Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Päikesemärkide humoorikad varjuküljed
 
irwe 28. jaanuar 2012, kl 02.16
Mis vahet kus kopitud, nalja ikka nabani..:DDD Ja-jaa..met tunneme kõiki internetikodasid..me oleme haritud ja teame..ambur on eriliselt taktitundetu juhmakas..:D
 
teadagi 28. jaanuar 2012, kl 11.06
ei hiilga ambur oma tarkusega :DD
rumal on temast arvata, et kui tema oma hetke tarkuse netist hangib siis teised nagu ei oskagi seda teha.
 
sõnn 01. veebruar 2012, kl 18.42
Sõnnid endiselt ootavad veel,,,
 
Viimased siis 03. veebruar 2012, kl 12.39
SÕNN

Element: Maa. Sõnni Maa on soo, mis on täis vanu, sammaldunud puid- selles rabas müttamine meenutab unenägu, kus sa püüad asjata kõndida.
Omadus: kindel. Sõnni on tõeliselt raske paigalt kangutada.

Sümbol: Härg. Enesekindlus. Põikpäisus. Märatsev pull. Mõttetu jutt.

Mõjutav planeet: Veenus – iha, armukadeduse ja hedonismi jumalanna.

Lemmiktegevus: õtusöögi ajal teiste kritiseerimine.

Lemmikraamat: „Õgardite gurmeeroad“.

Unelmate amet: võllakohtunik.
Domineeriv lause: „Kas sa tahad, et ma sind lööksin?“

Vastuvõtlik kehaosa: kõri, mis on tavaliselt röökimisest valus.



LÄHENE ETTEVAATLIKULT

Teine sodiaagimärk, Sõnn, asub Raha ja vara Majas. Traditsiooniline astroloogia kirjeldab seda kindlat Maamärki lahkelt kui vankumatut, hea kriitikameelega ja kokkuhoidlikku koduarmastajat, kes teeb hästi süüa. Tõelises elus meenutab ta rohkem põikpäist, teisi arvustavat, igavat ihnuskoid, kellel probleeme suure kehakaaluga.

Maini vaid Sõnni ja enamikule inimestele tuleb silme ette pilt Amburi tähtkujus sündinud Munroe Leafi joonistatud härg Ferdinand, kes mälub rahulikult magusat rohtu ning plaksutab rahulolevalt oma suuri lehmasilmi. Kui sa sirutad käe teisele poole tara, siis ta laseb sul ennast kõrvade vahelt sügada. Aga kui sa ronid üle aia ning püüad noppida karjamaal kasvavaid karikakraid, siis sa avastad peagi tasakaalu varjupoole - Märatseva Pulli. Kulub pisut harjutamist, kuid lõpuks suudad sa hädaohu lähenemist märgata. Tema nägu muutub vihaga aina tumedamaks. Ta pilk muutub looritatuks ning lõug tuleb õige pisut ettepoole või muutub kangeks. Mõned neist suruvad alateadlikult pea pisut maha ja vaatavad sulle enne silma. Täpselt nagu härjad enne ründamist. Sul on aega ennast ette valmistada ühest sekindist kuni paari minutini, oleneb kui hästi sinu tuttav Sõnn ennast kontrollida suudab.

Sõnni üle valitseb Veenus ja sedapuhku annab see iidne ulakas piiga oma hoolealusele täitmatu isu. Sõnnidel ei saa kunagi kiitusest, asjadest, toidust, puhkusest ega seksist küllalt.

Sõnnid on emotsionaalsed, mitte intellektuaalsed. Kuna nad toetuvad faktide asemel instinktidele, siis langevad nad tihti omaenda arvustava loomuse ohvriks. Nad on sündinud ilma teise-inimese-seisukohta-nägeva geenita ja seetõttu ei suuda nad olla mõistlikud ega kasutada loogikat. Vastuvaidlemine ajab nemad ainult vihaseks ja sinu hulluks. Kui sa suudad oma vaatepunkti tõestada, pilgutab Sõnn lihtsalt oma suuri, ilmekaid silmi ning vaatab sulle sellise näoga otsa nagu räägiksid hiina keeles.



KUI SA ÜHTE NEIST ARMASTAD - SÕNN-MEES

Ta on kannatlik, mõistlik ja tahtejõuline, tõeline jõuallikas, kellele sa võid toetuda. Sa armud tema ujedasse sarmi ja tema suurtesse, kurbadesse silmadesse. Ta võib sulle meenutada mõnda veniva kõneviisi ja kõnnakga kangelast, näiteks Henry Fondat. Tema vajadused on lihtsad: kodu ja kodukolle, tubli naine ja paras summa raha mustadeks päevadeks. Enne kui sul suu vett jooksma hakkab, loe edasi, kullake.

Sõnn võib sulle pakkuda mõnusat lohutust, aga tõenäoliselt langeb sulle osaks karm kohtlemine. Kui sa seod ennast Pulliga, siis pead tantsima tema pilli järgi või üksi. Tal ei ole sinu iseseisvuse vastu midagi kui see on ka talle kuidagi kasulik ja õhtusöök on tema koju tulles alati valmis.

Ära oota, et sind külvatakse üle kiitustega ning sulle kingitakse palju tähelepanu. Oota seda, et sa pead hakkama etendama kodukana rolli. Kõikidest maailma meestest tahab just tema 1950ndate mudelkodu. Ta ostab sulle riideid, valib sulle sõpru ja kritiseerib sinu uskumusi. Ta on arvustav ning oma mõtetes, hoiakutes ja eelarvamustes kinni. Sa ei saa tema muutmiseks midagi teha ega öelda: sa tunned nagu sind keedetaks aeglasel tulel elusalt, justkui vanasõnast tuntud konna ja sul on õgus. Härra S. on lämmatava suhte rajaja.

Ta on armukade, omandihimuline ja vaevleb kinnisideede käes. Kui sa ta välja vihastad, jääb ta pikka viha pidama. Kahjuks ei hoia ta oma tundeid vaka all. Sõnn kritiseerib sind, nokib su kallal ja teeb sinu kohta vastikuid märkusi, kuni sa tahad ta peakolu käepärast oleva tömbi esemega sisse lüüa.

Sõnnide toiduarmastus on tuntud ja talle meeldib tõepoolest süüa. Teie teisel pulma-aastapäeval kannab ta juba XXX-suurust dressi ja tõstevööd. Ta on võimeline sööma kuni saab mitu südamerabandust ning siis ootab ta, et sa mängiksid seekord talle ehtsat põetajat.

Sõnn-mehe ettekujutus põnevusest on vahetada teler toidukanalilt maadluskanalile. See tegevus on mugav, seda ei pea külmutuskapist kaugel tegema ja mis kõige parem, see ei maksa sentigi. Sa võid olla vastupandamatu ja tema võib sind hullupööra armastada, aga ta ei mõista kunagi, miks sa tahad peale tema veel kellegi seltskonda nautida. Kui Sõnn-mees sind tõepoolest välja viib, siis oma lemmikrestorani, kus ta on liialt ametis õgimisega, et sinuga korralikult suhelda.

Ta on kitsipung. Ainult Sõnn suudab elada õllest ja ubadest kui ta võib endale ka rohkemat lubada. Ta võib olla miljonär, aga sinule ei kuku pangaaarvelt midagi, kuigi sa võid saada taskuraha. Kui sa tõepoolest tema raha oma kätte saad, siis ainult sellepärast, et sa elasid temast kauem või tapsid ta une pealt ära. Viimane muutub aja möödudes üsna ahvatlevaks ideeks.

Sigmund Freudi psühhoanalüüsi kasutuselevõtt tähistas psühholoogia läbimurret. Kuid ainult Sõnn-mees võib olla nii nürimeelne ja egoistlik, et tembeldada naise mured ja lahendamata emotsionaalsed pinged peenisekadeduseks. Freudi Skorpionist assistent õhutas ainult tagant tema kinnisideed seksist. Peaaegu kõikide Freudi teooriate kohaselt on inimkonna vaimsetes hädades süüdi seksuaalsus. Vaimsete hädadega inimkonna hulka kuulus ka Sigi ise, kellel oli oma abikaasa noorema õega suhe. Tõeliselt freudilik vääratus.

Härja lemmikmäng on „Suur Inkvisitsioon“. Ta tahab, et sa laoksid talle detailideni ette kõik, mida sa päeva jooksul tegid. Ta sorib ka sinu paberites ja loeb esimesel sobival võimalusel sinu päevikut. Kui sul on must minevik ning kui sa oled küllalt rumal, et selle välja räägid, siis on Sõnn-mees võimeline seda teavet kogu elu sinu vastu kasutama. Sulle oleks parim osta seif ja valetada nii, et suu suitseb.

Sõnn-mees on nii vankumatu, et ta on lausa loid. Ta teab ja vajab ainult tööd ja kodu. Kuigi ta on voodis tõeline maratonimees, tahab Sõnn koduperenaist ning on nii tundetu, et tema tähelepanu saamiseks pead talle panniga vastu pead virutama. Kui sa oled selline tüüp, kes vajab vahetevahel ka elevust, siis limpsi elektripirni pesa või soeta armuke. Sõnni tähtkujus sündinud mehe puhul soovitan esimest moodust. Härg ei ole eriti andestav. Kuigi ta vihkab muutusi, on ta siiski võimeline sind ühel päeval majast välja viskama, aidates järgmisel päeval sinu asendajal sisse kolida.

KUI SA ÜHTE NEIST ARMASTAD – Sõnn-naine


Ta on kui Emake loodus musta värvi öösärgis. Ta on truu, julge ja tugev. Sõnn-naine otsib turvalisust ja endast sõltuvat kaaslast. Raha ei ole tähtis, peaasi, et sa suudad talle anda kena kodu ja peamised eluks vajalikud asjad. Ta võtab elu värskendavalt lihtsalt. Kujuta ette värskelt küpsetatud leiba, hubast armupesa ja tema õrna kätt sinu pihus. Kuid enne kui sa langed põlvili ja pakud talle kihlasõrmust, kujutle selles väikses sametkindakeses raudset kätt.

Ta on kange nagu raudnael, kuigi ta püüab sind ja ka ennast vastupidises veenda. Ta on ka ohver. Aga sina muutud kohe kui talle abielusõrmuse sõrme libistad, tõpraks. Ära seda unusta.

Kui sa talle vastu vaidled, vaata ette – ta on sama raevukas ja vägivallalembene kui tema meessoost märgikaaslane. Ta viskab sinu pea suunas kõhklemata ükskõik mille, mis tal parasjagu juhtub käes olema, sealhulgas ka lihunikunoa.

Söömine on tema jaoks vaimne lõbu. Ta sööb kui ta on õnnelik, vihane või lihtsalt näljane ja seda on ta enamus ajast. Teie teisel pulma-aastapäeval koosneb tema suvegarderoob hiiglesuurest sinisest rannakleidist ja plätudest. Talvel kannab ta punast kleiti ja sandaalid on välja vahetatud soojade sokkide vastu. Kõige tipuks soetab ta endale kaltsupoest villase salli. Kaalutõusuga väheneb loomulikult ka tahe kodu korras hoida. Tema põhjendus on see, et niikuinii läheb see varsti jälle segamini. Kuid sinult ootab ta kahel kohal töötamist, et sa saaksid tema uue auto eest maksta. Ta on selle ära teeninud, sest peab sind välja kannatama.

Sõnn-naisele meeldib alustada peretülisid ning siis kogu segadust eemalt vaikselt vaadta. Kuna ta on emotsionaalselt umbes sama tundlik kui sõjaväelane, siis karjub ta meelsasti käske, avaldab arvamust, planeerib kõikide tulevikku ja ootab teiste poolt pimedat allumist. Püüa temaga vaid mõistlikult rääkida ja tema lõug muutub kangekaelseks ning ta põrutab oma jämeda jala maha.
Naissoost Sõnn ei usu millessegi, mida ta ei saa oma väikestesse ahnetesse kätesse suruda. See daam ei suuda mõelda millelegi muule kui oma järgmisele söögikorrale, ideed on tema jaoks sama võõrad kui mõte sinust teise naise embuses. Ta ei usu oma silmi ka siis kui tabab sind püksteta. Turvalisus, olgu see kas või viimase näraka seltsis, on talle tähtsam kui eneseuhkus.

Sõnn-naine laskub tihti masendusse. Vaniljejäätise otsasaamine võib põhjustada paanikat. Mõõnaperioodil meenutab ta maniakaalset põetajat filmis „Õnnetus“. Sinu Sõnn ei pruugi olla sinu suurim fänn, aga ta on päris kindlasti võimeline sind kinni hoidma, et sa koju jääksid. Füüsiliselt mitte, küll aga vaimselt ja finantsiliselt. Ta kulutab sinu raha kiiremini ära kui sina jõuad seda teenida ning investeerib enda oma pangaarvele, mille numbrit sina ei saa iialgi teada.

Ta on märter. Ta süüdistab tervet maailma, oma töökohta, lapsi ja sind oma vigades. Ta sööb ära neli taldrikutäit lasanjet ja pärast kui tal on paha olla, süüdistab ta selles sind, kuna sina lasid tal nii palju süüa. Kui Sõnn-naine ajab tööle sõites kassi alla, siis on see kassi enda süü, et ta tee peal juhtus olema.

Sinu naispull arvatavasti ei tapa sind kättemaksuks, aga kätte ta maksab. Ta ei kasuta emotsionaalset väljapressimist nagu mõni Veemärk ega hakka sinu peale karjuma nagu mõni Tulemärk. Tema eelistab kohtuniku ja vandemeeste rolli ja karistab sind terve ülejäänud elu.
Kui sa oled valmis teda maha jätma ja keegi ei mõista sind selle eest hukka, siis tee salaja ettevalmistusi ning võta töölt vaba päev, et talle märkamatult majast välja kolida. See kõlab küll julmalt, aga sel juhul ei pea sa sõitma haiglasse või surnukuuri. Kui sa käitud pidevalt nii halvasti, et ta su ise välja viskab, pane hambahari ja paar puhast aluspesu paberkotikesse ning lase jalga. Ta jätab niiuinii kõik teised asjad endale. Sõnni enda õnnetuseks läheb vaja suurt pinutust, et ta sind väja viskaks. Ta on tõeline tõkkepuu. Aja ta nutma ja ta lebab terve päev diivanil, neelates rahusteid. Aja ta vihaseks ja sina lebad põrandal, parandades sinist silma.



Väikesed näpunäited hädaolukordadeks:

Sõnnid tahavad tunda end turvaliselt. Hea ajastus on sinu tahtmise saavutamise võti.
Kui nad saavad väga vihaseks, siruta käsi školaadi järele ja hoia pilk maas.
Seks lõpetab selle sensuaalse päikesemärgi puhul kõik tülid.
Ärrita neid oma mõistmatu pilguga.




NEITSI

Element: Maa. Neitsite Maa on korralik tükk tavalist pinnast, mis varustab sind kõige vajalikuga ning on etteaimatav – sama etteaimatav kui muru. Niida seda, kasta, niida, kasta.

Omadus: muutlik. Neitsite tujud kõiguvad peenutsevast toriseva ja kritiseerivani.

Sümbol: neitsi. Ainult sinu unistustes ja nende mõtetes.

Valitsev planeet: Merkuur. Otsekohesuse jumal... ükskõik, kas sina tahad seda kuulda või mitte.

Lemmiktegevus: muretsemine.

Unelmate amet: kapikoristaja
Domineeriv lause: "Mina nii asju ei aja."
Vastuvõtlik kehaosa: närvisüsteem. Neitsi tunneb alati ära katkiste, veriste sõrmeküünte järgi.



LÄHENE ETTEVAATLIKULT

Kuues sodiaagimärk, Neitsi, paikneb Teeninduse ja Tervise Majas. Taktitundeline astroloogia kirjeldab Neitsit kui tagasihoidlikku, praktilise meelega imetoredat inimest, kes on ääretult loogilise mõtlemisega, valiv ja piinlikult täpne. Pisut täpsem kirjeldus paljastab pisiasjades noriva, endassesulgunud pedandi, kes on kritiseeriv, kõrk ja kitsi.

Neitsit valitseb Merkuur, seesama rõõmsameelne tegelane, kelle alam on ka tüütu Kaksik. Kuid Neitsi puhul on Merkuuri vallatu, lõbus loomus kinni Maamärgis ning see muutub kritiseerivaks ja ärritavaks. Neitsid sooviksid olla sama tuulepäised kui nende sugulased Kaksikud, kuid nende jalad on kindlalt maa peal. Neitsid muretsevad pisiasjade pärast. Neil on sisemine tung haigeid tervendada, patuseid päästa ja teiste õigekirja parandada. Nad annavad palumata nõuandeid sama kaalukalt kui mõni algklasside õpetaja ja umbes sama kasulikke.

Neitsid plaanivad kõike ette, nad ei käitu spontaanselt. Nad on niivõrd ametis teiste muutmisega täiuslikuks, et ei märka enda vigu. Neitsi tunnistab kõikidest päikesemärkidest kõige harvemini oma eksimusi. Kuna ta on sündinud miski-pole-kunagi-küllalt-hea geeniga, ei suuda ta lõõgastuda ja nautida üllatusi, mida elu pakub. Võta kaasa oma lõuna- ja õhtusöök kui julged ühega neist vaielda, sest nad ei tunnista kunagi oma eksimust. Kui sa tõestad tema viga, lausub ta: „Oh, ma ei teadnudki seda. Noh, see muudab kõike... sa oleksid pidanud seda mulle kohe rääkima.“

KUI SA ÜHTE NEIST ARMASTAD – NEITSI-MEES
Ta on truu, hoolitsev ja kriisiolukordades külma närviga. Neitsi tähtkujus sündinud mees jõuab täpselt õhtusöögiks koju, aitab sul arveid korrastada ja lapsi kasvatada. Ta võib olla seksikas nagu Sean Connery või rumal nagu Peter Sellers kuid ta jääb alati sulle toeks. Ta on kohusetundlik, võimekas, kokkuhoidlik, heasüdamlik ja ustav. Kõlab ngu mõne skaudi kirjeldus, eks ole? Noh, see ta ongi – ainult allahinnatud variant.

Elu meessoost Neitsga sarnaneb sellele, et sind tõugatakse liiklusesse, kui sa ei taha tänavat ületada. Tal on üleolev suhtumine ning ta märkab enda ümber kõike parandamist vajavat, välja arvatud enda käitumise osas, ta on vigade otsimisel sama järeleandmatu nagu buldog postiljoni jala küljes – ja sama ebameeldiv.

Halvimal juhul on ta kassikaline näide šovinistist, pöörates vähe tähelepanu sellele, mida ta ei usu ning uskudes vaid seda, mis tema vaatepuntkiga sobib. Tema vestlusoskus seisneb pidevast kritiseerimisest, ta võtab sinu juures läbi kõik, alates soengust ja lõpetades sinu oskusega kuponge välja lõigata. Ta ei kõhkle solvamast sinu intelligentsust, demonstreerides kuidas neid vigu parandada.

Parimal juhul on ta niivõrd etteaimatav, et sa jääd magama. Ta ootab õhtusööki täpselt kell kuus, siis te vahetate päevauudiseid. Seejärel veedab ta tunnikese lastega, kes lähevad magama punktipealt kell kaheksa. Järgmine tund kulub sinu õpetamisele, et parandada sinu majapidamisoskusi. Lõpuks peitub ta oma töötuppa, kus ta pomiseb midagi arvete kohta ning mõtleb, kuidas sind täiuslikumaks muuta.

Tal on ekstsentriline iseloom. Kõikidel Neitsitel on oma veider mõtteviis ja sama pentsik kõnemaneer. Paljud ennast üles töötanud Neitsitest miljonärid ei oska mõistlikku lauset kokku panna.

Kui sa oma Neitsiga vaidlema hakkad, jõllitab too sulle sellise pilguga otsa nagu sa oleksid peast segane, sest ta ei suuda uskuda, et sa julgesid talle vastu hakata. Seejärel kordab ta sõna sõnalt vestlust, küsimust või vaidlust, mis sundis sind tema pea suunas röstrit viskama. Varsti on sul selline tunne nagu roniksid sipelgad mööda su ajusid ning sa palud vabandust ainul selle pärast, et ta vait jääks.

Lohutagu sind teadmine, et kui sa oled võtnud nõuks teda tagant sundida, siis võid ta kõhuvaluga voodisse saada. See, et ta teeskleb haigust ning mõistab, et sina seda tead, pole tähtis. Meessoost Neitsi võib teeselda kõike, alates peavalust ja lõpetades südamerabandusega kui ta tunneb end nurka aetuna. Ta vihkab olukorrale silma vaatamist sama palju kui tema vastasmärk Kalad, ga kui viimased kardavad seda tegevust, siis Neitsi kardab enda kohta midagi ebameeldivat teada saada. Loomulikult ootab ta, et sa tormaksid kanasupiga tema kõrvale ning söödaksid teda. Kui ta ei suuda sind kontrollida oma üleoleva käitumisega, siis püüab ta näida abituna.

Kui sa ihaldad romantikat ja armastuslaule, vali endale ükskõik millise teise päikesemärgi esindaja (välja arvatud Kaljukits), sest selle mehega sa seda ei saa. Kui sa serveerid talle küünlavalgel õhtusööki, kaebab ta, et ei näe, mida ta sööb. Ta räägib palju seksist ning võib hakata ka kõige lähemal olevale kenale näolapile silma tegema. Kuid talle ei meeldi siiski ringi hoorata.
Ta on nii metoodiline, et kui sina paned koogi ahju, siis võid kindel olla, et tema kell hakkab enne tirisema kui köögi tiamer.

Neitsi mees on närviline, valiv nig isekas nagu vanatüdruk, kes valvab oma varandust. Tundelised stseenid hämmastavad ja hirmutavad teda, sest ta kardab kontrolli kaotada. Kui ta just ei plaani kontrolli kaotada - kuid isegi siis püüab ta lõpptulemust enda käe järgi vormida. Liiga palju metsikut kirge paneb ta aju sulama.



KUI SA ÜHTE NEIST ARMASTAD – NEITSI-NAINE

Neitsi tähtkujus sündinud naine on lahke, hooliv ja väga ehe. Pealtnäha näi b ta olevat rahulik, kui tal on õrnad tunded ning ta otsib intelligentset, tähelepanelikku ja sooja südamega kaaslast. Ta usub tõelisse armastusse ja on küllalt valilv, et selle leidmist oodata. Sellepärast ongi paljud Neitsid vanatüdrukud.

Kui sul õnnestub naissoost Neitsi kaaslase otsimine voorustenimekirja (ja see on pikk) üle elada, siis avastad peagi, et temaga kooselu on kui igavene Kättesaamatu Täiuslikkuse Koolis käimine.

Tal on tugev kriitikameel. Naissoost Neitsi analüüsib ja kritiseerib kõike, alustades sinu autovalikust kuni tänupühakalkuni lõikamisviisini välja. Ta loeb, mitu uba sa ära sööd ning laob veeklaasi kõrvale korraliku vitamiinihunniku. Ta tahab, et sa kasutaksid õiget kahvlit, kokkukägardatud salvrätik keset sinu leivaga läikima löödud taldrikut põhjustab tal närvivapustuse. Ta on harjumuste ohver. Kui sa ütled sellele naisele, et saabud kell kaheksa, siis ole parem õigel ajal või viis minutit varem paltsis. Üheminutiline hilinemine ei ole vabandatav.

Tema jaoks koosneb täiuslik nädalavahaetus perekonna kallal näägutmisest, et nad kappe koristaksid või aeda istikuid istutaksid, samal ajal kui tema nende igat liigutust arvustab ja hiljem ennast haigeks töötab, tehes kõik veel kord üle. Kuigi ta arvab, et on korralik ja puhtusearmastaja, näeb teie kodu välja nagu oleks piraadid selle vallutanud. Seda seetõttu, et ta on liialt ametis toimetuste nimekirja koostamisega, et midagi teha.

Vihasena on ta tüütu ja paindumatu: parim, mida sa võid teha, on vabandust paluda, isegi kui sul pole aimugi, mis teda ärritas. Muidu pead kannatama ohtrasõnalist epistlit, mis paneb sind soovima, et ta oleks sind lihtsalt läbi tuliste süte vedanud.

Armuasjades mõtle temast kui kindlusest, keda sa hakkad kohe piirama. Kõigepealt ründa ajuvõimekuse näitamisega ning kingi talle paar sügavmõttelist raamatut. Seejärel löö kingad läikima, osta uus särk ja karge lõhnaga habemeajamisvett. Puhtus on Neitsi-naisele püha sõna ning värske välimus lööb tema raudrüüsse mõlgi.

Lõpuks kui sa koputad Neitsi Taevauksele, ole kannatlik, Neitsi tähtkujus sündinud naine on kirglik – kui sa eemaldad flanellist hommikumantli, öösärgi, sokid, külmetusrohud ja külmavastased kreemid.


Väikesed näpunäited hädaolukordadeks:

Neitsid vajavad rutiini.
Hoia nad rahulikuna toitvate roogade ja seljamassaažiga.
Muredest rääkimine aitab ennetada pirtsakat kriitikat.
Etteplaneerimine tagab oma tahtmise saamise.
Vihasta neid nende sokisahtli ümberkorraldamisega.
 
ohoo 03. veebruar 2012, kl 13.31
Sõnni kohta päris täppi, ma olen tähtkujult õhumärk ja kuumärgilt olen Sõnn ja nii palju on ühiseid iseloomujooni, päris naerma ajas seda lugedes. Kui ikka vihastan, siis läheb lõug ette küll ja jalg mürtsub ka vastu maad suure hooga :))
 
Paadunud neitsiM 03. veebruar 2012, kl 14.15
Teid on nüüd hoiatatud!
Ega meie tähtkuju nimetus neitsi ei ole ilma asjata...
 
tänulik sõnn 03. veebruar 2012, kl 14.42
Suur tänu skorpionile, kes suure tasuta vaeva nägi. Ju siis selle koha peal skorpioni horoskoop paika ei pidanud, mis heategevust puudutab.
 
Lõvi . 04. veebruar 2012, kl 01.51
aamen! vahva lugemine oli.
 
üks VV 04. veebruar 2012, kl 11.55
itsitamist rohkem kui rubla eest, aga sisemuses kummaline tunne, et - ongi õige! vähemalt suurem osa.
lihtsalt me ei teadvusta sageli endile neid "varjukülgi"! või ei taha tunnistada!!

ja seda kõike mitte ainult oma märgi kohta. võrdlesin ka tutvusringkonda ja tõepoolest!!!

suured tänud sulle, skorpion.
on nüüd materjali, et enda kallal tööd teha. ikka paremuse suunas :)))
 
Pipi 08. veebruar 2012, kl 21.31
sooviks ka kaalude:)
 
VV-N 08. veebruar 2012, kl 23.09
Kaalude oma on ju olemas, vaata vanemaid postitusi eespool.
Oehh,, lugedes enda - siis Veevalaja kohta käivat, tunnistan et tõsi mis tõsi, eks me sellised raske iseloomuga ja keerulised oleme ja nagu kirjeldati - justkui elekter. Vähemalt sai naerda! :))
 
VV-N 08. veebruar 2012, kl 23.13
''Inimversioon tornaadost'', no on alles sõnavara, aga aegajalt peab paika tõesti. :))
 
jäär 16. veebruar 2012, kl 22.03
Palun ka jäära horoskoopi
 
jäär 16. veebruar 2012, kl 22.11
sry, juba leidsin
 
muhv 16. veebruar 2012, kl 22.30
vähi horoskoopi oleks hädasti vaja!
 
Muhvile 16. veebruar 2012, kl 22.39
Asud 3ndal leheküljel, vähja oma on eelmisel leheküljel...
 
tnx eelmisele 16. veebruar 2012, kl 22.54
leitsin üles!
 
olavsu1 16. veebruar 2012, kl 23.05
see siin on puhas tõde.
 
iss 21. märts 2013, kl 23.01
 
' 22. märts 2013, kl 08.59
aga lõvi?
 
ma 23. märts 2013, kl 12.23
Palun jäära ka:)
 
vaata 24. märts 2013, kl 17.18
Lõvi ja Jäär teisel lehelüljel ju.
 
Jääras 25. märts 2013, kl 14.00
Palun, palun jäära ka, võin ise ka otsida, kust-kohast see leitud on ?
 
neitsi muidugi 26. märts 2013, kl 11.53
Nali naljaks, aga minu meesvähk ongi selline ja kui ma nüüd hästi järgi mõtlen, eks siis ole natuke tõtt ka minu horoskoobis :). Igal juhul tasub kõrva taha panna neid näpunäiteid hädaolukordadeks !
 
Kaalud 01. aprill 2013, kl 14.54
Kaljukitse oma (mees) läks täppi, ta juhtumisi mu abikaasa. Ainus millele vaidleks vastu on vast see, et kaljukits vajab naist kes ei mõtle. Ma ei kujuta ettegi, kui ma ei mõtleks?!?! Nimelt ongi mu kaasal oma firma, mille raamatupidaja ma juhtumisi olen ;) Ning antud juhul peavad ajud väga õiges kohas olema, samuti ei talu mu mees rumalaid naisi...
Aga laias laastus, enam paremini õelda ei saakski...
Ning minu hämminguks, pidevalt pole ma vist päris tüüpiline kaalud. Ma ei armasta kunsti (vähemalt mitte nii, et ma seda omale koju ostaks). Minimalist olen, mööbli jms osas. Shopata ei meeldi, lähen ainult siis kui on tungiv vajadus. Ning ei raiska raha, olen väga praktilise mõtlemisega (mõni võib olla ütleks isegi kooner). Ning teiste väitel, pidavat mu õigulse tunne ikka väga paigas olema. Minu puhul ei kehti "veri on paksem, kui vesi". Ei ole olemas, et mina tean vaid õiget vastust/arvamust. teised teevad ka, ning oma vigu tunnistan. Nuga selga samuti ei löö, olen pigem selline "truu peni", kuid kui mulle nuga selga lüüakse, siis andeks seda arvatavasti ei saa.
Rääkida mulle meeldib, kuid liigne kosmeetika jne, pole minu teema. Minu ainus kosmeetika on, värvitud juuksed ja kulmud/ripsmed ning päikse poolt saadud pruunikas jume. Kuigi peaks mainima, et tean päris, päris mitut kaal-naist, kes armastavad kosmeetikat jms rohkem, kui peaks ;)
Riietuses ja kodus (absoluutselt igas mõttes) otsin küll ideaalset ilu. Isegi mu kaljukitsest abikaasa juba tab, et kui asi on minu jaoks ilus, siis on kõik ok. Muidugi praktiline ja mugav peab ka olema.
Mees peab samuti tõesti ideaalne olema, kena, viisakalt riides, käituda oskama, lastele parim isa ning abikaasana super. Eks ma idealisserin oma kaljukitse küll, kuid temale tundub see väga meeldivat ;)
 
Irmel 04. aprill 2013, kl 15.17
A kus jäi neitsi horoskoop?
 
Irmel 04. aprill 2013, kl 15.19
... juba leidsin ;)
 
kaksik naine 21. august 2020, kl 13.01
Hehee, oli hea lugemine :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!