelekas meeldib neile eriti:DDD,nii mulle õeldi.muidugi oli see naine väga ilusss.on praegu ka:)))yeezzzzz
 
kaaludn 08. oktoober 2012, kl 19.47
Eks me kõik teeme vigu, mitte ainult veevalajad. Kes julgeb väita, et tema elab täiesti õigesti ja kunagi ei eksi?
 
milleks 08. oktoober 2012, kl 20.07
võiksite lihtsalt ülesaada, et kõik ei väljenda oma tundeid teie moodi, mis ei tähenda koheselt nõrkust.
 
veevalajad 09. oktoober 2012, kl 02.50
Christian Bale
Jennifer Aniston
John Travolta
Ashton Kutcher
Elijah Wood
Justin Timberlake
Mena Suvari
Qing Xu
Chris Rock
Paul Newman
Joe Pesci
Matt Dillon
Geena Davis
Burt Reynolds
Bridget Fonda
Johann Urb
Leslie Nielsen

jne

Lahe dünastia, ise olen kaksikute tähemärgist. Sa lihtsalt pead valajal kratist kinni võtma, kui ta ego lendu läheb, siis rahuneb maha. Paljud seda lihtsalt ei tee ja nii nad tõusevadki ära!:)
 
ise ka vv 09. oktoober 2012, kl 16.12
Väljand "tõusevadki ära" on otse kümmnesse!
 
kits/vv 10. oktoober 2012, kl 14.31
mina ka vv ja kitseaastal sündinud, (olen suure tähelepanuvajadusega, kange ja edev) see väljend ''tõusevadki ära'' on jah kümnesse, vaadates ennast ja teisi oma tuttavaid vv-sid siis TÕESTI TÕESTI kangekaelsus ja ego.. aga kellel meist vigu polex?! vastupidiselt vigadele on ka häid külgi!
 
IFF24 12. oktoober 2012, kl 15.23
Ma väga kange ei ole.. pean seda lapsikuks lihtsalt!:D Kuid valaja ongi hingelt laps ja vaba!!:) Aasta loeb ka palju. Ma olen rohkem rahulikum ja omaette hoidev. Ainuke kangekaelsus vist, et ma ei kippu andeks andma, ükskõik mida teine teeb. Ma ei murdu *kissitab silmi.
 
to IFF 12. oktoober 2012, kl 16.37
kui aga sina ise teed midagi, mis vajab andestamist, siis on tore küll, kui andestatakse, mis?
 
IFF24 12. oktoober 2012, kl 16.52
suht pohhui, ma asjata ei tee!
 
to IFF 12. oktoober 2012, kl 18.59
vv on ise tegelikult ülitundlik, samas teistele teeb täiega pa**a, ilma igasuguse halastuseta.
 
IFF24 12. oktoober 2012, kl 19.42
ma niimodi nimelt ei tee, kõik see "kaka" tuleb pärast ringiga kraevahele tagasi!:D
 
Anja-Nanja 12. oktoober 2012, kl 22.07
-



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Anja-Nanja 24.11.2012 13.49.
 
:D 12. oktoober 2012, kl 22.41
Anja jälle unistamas, kui suurepärased need veevalajad ikka on, tema nende hulgas!:DD
 
Anja-Nanja 12. oktoober 2012, kl 22.43
-



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Anja-Nanja 24.11.2012 13.50.
 
:D 13. oktoober 2012, kl 11.35
hoidku mind jumal selle eest! olen kõrvalt näinud, missugused need "humaansed" vv-d on. never ever ei taha sellist.
 
rahe 13. oktoober 2012, kl 15.50
Kord suhtlesin mitu-mitu kuud ühe meeldiva meeshingega. Meil oli koos väga vahva. Ta polevat kunagi kohanud minusugust naist ja seda ikka positiivses võtmes. Tema mõisis mind ja mina teda. Probleeme omavahel ei tekkinudki, kuni... tuli välja, et olen ju veebruaris sündinud. Siis hakkas ta elama vaid mingisuguses horoskoobimaailmas ja veevalajad talle ei sobivat jne jne. :) Oleksin pidanud ikka mingi muu tähemrgi välja mõtlema ja sünnipäeva valel ajal pidama, siis oleks me sobinud ehk 100%. Minu arust on inimesed ikka kõik erinevad ja sama tähemärgi esindajad võivad olla totaalselt erinevad ju. Ei? Igatahes tegi see seik mulle nalja siis ja teeb seda tänapäevani. Nüüd siis tuleb tutvumisel uurida meesterahvalt, millise tähemärgi esindajad talle ei sobi ja siis mõelda ennast "kuskile mujale"... ja eks siis näeb, kuidas sobivus on. Sõbranna on koos juba 20 aastat mehega, kellega nad peaks olema kõige hullemad läbisaajad. Nii tähemärgilt, kui looma-aastalt. Naeravad selle üle ja on õnnelikud inimestena. Lihtsalt niisama.
 
IFF24 13. oktoober 2012, kl 19.26
anja on lõvi või midagi, ükski veevalaja pole õel, tema on, kui ta ikka on.
 
briks 15. oktoober 2012, kl 12.13
"saage üle, me oleme võitlejad, savi kui valesti teeme, me vähemalt seisame sirgelt ja võitleme surmani. Teised annavad ammu alla ja jooksevad nurga taha kuserida järel."
No mina valin hoolega oma võitlusi, st iga väikese asja pärast ei ärritu ja ei hakka energiat kulutama. Põhimõtete nimel olen tõesti võitluseks valmis.
Aga on alasid, kus mul ei ole kindlat arvamust ja seal kuulan tähelepanelikult kõiki argumente ja uurin infot, et objektiivselt oma arvamus välja kujundada.
Ja on tõsi jah, et kordan oma vigu mõnes mõttes :D Ses suhtes, et ma ei tunnista endale otseselt vigu, aga samal ajal analüüsin, mida saab edaspidi paremaks muuta. Mul on lihtsalt nii kange iseloom, et seda on raske muuta. Enamasti ma olen teadlik neist nn vigadest ja teen teadliku otsuse nii või teisiti käituda. Aga see kangus on mõnes mõttes hea ka. Nt. mind pole võimalik ära osta, saavutan püstitatud eesmärgid jne
Halbadest asjadest veel: ega ma eriti korralikult vabandust paluda ei oska, kõva kooriku all on tegelikult peidus suured läbielamised, ei oska oma emotsioone välja näidata, vaidlused on väga ärritavad (põhjendustega väitlemine väga ok), toodan liiga palju teoreetilisi mõtteid võrreldes reaalse tegutsemisega, liialt sõltumatu, ei kannata autoritaarsust, mõnedes asjades olen püsimatu; tegelen samal ajal väga mitme asjaga või vastupidi, sukeldun ülepea mõtetega ainult ühte töösse, teemasse; olen natuke liiga intrigeeriv, ego jutt on ka õige

Anja-Nanjaga nõus ei ole. Ma ei viska inimestele näkku, et oled madalalaubaline jnejne. Üldse kritiseerin teisi väga vähe. Sõpradele ütlen seda kriitikat, mis minu meelest pigem kasu toob ja seda ka enamasti siis, kui küsitakse. Mõttes on küll teinekord peaaegu listid pealkirjadega (Mari head ja halvad iseloomuomadused), ma ei saa sinna midagi parata!
 
Anja-Nanja 19. oktoober 2012, kl 21.17
-



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Anja-Nanja 24.11.2012 13.50.
 
vähiplika 19. oktoober 2012, kl 21.30
oi kui õigesti Anja meesvv kohta ütleb: naiselik nähvits ja luuser. minu vv oli just selline ja sellepärast ongi ta minevik nüüdseks.
 
IFF24 19. oktoober 2012, kl 22.08
Sind kuulavad siin vähesed, närvihaige puudel, veevalajad on väga tolerantsed - sinule jääb kõik ette. Eriti lähed sa põlema, kui sind ei kuulata, sinu pilli järgi ei tantsita. Ja siis sa üritad kõiki maha teha.. täiskasvanud inimeselt on see ikka väga madal käitumine.
See on raev, et su jõud üle ei käi, isegi foorumis.. jah, kui sa päris elus ennast kehtestada oskaksid, ei teeks sa seda siin. Kuidas sa saad kedagi kontrollida, kui sa ei suuda ennastki valitseda? Sõnavara on sul ikka väga haige. Meeletu viha ja raev.. pettus peaks olema.

Sul on endal kompleks, et mingi veevalaja mees su pärast segi läks, no aga süüdista selles keda tahad, ma laseks lahti sellise teema, kuna keegi pole süüdi tegelikult, nu jah, mind ei koti. Mul on minevikust olnud ilus suhe, võib ka mainida mu parim veevalaja naisega, kuid mindi tüliga laiali omast lollusest, siiani head sõbrad. Veevalaja tahab kõigiga hästi läbi saada, tean paljusi, kes käivad ka mingite mõtetute inimestega läbi, see ongi see, et märk on vaba ja võtab vabalt, mitte ei pritsi sappi nagu sina. Kui ma võrdlen oma nais soost veevalajatega sind, see on öö ja päev lihtsalt, no sind ma nii hästi ei tea, aga sa oled ennast küllalt tõestanud, mõistuse ja enese valitsemise külje pealt.

Sa võid nüüd välja logida ja mingi lambi nime alt siia lapsikult taidlema tulla, või siis oma kommentaare kustutama hakata, nii, nagu sul on kombeks. Kurb tegelikult, tõesti kurb. Aga tee mis tahad ja arva mis tahad, mina kui veevalaja, seisan sirgelt ja mis põhiline, mind ei koti, mis arvad, mul on jumala savi, sest sinult tuleb ainult sappi ja mingit sundivalt mahategevat häusta, sa oled ümargune null mu silmis.
Mul savi kui oledki veevalaja või mis/kes iganes, miks see üldse mind kottima peakski, sa ei suuda ju kunagi midagi põhjendada, närvid läbi, sõnavara vägagi haiglane.. issand jumal.. palun, võta, ma annan alla. Sa oled kõige lahedam ilusam ja targem inimene siin foorumis, kõik kummardavad su ees nüüd, näed, said jagu minust, võit on sinu, võta, nii tore inimene, kõigile meeldid, kõik kuulavad sind laksust, ja luuletuste koha pealt, tõsine talent.. ma plaksutan praegu. Jaa need armsad sõnavärdjad nagu "kle" need näitavad tohutut intellikentsust meil siin.. vau lihtsalt.

Lõpetuseks.. kõik see tekst lase tegelikult kõrvust mööda.. siin on lause, "Sorry, kuid mind ei kotti, ma olen veevalaja kõigest, võtan vabalt oma vaba elu oma vabade sõprade seltsis" !! :D Head und!
 
AquariusN 20. oktoober 2012, kl 00.06
Ah sa mait!:D siin võib näha, kuidas need ''tolerantsed'' vv-d ka üksteisele ära panevad, salvata me oskame jah ja ma tean seda omastkäest.:D ja õelust on meis ka piisavalt , täpselt samamoodi on ka paremasid omadusi. ma täitsa rahul, et veevalajana sündisin, elu piisavalt huvitav, ega ei tahakski keegi teine olla, ikkagi äärmuste märk. ;)
 
Sõnn naine 20. oktoober 2012, kl 00.06
Sa IFF ära tee väljagi sellest Anja kirjutamisest ja õigesti kirjutasid siin. Ta kritiseerib siin ja temale pakub see pinget, kui keegi sellest pöördesse läheb ja saab naudingu. Sellist kibestunud ja ennast kiitvat jne nagu Anja-Nanjat ei taha tundagi, ega näha ja las kelgib siin oma ette. Ta peab kõige pealt endaga sõbraks saama ja ennast nägema, aga ta ei näe ennast.
 
No minu arust 20. oktoober 2012, kl 00.13
Siin on ainuke tola ja see on Anja-Nanja, kes teeb kedagi maha ja ennast kiidab. Teisi näeb, aga ennast ei näe. Tola jääb tolaks ja ise sellest aru ei saa.
 
ringtee 20. oktoober 2012, kl 00.58
Kusjuures tähelepaneku teinud ja olen märganud tutvusringkonnas nii mõnigi vv.naine on täpselt sama kirjapildi ja jutuga nagu siin Anja-Nanja, :)) midagi neis vv.naistes on ühist ikkagi.
 
Anja-Nanja 20. oktoober 2012, kl 02.05
-



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Anja-Nanja 24.11.2012 13.51.
 
IFF24 20. oktoober 2012, kl 04.47
hah! juba mainisin, et sa muud ei suuda, kui maha teha.
Tühi koht oled, aru ei saanud? Hull tekst, oleks see ainult nii, no sinu silmis vist ongi, kuna sa näed ainult halba, kibestunud ja loll pealekauba. Sa ei saa sellest aru kah, et sa loll oled.. julm värk tegelikult.
Ma võin sealt ka välja lugeda, et kui ma emotsioone delfis välja lasen, siis paraku ainult sinu pihta, ja mis siis näkkab, ka mingi lodev eit? Viskad kivi enda kapas aeda.. eri idioot.

"kuigi elab kodus purjakil olles oma lodeva naise peal kõik emotsioonid välja. Kui tal seda pole, aitab ka telhvi naistekas..äkki näkkab"

Ma ei tea, tundub nagu sa räägiksid endast. Ma olen nii väsinud ja ma ei viitsi jageleda netis mingi idioodiga, kõik teavad sind kui mitte just kõige normaalsemat ja sa ikka üritad tõestada, et sa oled normaalne.. seda küll haiglaselt kõiki sõimates.. julm frukt. Aplaus ja palju õnne.. naudi oma orgasmi, aga saa aru, mind ei huvita enam, su arvamus ei loe, loeb minu tutavate ja sõprade arvamus, loeb ka normaalsete inimeste arvamus, kui sa nüüd pihta ei saanud, kelleks sind kutsusin, siis palun mine põhikooli tagasi. Saad aru Sa oled alati olnud ja jääd ka selliseks, selle sa mind ei kottigi, ei sinu arvamused ega üritused mind maha teha. Miks mind ei huvita? Sest mul on oma normaalne elu ja ma ei pea netis tõmblema nagu mingi närvihaige puudel. Ma loodan, et sa lähed närvi, täiega loodan, täiega loodan et sa ikka vastad, üritad midagi madalat, kuigi mind ei kotti, see näitab kuivõrd madalale sa laskud. Mitte vastates saab su egoke löögi. Mida nüüd teha? Saltosi? Ei.. see on väga lihtne, kuna sa kasvõi logid välja ja ikka vastad, mõlemal puhul seisan ma ikka sirgelt. Foorumi emalõviga vaielda.. ma ise ka loll selles mõttes. Tee maha siis, vaata et ennast maha ei tee.
 
AquaLady 20. oktoober 2012, kl 08.24
No mina võin küll öelda, et lugesin Anja-Nanja postitused läbi ja ei leidnud suhtumises, suhtlemise viisis ja põhimõtetes midagi endaga sarnast! See ilmselt tõestab, et need horoskoobimärgid on ikka väga üldised ja kirjeldatud iseloomujooned võivad väga erinevalt välja lüüa.
Ja palun Anja-Nanja, kui sa midagi kommenteerid, siis ära ütle "meie, veevalajad", sest mina ei ole sinuga üheski punktis nõus ja ka minu tuttavad veevalajad ei ole sellised, räägi iseenda eest.
Mis puutub lõvisse, siis ka ei usu, et nad nii õelad on. Kui, siis ainult siis, kui keegi nendega teatrilava pärast konkureerima hakkab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!